ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΣΎΖΥΓΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΔΩΜΆΤΙΑ ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΣΎΖΥΓΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΔΩΜΆΤΙΑ ...
Το ξέρω ότι θα αποδομήσω κάθε έννοια ρομαντισμού ,αλλά όταν κλάνει υπερβολικά ο-η σύζυγος ,καλό θα είναι να κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια.
Εξαρτάται από την περίπτωση κι από το ζευγάρι . Δηλαδή θεωρώ πιο σημαντικά αυτά που συμβαίνουν όταν είναι ξύπνιοι.. Στην περίπτωση μου πάντως το διαφορετικό κρεβάτι είναι μάλλον αναγκαίο κακό . Κάνω ανήσυχο ύπνο ,στριφογυρίζω διαρκώς σαν γύρος σε σουβλατζίδικο και δεν νομίζω να υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που θα αντέχει να ξυπνάει καμιά 10αριά φορές μέσα στη νύχτα για πολύ καιρό. 

Γυφτάκι έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 15:16Σέλευκας έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 14:50οκ η ουσία είναι να μην κόψεις το χαλινάρι και να στρώσεις, αλλιώς δεν κάνεις για τίποτα.Πασιφάη έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 13:34
Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση για το πουλί του, δεν φέρεται όπως εσύ. Αλλά ακόμη και να πάρουμε την πιθανοτητα να τον έχεις μικρό, δεν φέρεσαι στον άνθρωπό σου, με τέτοια απαξίωση. Άσε τι κάνω εγώ. Εσύ ξαλεγράρισες και είπες πράγματα ανεπίτρεπτα. Αν θεωρείς πως ''ανδρώνεσαι'' έτσι, μάλλον έχεις καταλάβει λάθος.Έλεος βρε, πνίγηκα με τον ρημαδοκαφέ μου..
Μου θυμίζεις κάτι τύπους στα τούρκικα σήριαλ ,έτσι βαρείς κι ασήκωτοι με το κομπολογάκι τους στα δάχτυλα που απλά ρίχνουν ένα βλέμμα στη γυνή κι αυτή μαζεύεται στη γωνιά της σούμπιτη .
.

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Διαφωνείς με αυτό που είπα;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Λυπάμαι ειλικρινά για τις απόψεις σου. Δεν είναι καν αστείες. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.Σέλευκας έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 17:10έτσι θέλει για να συνεχίσει
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κανένα πρόβλημα, δεν είμαι καταπιεστικός, οποία θέλει έρωτες να ακούσει τραγούδια του Πάριου
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Τί να αποδομήσεις μωρέ γκαφάλι; Λες και οι κλανιές των ανθρώπων, μυρίζουν λεβάντα.

Απλά φροντίστε να βγάζετε τη μούρη σας έξω απ'τις κουβέρτες και το πρωί να αερίζεται καλά ο χώρος. Μπαα..

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
04 Φεβ 2025, 11:27
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφορετικές γλώσσες ενεργοποιούν διαφορετικά μέρη του εγκεφάλου
από Baldur » 24 Μάιος 2023, 17:28 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Baldur
24 Μάιος 2023, 17:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλτεψη ''Στις μπανιέρες κοιμούνται στην Μαδρίτη''
από Μαδουραίος » 19 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 42 Απαντήσεις
- 813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
19 Ιούλ 2024, 20:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στα στέκια και στα κτίρια που κάνουν κατάληψη οι αναρχικοί, το βράδυ κοιμούνται εκεί;
από Ourania-Rania » 14 Μαρ 2024, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
15 Μαρ 2024, 00:30
-