Πάντα τα λέω σωστά.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 08:59εδω η φατα τα λεει σωστα.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:12Τα βάζεις όλα στο μπλέντερ. Βάλε τη λογική σου κάτω βρε αλιεν. Έστω παίρνεις τηλ σαν πολίτης και ζητάς βοήθεια γιατί είναι ληστές μες στο σπιτι σου(άμεσος κίνδυνος για δολοφονία,ξυλοδαρμό και αν υπάρχουν και παιδιά κτλ)και σου λέει ο τηλεφωνητής α ξέρεις δεν έχουμε περιπολικό δε θα έρθουμε. Έλα αύριο στο τμήμα για καταγγελία. Και αυτή η κλήση είναι καταγεγραμμένη. Και θα ρισκάρει ο χ,ψ,ω να ακουστεί αυτό το ηχητικό σε πιθανό δικαστήριο για ληστεία, δολοφονία κτλ.
Λίγη λογική.
Αποτελεί ο βιασμός "κακούργημα";
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Αποτελεί ο βιασμός "κακούργημα";
σπανιως, αλλα ποιος μετραει τωρα...Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 14:56Πάντα τα λέω σωστά.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 08:59εδω η φατα τα λεει σωστα.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:12
Τα βάζεις όλα στο μπλέντερ. Βάλε τη λογική σου κάτω βρε αλιεν. Έστω παίρνεις τηλ σαν πολίτης και ζητάς βοήθεια γιατί είναι ληστές μες στο σπιτι σου(άμεσος κίνδυνος για δολοφονία,ξυλοδαρμό και αν υπάρχουν και παιδιά κτλ)και σου λέει ο τηλεφωνητής α ξέρεις δεν έχουμε περιπολικό δε θα έρθουμε. Έλα αύριο στο τμήμα για καταγγελία. Και αυτή η κλήση είναι καταγεγραμμένη. Και θα ρισκάρει ο χ,ψ,ω να ακουστεί αυτό το ηχητικό σε πιθανό δικαστήριο για ληστεία, δολοφονία κτλ.
Λίγη λογική.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μοντέρνοι πιθηκάνθρωποι.foscilis έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 14:52αυτοί όλοι νομίζουν ότι στο Μεσαίωνα θα ήταν ο φεουδάρχης ή ο Τζενγκις Χαν και όχι ο κολίγος ή το κομμένο κεφάλι στο σωρό.20--- έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 13:00Υπάρχουν κάτι τρισάθλια αποβράσματα (και στην Ευρώπη) που κάθε τόσο ασχολούμαι μαζί τους γιατί τους συναντάω στο internet που υποστηρίζουν το βιασμό από άντρα σε γυναίκα και δεν το βρίσκουν ως κάτι κακό. Υποστηρίζουν οτι 1) Αυτό συμβαίνει στη φύση 2) Αυτό το βλέπουμε στη βίβλο ή 3) Πάντα οι άνθρωποι βρίσκονταν σε εμπόλεμη κατάσταση οπότε μικρό το κακό.
Επίσης όλοι αυτοί που θεωρούν το βιασμό ως ένα φυσικό αντρικό προνόμιο, παθαίνουν υπαρξιακό ταράκουλο αν μάθουν ότι γαμήθηκε συναινετικά η δική τους γυναίκα ή γκόμενα.foscilis έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 14:52αυτοί όλοι νομίζουν ότι στο Μεσαίωνα θα ήταν ο φεουδάρχης ή ο Τζενγκις Χαν και όχι ο κολίγος ή το κομμένο κεφάλι στο σωρό.20--- έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 13:00Υπάρχουν κάτι τρισάθλια αποβράσματα (και στην Ευρώπη) που κάθε τόσο ασχολούμαι μαζί τους γιατί τους συναντάω στο internet που υποστηρίζουν το βιασμό από άντρα σε γυναίκα και δεν το βρίσκουν ως κάτι κακό. Υποστηρίζουν οτι 1) Αυτό συμβαίνει στη φύση 2) Αυτό το βλέπουμε στη βίβλο ή 3) Πάντα οι άνθρωποι βρίσκονταν σε εμπόλεμη κατάσταση οπότε μικρό το κακό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μπορείς να διαφωνείς, αλλά στον βιασμό και στην δολοφονία, η μόνη περίπτωση που ίσως λειτουργούν αποτρεπτικά οι ποινές είναι για διαρρήκτες.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 09:02διαφωνω.hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 04:35Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι αυτό θα τους περιόριζε. Κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ ότι δεν θα βιάσει επειδή η ποινή είναι βαριά αν τον πιάσουν.
πιστευω οτι οπως και για ολα τα εγκληματα, η ποινη ειναι σημαντικος λογος που δεν γινονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν αυτά τα γεγονότα δεν προκαλούν τη δίκαιη οργή σου, τότε κάτι δεν πάει καλά μ' εσένα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 13:30Δεν χρειάζεται φυλάκιση. Δήμευση περιουσίας, ευνουχισμός και αφαίρεση τέκνων αρκεί.
εγω παντως, αν ειχα εξασφαλισμενο οτι δεν θα τιμωρηθω, μεχρι τωρα στη ζωη μου θα ειχα κανει 3 φονους.hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 22:12Μπορείς να διαφωνείς, αλλά στον βιασμό και στην δολοφονία, η μόνη περίπτωση που ίσως λειτουργούν αποτρεπτικά οι ποινές είναι για διαρρήκτες.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 09:02διαφωνω.hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 04:35
Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι αυτό θα τους περιόριζε. Κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ ότι δεν θα βιάσει επειδή η ποινή είναι βαριά αν τον πιάσουν.
