Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Εχετε χουφτωσει στο δρομο ΜΜΜ κλπ

ΝΑΙ
29
51%
ΟΧΙ
28
49%

Σύνολο ψήφων: 57

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Δεκ 2018, 02:13

Ορέστης 35 έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:10
Φιλσ Γραφικε εχω τον ελεγχο της συζητησης απο το πρωτο ποστ.
Ναι αλλά μόνο με το κατ οφ παίζεις τόση ώρα, σήκωσε λίγο και το ρέζονας, ζπρώξε το φάκελο.

Νομίζω θα χρειαστούμε κι άλλα ποπκορν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 17 Δεκ 2018, 02:15

Ορέστης 35 έγραψε:
1ον: Δεν τον έχεις.
2ον: Δεν είναι κακό να κάνεις πίσω αν συνειδητοποιείς ότι είχες άδικο ή ότι κάποια πράγματα δεν τα είχες σκεφτεί από την αρχή. Δείχνει σοφία.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 17 Δεκ 2018, 02:18

sys3x έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:13
Ορέστης 35 έγραψε:
Ναι αλλά μόνο με το κατ οφ παίζεις τόση ώρα, σήκωσε λίγο και το ρέζονας, ζπρώξε το φάκελο.

Νομίζω θα χρειαστούμε κι άλλα ποπκορν.
Ηταν εξαιρετική βραδια η αποψινη - μερικες τετοιες ακομα και θα εξαντλησουμε την παραγωγή αραβοσιτου της Aιόβα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Δεκ 2018, 02:21

*ρέζονανς
Συμφωνώ.

.

Κωσταντίνος
Phorum.gr user: Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κωσταντίνος » 17 Δεκ 2018, 02:24

Το οτι κάποιοι θεωρούν οτι είναι οκ να χουφτώνεις αγνώστους δείχνει πόσο σκατά είναι η ελλ κοινωνία.

Εγώ πάντως βλέπω με συμπαθεια τον νηματοθετη, αλλα θα τους έλεγα να το κοιτάξει το θεματακι που έχει με τις γυναικες, διοτι όλοι κάπως έτσι ξεκινανε και στο τελος καταλήγουν να δειχνουν τα παπαρια τους σε ανυποψίαστες γυναικες στα πάρκα

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Δεκ 2018, 02:28

Γραφικός έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:15
Ορέστης 35 έγραψε:
2ον: Δεν είναι κακό να κάνεις πίσω αν συνειδητοποιείς ότι είχες άδικο ή ότι κάποια πράγματα δεν τα είχες σκεφτεί από την αρχή. Δείχνει σοφία.
Ενταξει, μπορει να ειναι κι ετσι. Εγω αντιληφθηκα κατι αλλο και αντεδρασα αναλογως.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Δεκ 2018, 02:29

Γραφικός έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:15
Ορέστης 35 έγραψε:
Ρε μανμου δε ξέρω σε ποιον *ισμο ξεπέφτω πάλι αλλά δεν μπορώ διαβάζοντας αυτά που έγραψες να μην κάνω τον συνειρμό στο μυαλό μου ότι είσαι συνειδητό (γουόναμπι-)κοθμούνι (επειδή έτσι σου μάθανε/έτσι σε μεγαλώσανε/είχες αυτές τις προσλαμβάνουσες/δε ξέρω εν πάση περιπτώσει αλλά χωρίς ιδιαίτερη κριτική σκέψη από την πλευρά σου εμφανώς προς όλους τους ισμούς και αυτά που πρεσβεύουν).

.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 17 Δεκ 2018, 02:29

τελικά η περίπτωση (σαν) του Ορέστη δεν πρέπει να έχει
και πολλή πολυπλοκότητα για να μπορούμε να βγάζουμε
τυχαίοι αναγνώστες τα ίδια συμπεράσματα, χωρίς να
χρειάζεται βαθυστόχαστη σκέψη

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 17 Δεκ 2018, 02:30

Μια αλήθεια που βγήκε - είναι οτι πραγματικά χρειαζόμαστε περισσοτερες γυναίκες αγωνίστριες στο φορουμ - εξαντλουνται -αγκομαχάνε γρηγορα οι υπάρχουσες στις συζητήσεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Δεκ 2018, 02:31

Κωσταντίνος έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:24
Το οτι κάποιοι θεωρούν οτι είναι οκ να χουφτώνεις αγνώστους δείχνει πόσο σκατά είναι η ελλ κοινωνία.

