ποιες είναι πιο εύκολες ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιες είναι πιο εύκολες ?

Το παντρεμμένος δεν τις ενοχλεί; Ή το κρύβεις;Οργισμένος έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 19:40χωρισμενες. 3 σουηδεζες μου την ψιλοπεφτουν στη δουλεια. Εμπ1 ανετα και στις 3 , η μια εχει προγουλι αλλα οκ.jackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:44έστω ότι θέλεις να χαλαρώσεις τον ανδρισμό σου άμεσα που θα αποταθείς για άμεση ανακούφιση?
Ομως ειμαι καλο παδι . Κατα τα αλλα οι χωρισμενες μολις βεβαιωθουν οτι δεν εισαι κανας αξεστος πιθηκος, ανοιγουν τις μπουταρες.
- Μαδουραίος
Έχει και άνεργες, ξύπνα. Να παίρνεις βραδυνές βάρδεις στην υπόγα, άκου με.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 16 Φεβ 2025, 20:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- jackie Daniels
αν ειναι να τα σκασω θα τα σκασω στην προ
όχι σε καποια που δεν ηταν αρκετη ωστε να την περιμαζέψει καποιος εργοδοτης
Άσχετα κριτήρια, σύντεκνε, δεν πάμε για γάμο.jackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:14αν ειναι να τα σκασω θα τα σκασω στην προ
Έχει και φοιτήτριες αν θέλεις, αλλά σου πέφτουν λίγο μεγάλες.
sharp έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:16Άσχετα κριτήρια, σύντεκνε, δεν πάμε για γάμο.jackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:14αν ειναι να τα σκασω θα τα σκασω στην προ
Έχει και φοιτήτριες αν θέλεις, αλλά σου πέφτουν λίγο μεγάλες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- jackie Daniels
δε πάμε για γάμο,το έγραψα στο οπ "έστω ότι θέλεις να χαλαρώσεις τον ανδρισμό σου άμεσα που θα αποταθείς για άμεση ανακούφιση?"
όμως τι νομιζείς ? η άεργη δε θα περιμένει να τις τα χώσεις ?
γι αυτο αν ειναι να πλερω πάμε με προ
τι εννοεις ότι οι φοιτήτριες μου την πέφτουν ?
όλες μου την πέφτουν
- jackie Daniels
το μένος που βγάζει η γαλη προς τους αντρες φανερώνει ότι πράγματι μιλησε εκ πείρας ..
ας δειξουμε κατανόηση και ας συνεχυσουμε με το ευάρεστο αυτό νήμα
Κατά τα άλλα, σιγά μη συναντήσει κανείς μαδουραίους επιβήτορες τα πρωινά στα σ/μ.
Αυτά μόνον με ταπεράκια της μανούλας, σιτίζονται.
Αυτά μόνον με ταπεράκια της μανούλας, σιτίζονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφού σου την πέφτουν όλες, γιατί πρέπει να τα χώσεις; Δεν μας τα λες καλά.jackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:22δε πάμε για γάμο,το έγραψα στο οπ "έστω ότι θέλεις να χαλαρώσεις τον ανδρισμό σου άμεσα που θα αποταθείς για άμεση ανακούφιση?"
όλες μου την πέφτουν
Όντως μιλάω εκ πείρας. Άντρας που δεν μπορεί να αυτοσυντηρηθεί είναι θηλυκότητα.jackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:24το μένος που βγάζει η γαλη προς τους αντρες φανερώνει ότι πράγματι μιλησε εκ πείρας ..

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- jackie Daniels
φυσικα και είπα ότι ΆΝ είναι να τα χώσω θα τα χωσω στην προ και όχι στην ακαμάτραsharp έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:27Αφού σου την πέφτουν όλες, γιατί πρέπει να τα χώσεις; Δεν μας τα λες καλά.jackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:22δε πάμε για γάμο,το έγραψα στο οπ "έστω ότι θέλεις να χαλαρώσεις τον ανδρισμό σου άμεσα που θα αποταθείς για άμεση ανακούφιση?"
όλες μου την πέφτουν

- jackie Daniels
το καταλαβαμε και λυπόμαστε για σέναΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:28Όντως μιλάω εκ πείρας. Άντρας που δεν μπορεί να αυτοσυντηρηθεί είναι θηλυκότητα.jackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:24το μένος που βγάζει η γαλη προς τους αντρες φανερώνει ότι πράγματι μιλησε εκ πείρας ..
πίσω στις μιλφάρες τώρα αδέρφια
- Οργισμένος
Μου την πεφτουν πολυ κομψα και εμεσα. Εντω μεταξυ εδω και χρονια δεν φοραω βερα, κατι που τις διδει πατημα. Καθως ως σουηδεζες διδουν προσοχη σε αυτα δλδ αν θα ελεγα οτι ξερεις ειμαι παντρεμενος, η απαντηση ανακουφισης υπαρχει ετοιμη "δεν ειδα βερα ".sharp έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:10Το παντρεμμένος δεν τις ενοχλεί; Ή το κρύβεις;Οργισμένος έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 19:40χωρισμενες. 3 σουηδεζες μου την ψιλοπεφτουν στη δουλεια. Εμπ1 ανετα και στις 3 , η μια εχει προγουλι αλλα οκ.jackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:44έστω ότι θέλεις να χαλαρώσεις τον ανδρισμό σου άμεσα που θα αποταθείς για άμεση ανακούφιση?
Ομως ειμαι καλο παδι . Κατα τα αλλα οι χωρισμενες μολις βεβαιωθουν οτι δεν εισαι κανας αξεστος πιθηκος, ανοιγουν τις μπουταρες.
Η 2 ειναι διευθυντριες. Η μια απο αυτες εχει ωραια κλασσικη φατσουλα σουηδεζας με μεγαλα αμυγδαλωτα γκρι ματια. Ομως κοντη και στεγνη, γυρω στα 55. Η αλλη ειναι πιο μικρη , γυρω στα 45, λιγο πιο κοντη απο εμενα 185 πλας, γυμνασμενη, φατσα κλασσικη ξανθια σουηδεζα αλλα μετρια, και καλο σωμα, οχι βεβαια κατι τρομερο, χωρισμενη με 2 παιδακια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιές θρησκείες έχουν Μεσσία ;
από tanipteros » 17 Δεκ 2024, 06:09 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
17 Δεκ 2024, 06:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση ποιές ιστοσελίδες επισκέπτεστε τακτικά;
από Antipnevma » 31 Μάιος 2023, 17:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
31 Μάιος 2023, 18:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες ασθένειες θεραπεύει η φρουτοθεραπεία;
από Ourania-Rania » 18 Μαρ 2024, 23:31 » σε Οικολογία & Φύση - 17 Απαντήσεις
- 1476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
19 Μαρ 2024, 21:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες είναι οι πιο ρυθμιστικές περσόνες του φόρουμ;
από AlienWay » 21 Δεκ 2024, 11:26 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
30 Δεκ 2024, 13:56
-