πιστευω οτι οπως και για ολα τα εγκληματα, η ποινη ειναι σημαντικος λογος που δεν γινονται.
- hellegennes
Παπάρια.Ασέβαστος έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 08:40εγω παντως, αν ειχα εξασφαλισμενο οτι δεν θα τιμωρηθω, μεχρι τωρα στη ζωη μου θα ειχα κανει 3 φονους.hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 22:12Μπορείς να διαφωνείς, αλλά στον βιασμό και στην δολοφονία, η μόνη περίπτωση που ίσως λειτουργούν αποτρεπτικά οι ποινές είναι για διαρρήκτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άρθρο 336 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Βιασμός
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ: 12/11/2021
ΠροηγούμενοΕπόμενο
Ποινικός Κώδικας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία, 2η έκδ., 2024
1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών.2. Γενετήσια πράξη είναι η συνουσία και οι ίσης βαρύτητας με αυτήν πράξεις.3. Αν η πράξη της παρ. 1 έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού ή είχε ως συνέπεια τον θάνατο του παθόντος ή αν ο παθών είναι ανήλικος, επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη.4. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παρ. 1, τελεί γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη.
στο 4 υπάρχει πρόβλημα στο τι είναι συναίνεση, δεν υπογράφει κανένας συμβόλαιο πριν μπει και ούτε μπορούμε να ξέρουμε αν ισχύει οτιδήποτε
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ: 12/11/2021
ΠροηγούμενοΕπόμενο
Ποινικός Κώδικας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία, 2η έκδ., 2024
1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών.2. Γενετήσια πράξη είναι η συνουσία και οι ίσης βαρύτητας με αυτήν πράξεις.3. Αν η πράξη της παρ. 1 έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού ή είχε ως συνέπεια τον θάνατο του παθόντος ή αν ο παθών είναι ανήλικος, επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη.4. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παρ. 1, τελεί γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη.
στο 4 υπάρχει πρόβλημα στο τι είναι συναίνεση, δεν υπογράφει κανένας συμβόλαιο πριν μπει και ούτε μπορούμε να ξέρουμε αν ισχύει οτιδήποτε
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τι ειναι οι ψιονικες επιθέσεις;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
psychotronic weapons. στόχευση ενός ατόμου με όπλα τα οποία προκαλούν παραισθήσεις, ασθένειες κτλ. το zero hour που χει βγει τελευταία στο νετφλιξ με τον ντε νιρο, έχει ένα τέτοιο παράδειγμα (παραισθήσεων). πρώτη φορά που είχε γίνει ντόρος για αυτά, ήταν με την στόχευση μιας πρεσβείας (Havana syndrome- αλλά αυτό είχε να κάνει με ήχους 2017-18) δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια πράματα, αλλά αυτό που ξέρω ήταν ότι πριν κανα 20-25 χρόνια, κυκλοφορούσαν (παράνομα) στο ναπστερ κομμάτια μπ3 όπου φτιαχνόσουν με τον ήχο. τα κόψαν σύντομα, γιατί απαξ και το χες κατεβάσει, είχες δωρεάν και δια βίου πρέζα κάτι που δεν συμφέρει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Αυτό το πράγμα υπάρχει. Δεν ξέρω τις ακριβείς ιδιότητες του αλλά αν το πεις στο μέσο άνθρωπο θα σε κοιτάει σα να του μιλάς για νεράιδες.Naranjita έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 21:51psychotronic weapons. στόχευση ενός ατόμου με όπλα τα οποία προκαλούν παραισθήσεις, ασθένειες κτλ. το zero hour που χει βγει τελευταία στο νετφλιξ με τον ντε νιρο, έχει ένα τέτοιο παράδειγμα (παραισθήσεων). πρώτη φορά που είχε γίνει ντόρος για αυτά, ήταν με την στόχευση μιας πρεσβείας (Havana syndrome- αλλά αυτό είχε να κάνει με ήχους 2017-18) δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια πράματα, αλλά αυτό που ξέρω ήταν ότι πριν κανα 20-25 χρόνια, κυκλοφορούσαν (παράνομα) στο ναπστερ κομμάτια μπ3 όπου φτιαχνόσουν με τον ήχο. τα κόψαν σύντομα, γιατί απαξ και το χες κατεβάσει, είχες δωρεάν και δια βίου πρέζα κάτι που δεν συμφέρει.
να σου βαζει ο πσι φωτογραφιες με χαλασμενες αλφα ρομεο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Την εσωσε απο βιασμο, παει για κακουργημα
από panos291 » 03 Σεπ 2024, 18:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 449 Απαντήσεις
- 5771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
08 Σεπ 2024, 13:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για κακούργημα πηγαίνουν οι Πέντε υπεύθυνοι για το Μάτι
από Kauldron » 05 Ιουν 2023, 00:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 1665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
11 Ιαν 2024, 18:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άριστος Πουλής, παραμένει υποψήφιος της ΝΔ ενώ διώκεται για κακούργημα.
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 12:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
19 Μάιος 2023, 12:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση αποτελεί cultural appropriation το tattoo;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 08 Αύγ 2024, 12:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-