Εγώ πάντως βλέπω με συμπαθεια τον νηματοθετη, αλλα θα τους έλεγα να το κοιτάξει το θεματακι που έχει με τις γυναικες, διοτι όλοι κάπως έτσι ξεκινανε και στο τελος καταλήγουν να δειχνουν τα παπαρια τους σε ανυποψίαστες γυναικες στα πάρκα
Ρε γαμώτο, ότι θέλω πρέπει να διαβάζω, ποιος είναι υπέρ του χουφτώματος τελικά, μπορείς να με πεις; είναι εύκωλο;

.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 17 Δεκ 2018, 02:32

Αγις έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:30
Μια αλήθεια που βγήκε - είναι οτι πραγματικά χρειαζόμαστε περισσοτερες γυναίκες αγωνίστριες στο φορουμ - εξαντλουνται -αγκομαχάνε γρηγορα οι υπάρχουσες στις συζητήσεις στο ψήσιμο και την κατανάλωση ποπκορν .
:smt005::smt005:

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 17 Δεκ 2018, 02:35

sys3x έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:29
Ρε μανμου δε ξέρω σε ποιον *ισμο ξεπέφτω πάλι αλλά δεν μπορώ διαβάζοντας αυτά που έγραψες να μην κάνω τον συνειρμό στο μυαλό μου ότι είσαι συνειδητό (γουόναμπι-)κοθμούνι (επειδή έτσι σου μάθανε/έτσι σε μεγαλώσανε/είχες αυτές τις προσλαμβάνουσες/δε ξέρω εν πάση περιπτώσει αλλά χωρίς ιδιαίτερη κριτική σκέψη από την πλευρά σου εμφανώς προς όλους τους ισμούς και αυτά που πρεσβεύουν).
Τι να σου κάνω τώρα εγώ; Αυτά που γράφω εδώ δεν έχουν σχέση με το κουκουέ, ούτε ακολουθώ κάποια γραμμή. Μάλλον έχεις μπερδέψει πράματα.

Κωσταντίνος
Phorum.gr user: Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κωσταντίνος » 17 Δεκ 2018, 02:37

sys3x έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:31
Κωσταντίνος έγραψε:

Ρε γαμώτο, ότι θέλω πρέπει να διαβάζω, ποιος είναι υπέρ του χουφτώματος τελικά, μπορείς να με πεις; είναι εύκωλο;
Είμαι υπερ του χουφτώματος μόνο οταν υπάρχει συναίνεση :) Κι αν είσαι πάνω απο 15 χρονών καταλάβαινεις πότε μια γυνή σου δινει το ελέυθερο να την χουφτώσεις

Αν παλι θεωρείς οτι ολες οι γκομενες που κυκλοφορουν εξω σου έχουν δώσει το ελέυθερο να τις χουφτωσεις by default, εκει εχεις ενα μικρό θεματακι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κωσταντίνος την 17 Δεκ 2018, 02:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 17 Δεκ 2018, 02:37

sys3x έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:31
Κωσταντίνος έγραψε:

Μαλλον δεν είναι....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Δεκ 2018, 02:38

νύχτα έγραψε:
17 Δεκ 2018, 02:29
τελικά η περίπτωση (σαν) του Ορέστη δεν πρέπει να έχει
και πολλή πολυπλοκότητα για να μπορούμε να βγάζουμε
τυχαίοι αναγνώστες τα ίδια συμπεράσματα, χωρίς να
χρειάζεται βαθυστόχαστη σκέψη
Έχεις σκεφτεί ότι ότι λες εσύ ότι είναι ο Ορέστης για τον Άγι (ότι τον χρησιμοποιεί για να κάνει την πλάκα του - ο Α τον Ο) μπορεί να είσαι και συ για τον τυχαίο αναγνώστη;
Το λέω από την πλευρά του φαινομένου και της παρατήρησης αυτό, ότι και καλά (όχι και καλά οκ αυτό συμβαίνει, είναι μετρήσιμο πλέον) όταν προσπαθείς να πάρεις μετρήσεις από ένα φαινόμενο την ίδια στιγμή αλλάζεις το αποτέλεσμα τους (των μετρήσεων).

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών