Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Οκτ 2024, 11:38

Cecily Anne έγραψε:
26 Οκτ 2024, 11:24
Ερμής έγραψε:
25 Οκτ 2024, 18:43
Cecily Anne έγραψε:
25 Οκτ 2024, 17:10

Πλάκα κανείς ; Πόσες ανακαλύπτουν ότι ο άντρας τους έχει γκομενα και δεν τον ξαποστέλνουν !; Πόσες γκόμενες ανακαλύπτουν ότι βγαίνουν με παντρεμένο και δεν τον ξαποστέλνουν ; Και πόσες πάνε με παντρεμένο, γνωρίζοντας το εξ αρχής !; Πόσες είναι στα χωρίσματα και επειδή ο άντρας βρήκε γκομενα τους θίχτηκε το εγώ που χάνουν το τρόπαιο και τις πιάνει ο πόνος ξαφνικά για τον άντρα;
Μα δε με κατάλαβες. Δε λέω να το ξέρει ο ένας μόνο αλλά και οι δύο. Κάτι σαν αυτό που είπε η Alicat παραπάνω. Αυτό εννοω δεν έχω πετύχει ποτέ.
Το να παίζουν τριπλετες που δε ξέρει ο ένας και να το μαθαίνει μετά είναι περιπτώσεις περισσότερες και από τα αστέρια
aLiCat έγραψε:
25 Οκτ 2024, 16:45

Κι όμως το έχω πετύχει (και μάλιστα δυο περιπτώσεις), που ο τύπος έβγαινε και ταυτόχρονα μαζί τους, έχοντας αγκαλιά εκ δεξιών τη μια και εξ αριστερών την άλλη, με φιλιά, χαμουρέματα κλπ.

Αυτό εννοούσα παραπάνω πως δεν έχω πετύχει ποτέ, θεωρώ πως ήταν σχέση ffm. Τα υπόλοιπα που έχουν γραφτεί είναι πιο παλιά και από τις λάσπες.
Μα τι λες; Γιατί στην περίπτωση του δεν προηγήθηκε μια μιας άλλης, το έμαθε μετά και δεν τον χώρισε ; Είναι δυνατόν να γνώρισε και να τα έφτιαξε με δυο ταυτόχρονα ;
Νομίζα πως ήταν σε φάση σαν αυτή που περιέγραψε η Αλι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών