Έχει σχεδόν εξαφανιστεί ακόμα και σε ανάμεσα σε μπούμερσ, πολύ πριν (την ελπιζόμενη από την Λίτσα) εξαφάνιση των ανδρών

Έχει σχεδόν εξαφανιστεί ακόμα και σε ανάμεσα σε μπούμερσ, πολύ πριν (την ελπιζόμενη από την Λίτσα) εξαφάνιση των ανδρών
Γενικά μιλώντας (για να μην παρεξηγηθώ δηλαδή), να ξέρεις πως δυο εχθροί μπορεί να καταλήξουν σε έναν μεγάλο έρωτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 15:50Τελοσπαντων ,κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν ίντριγκες, να με προξενεψουν με τη γαλή, για να έχουν να λένε ιστορίες. προφανώς ξεχνάνε πως κατά την 17ετη (με διαλείμματα) πορεία μου στο φόρουμ, με έχει προσβάλει παμπολλες φορές, όπως και οι ιδεολογικές μας διάφορες είναι αγεφυρωτες, άρα μην ορέγονται.
εγώ είμαι κατά γενικά των μεγάλων ερώτων, γιατί συνήθως είναι βασανιστικοι και κριντζι, όπως και το φόρουμ είναι αυστηρά για χαβαλεδιαρικους και ιστορικοπολιτικους σχολιασμούς. αυτά τα διαπροσωπικά μεταξύ χρηστών, ήταν για τα 00ς, τώρα έχουμε τα σοσιαλ ως άνθρωποι πολιτισμένοι.Καρολίνα έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 15:52Γενικά μιλώντας (για να μην παρεξηγηθώ δηλαδή), να ξέρεις πως δυο εχθροί μπορεί να καταλήξουν σε έναν μεγάλο έρωτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 15:50Τελοσπαντων ,κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν ίντριγκες, να με προξενεψουν με τη γαλή, για να έχουν να λένε ιστορίες. προφανώς ξεχνάνε πως κατά την 17ετη (με διαλείμματα) πορεία μου στο φόρουμ, με έχει προσβάλει παμπολλες φορές, όπως και οι ιδεολογικές μας διάφορες είναι αγεφυρωτες, άρα μην ορέγονται.
Εγώ μια χαρά τριχωτούς άντρες βλέπω στην παραλία.
Μα διευκρίνισα ότι δεν αναφερόμουν σε σένα και στη Γαλή, απλά είπες ότι σας χωρίζουν πολλά και σκέφτηκα μια περίπτωση που μου έτυχε τελευταία, να μου τραβήξει την προσοχή κάποιος που παλιά απεχθανόμουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 15:55εγώ είμαι κατά γενικά των μεγάλων ερώτων, γιατί συνήθως είναι βασανιστικοι και κριντζι, όπως και το φόρουμ είναι αυστηρά για χαβαλεδιαρικους και ιστορικοπολιτικους σχολιασμούς. αυτά τα διαπροσωπικά μεταξύ χρηστών, ήταν για τα 00ς, τώρα έχουμε τα σοσιαλ ως άνθρωποι πολιτισμένοι.Καρολίνα έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 15:52Γενικά μιλώντας (για να μην παρεξηγηθώ δηλαδή), να ξέρεις πως δυο εχθροί μπορεί να καταλήξουν σε έναν μεγάλο έρωτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 15:50Τελοσπαντων ,κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν ίντριγκες, να με προξενεψουν με τη γαλή, για να έχουν να λένε ιστορίες. προφανώς ξεχνάνε πως κατά την 17ετη (με διαλείμματα) πορεία μου στο φόρουμ, με έχει προσβάλει παμπολλες φορές, όπως και οι ιδεολογικές μας διάφορες είναι αγεφυρωτες, άρα μην ορέγονται.
Πολύ ενδιαφέρον, ωραια τα φέρνει ο Έρως (αν και μάλλον δεν έφτασες ως εκεί) αλλά η Γαλή τον σνομπάρει δεν τον απεχθάνεται
Δεν ξέρω τι κάνει η Γαλή, ξαναλέω δεν μιλάω για την κοπέλα, γενικά το είπα.