Έχετε πάθει κράμπα - αγκύλωση - πιάσιμο από διείσδυση με το δάχτυλο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Έχετε πάθει κράμπα - αγκύλωση - πιάσιμο από διείσδυση με το δάχτυλο;
Προσωπικά έπαθα κράμπα πριν μερικές ημετες και μου φάνηκε περίεργο γιατί είμαι πολύ εκπαιδευμένος - γυμνασμένος στην συγκεκριμένη κίνηση.Ειχα αρκετό πόνο για 2 εικοσιτετράωρα περιπουυ
Εσείς;Το έχετε πάθει;
Εσείς;Το έχετε πάθει;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Έχετε πάθει κράμπα - αγκύλωση - πιάσιμο από διείσδυση με το δάχτυλο;
Να μην το βάζεις άλλη φορά στον πισινό σου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Μαδουραίος
Όταν ενηλικωθηκα το σταμάτησα αυτό.Την κράμπα έπαθα με γυναικα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δάκτυλο βάζουμε μόνο στην ακάλυπτη οπή.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο άνθρωπος έκανε πολιτισμό ακριβώς επειδή έχει δάχτυλα και κάνει εξειδικευμένες εργασίες που δεν μπορεί να κάνει άλλο ζώο.
Γιατί περιορίζεις την χρήση τους. Με την αναζήτηση των δυνατοτήτων των δαχτύλων ήρθε η εξέλιξη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απ'το ξύσιμο πιάνεται;Μαδουραίος έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 10:50Προσωπικά έπαθα κράμπα πριν μερικές ημετες και μου φάνηκε περίεργο γιατί είμαι πολύ εκπαιδευμένος - γυμνασμένος στην συγκεκριμένη κίνηση.Ειχα αρκετό πόνο για 2 εικοσιτετράωρα περιπουυ
Εσείς;Το έχετε πάθει;
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Όχι, αλλά στα νιάτα μου είχα πάθει κράμπα στο σαγόνι.Μαδουραίος έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 10:50Προσωπικά έπαθα κράμπα πριν μερικές ημετες και μου φάνηκε περίεργο γιατί είμαι πολύ εκπαιδευμένος - γυμνασμένος στην συγκεκριμένη κίνηση.Ειχα αρκετό πόνο για 2 εικοσιτετράωρα περιπουυ
Εσείς;Το έχετε πάθει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η διείσδυση της Ολλανδικής Mocro Mafia στη Γερμανία
από Ίακχος » 28 Ιούλ 2024, 12:07 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Σεπ 2024, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eιναι η Ευρώπη με το δάχτυλο στη σκανδάλη?
από George_V » 13 Ιούλ 2024, 22:05 » σε Διεθνής πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 1707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
14 Ιούλ 2024, 20:17
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 34 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
03 Φεβ 2025, 10:45