χωρίς να καρφώνεται να προσθέσω...enaon έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:24ναι σε διαβάζω, τρέμεις μπας και η κοινωνία είναι σκατά και εσύ, αλλά κάνε τον κόπο να το αποδείξεις αν δεν βαριέσαιΚωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:23Εχουμε βρει. 2 το σύνολον προς το παρόν. Αν γίνει πλήρες σκανάρισμα του νήματος ο αριθμος των χρηστών που εχουν πει μαλακίες πολυ φβάμαι οτι θα εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη.
Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είναι μόνο το "εγώ γουστάρω να χουφτώνω ανυποψίαστες κορασίδες και κάνω καλά" μαλακία. Μαλακία είναι και το "γκρινιάζουν που τις χουφτώνουνε αλλά κι αυτές..." λες κι αυτά που παραθέτονται σχετίζονται. Εμμέσως λες στον ανώμαλο "δεν πειράζει που χουφτώνεις αφού κι εσύ πχ πας στρατό". Η μόνη ενδεδειγμένη αντίδραση είναι η ντε φάκτο καταδίκη μιας τέτοιας κίνησης.
Αυτό είναι σχεδόν σωστό. Σχεδόν όμως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Phorum.gr user: Κωνσταντίνος
O Ορέστης είπε οτι να χουφτώνεις αγνώστους δεν είναι διαταραχή. Αλλα ρώτησε τον ίδιο καλύτερα να στα πει δεν εχει νοημα να στα λεω εγώenaon έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:24ναι σε διαβάζω, τρέμεις μπας και η κοινωνία είναι σκατά και εσύ, αλλά κάνε τον κόπο να το αποδείξεις αν δεν βαριέσαιΚωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:23Εχουμε βρει. 2 το σύνολον προς το παρόν. Αν γίνει πλήρες σκανάρισμα του νήματος ο αριθμος των χρηστών που εχουν πει μαλακίες πολυ φβάμαι οτι θα εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη.
ο ορέστης ειναι κατά πάντως, με τον χέλι δεν ασχολούμε, θα ασχοληθεί αυτός όταν σε διαβάσει.
Τι ακριβώς θες να αποδείξω; Οτι το να χουφτωνεις ξενους που δεν ξέρεις και δεν ξερεις αν θέλουν να χουφτώθουν είναι διαταραχή; Στο δημοτικό είμαστε;
Σε εχει πειράξει τοσο πολύ και εσένα και τον άλλο που είπα οτι η ελλ κοινωνία είναι σκατά; Αν σας πείραξε τοσο πολύ ανασκευάζω. Δεν είναι όλη η ελλ κοινωνία σκατά. Σκατα είναι είναι μονο εκείνο το κομματι της ελλ κοινωνίας που πιστεύει πως το να χουφτώνεις ξένους χωρίς την συγκαταθεση τπυς είναι νορμαλ.
Btw εγω μόνο τον Ορεστη ανέφερα τον άλλο χρηστη τον τον βρηκε ο Γραφικός

-
- Phorum.gr user: Κωνσταντίνος
Και τώρα σας αφηνω παλλικάρια. Ηρθε η ώρα να φορέσω την μπέρτα μου και να πετάξώ πάνω απο την πόλη. Goodnight
με το σώβρακο ήσουν τόση ώρα; 

Δε σου λέω.enaon έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 00:12δίκιο έχεις έφερε ένα σουτιέν χωρίς λόγο, αλλά το έκανε σε νήμα σχετικό και βοήθησε την κουβέντα, εσύ τον είπες κάφρο μερικές φορές σαν να σε ενόχλησε, νομίζω τιμωρήθηκε παραδειγματικά χάριν του παραδείγματος.
Σταματάω οκ θα βρω να ρίξω το λαδάκι μου αλλού, απλά να πω ότι ο συς μιλάει σοβαρά νομίζω όταν αρχίζει με F0 7F.τί ειναι αυτά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
καλά σου νάιδα.
βάζω και αυτό το βιντεάκι, είχε πάθει ορεστίαση ο παράξενος αλ μαλλον την μέρα που το έκανε
βάζω και αυτό το βιντεάκι, είχε πάθει ορεστίαση ο παράξενος αλ μαλλον την μέρα που το έκανε

Κοιμηθήκαμε, ξεκουραστήκαμε και είμαστε έτοιμοι βλέπω.
Εμένα μόλις μου παίξαν το πρωινό χούφτωμα, από την μία το πλαίσιο από την άλλη ο Κόκκαλης γαμώ την Αθήνα σας γαμώ.
Εμένα μόλις μου παίξαν το πρωινό χούφτωμα, από την μία το πλαίσιο από την άλλη ο Κόκκαλης γαμώ την Αθήνα σας γαμώ.
.
.
- hellegennes
Βλέπω ότι μερικοί είτε δεν έχουν την διάθεση είτε την απαραίτητη νοημοσύνη να καταλαβαίνουν τι γράφω. Θέλω να πιστεύω το πρώτο. Να σηκώσει το χέρι ψηλά όποιος κατάλαβε ότι έχω χουφτώσει ή θα χούφτωνα ποτέ άγνωστο άνθρωπο και μάλιστα δημόσια ή έστω ότι το επικροτώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Was is that?
hellegennes έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 10:57Βλέπω ότι μερικοί είτε δεν έχουν την διάθεση είτε την απαραίτητη νοημοσύνη να καταλαβαίνουν τι γράφω. Θέλω να πιστεύω το πρώτο. Να σηκώσει το χέρι ψηλά όποιος κατάλαβε ότι έχω χουφτώσει ή θα χούφτωνα ποτέ άγνωστο άνθρωπο και μάλιστα δημόσια ή έστω ότι το επικροτώ.

Ότι διάβασες, θέλεις να στο ζωγραφίσω για φωτό;
SpoilerShow
η φωτό να ξέρεις είναι κίντερ έκπληξη,
το παίζεις κορώνα γράμματα.
το παίζεις κορώνα γράμματα.
.
.
- hellegennes
Άρα δεν έχεις την απαραίτητη διάθεση.foscilis έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 10:58hellegennes έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 10:57Βλέπω ότι μερικοί είτε δεν έχουν την διάθεση είτε την απαραίτητη νοημοσύνη να καταλαβαίνουν τι γράφω. Θέλω να πιστεύω το πρώτο. Να σηκώσει το χέρι ψηλά όποιος κατάλαβε ότι έχω χουφτώσει ή θα χούφτωνα ποτέ άγνωστο άνθρωπο και μάλιστα δημόσια ή έστω ότι το επικροτώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
από Μαδουραίος » 07 Ιούλ 2023, 03:45 » σε Life style - 282 Απαντήσεις
- 12137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-