Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Ιουν 2019, 16:32

Naida έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:29
enaon έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:25
blackpaint έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:13
Ολ αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο απο το μικρο αγορακι ακομα ζωντανο μεσα σου που κλαιει
θα με τρελάνεις ρε βλάκι, πόσες πλευρές έχει πχιά αυτό το κρεββάτι που ξυπνάς κάθε πρωί;

τεσπα, δίκιο έχει ο απερκατ, αν η γυναίκα ειναι δική σου, και πρέπει να γελάει μόνο όταν της λές αστεία εσύ, και να ερωτεύεται μόνο οτι έχει σχέση με εσένα, πάντα, γιατί είναι δική σου, τα λέει τέλεια.
Αχ κτητικότητα :klino:
ετσι, σκλαβα στο χαρεμι :smt038

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 07 Ιουν 2019, 16:33

influencer έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:30
LEONAS έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:28
influencer έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:26

εσύ από τους άλλους δεν είσαι;

Εγω είμαι μόνος μου
εσύ δε παίζεις σε αυτό το βίντεο;

Με τέτοια φτιάχνεσαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LEONAS την 07 Ιουν 2019, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι » 07 Ιουν 2019, 16:34

enaon έγραψε:

θα με τρελάνεις ρε βλάκι, πόσες πλευρές έχει πχιά αυτό το κρεββάτι που ξυπνάς κάθε πρωί;

τεσπα, δίκιο έχει ο απερκατ, αν η γυναίκα ειναι δική σου, και πρέπει να γελάει μόνο όταν της λές αστεία εσύ, και να ερωτεύεται μόνο οτι έχει σχέση με εσένα, πάντα, γιατί είναι δική σου, τα λέει τέλεια.
σα να λεμε η μακαροναδα ΜΟΥ
το Toyota Corolla ΜΟΥ
το Bull Terrier ΜΟΥ
το σχαροτηγανο ΜΟΥ

.......

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιουν 2019, 16:34

- Casper - έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:32
Εγώ πάντως που (πλέον) συμμερίζομαι την άποψη ότι μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει καθαρή φιλία ανδρών και γυναικών (που παλιά θα φώναζα σχεδόν για το αντίθετο), δεν θα ένιωθα καθόλου άνετα να ξέρω πως ο σύντροφος μου βγαίνει έξω μόνος με φίλη του. ΜΟΝΟ αν ήξερα πως είναι παιδική φίλη και δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα μεταξύ τους. Εννοείται πως δεν θα του απαγόρευα τίποτα, αλλά μέσα μου θα τρωγόμουν. Βασικά εγώ το παραδέχομαι πως είμαι τρελά ανασφαλής και δεν θα έκανα ποτέ σχέση. Όμως το λογικό είναι πως όσοι συμμερίζονται αυτή την άποψη για την φιλία των 2 φύλων, να μην ένιωθαν άνετα με αυτή την σκέψη.
Εξαρτάται την φίλη και πως τον κοιτάει ή την κοιτάει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 07 Ιουν 2019, 16:36

Naida έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:34
- Casper - έγραψε:
Εγώ πάντως που (πλέον) συμμερίζομαι την άποψη ότι μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει καθαρή φιλία ανδρών και γυναικών (που παλιά θα φώναζα σχεδόν για το αντίθετο), δεν θα ένιωθα καθόλου άνετα να ξέρω πως ο σύντροφος μου βγαίνει έξω μόνος με φίλη του. ΜΟΝΟ αν ήξερα πως είναι παιδική φίλη και δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα μεταξύ τους. Εννοείται πως δεν θα του απαγόρευα τίποτα, αλλά μέσα μου θα τρωγόμουν. Βασικά εγώ το παραδέχομαι πως είμαι τρελά ανασφαλής και δεν θα έκανα ποτέ σχέση. Όμως το λογικό είναι πως όσοι συμμερίζονται αυτή την άποψη για την φιλία των 2 φύλων, να μην ένιωθαν άνετα με αυτή την σκέψη.
Εξαρτάται την φίλη και πως τον κοιτάει ή την κοιτάει.
Μπράβο. Σίγουρα θα ήμουνα καλύτερα αν ηξερα πως όχι μόνο έχει σχέση, αλλά στην μεταξύ τους αλληλεπίδραση είναι χύμα και βλέπω με τα μάτια μου πως απουσιάζει το ερωτικό στοιχείο. Θα ήμουνα καλύτερα, αλλά ΠΑΝΤΑ θα τρωγόμουν γιατί γενικά εγώ τρώγομαι και αν πει κανείς κοπλιμέντο. Εδώ μπαίνει και η ανασφάλεια. Ο σύντροφος μπορεί κάλλιστα να μην δίνει ούτε και ένα δικαίωμα.

influencer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από influencer » 07 Ιουν 2019, 16:37

LEONAS έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:33

Με τέτοια φτιάχνεσαι;
πόσο καιρό σου πήρε το γύρισμα;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιουν 2019, 16:37

blackpaint έγραψε:
Naida έγραψε:
enaon έγραψε:

Χαρέμι; Άγνωστη λέξη.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 07 Ιουν 2019, 16:39

μακάρι παιδιά η γυναίκα μας στο μέλλον να έχει φίλους που την σέβονται αρκετά ώστε να την κάνουν να γελάει και να ερωτεύεται και από εκείνους πράγματα, να γεμίζει χαρά και να έχει να δίνει, γιατί θα τύχει να μην έχουμε δύναμη λίγο καιρό να την κάνουμε εμείς να γελάει και αν μαραζώσει θα χάσουμε την γυναίκα μας, που δεν ήταν και ποτέ δική μας βέβαια.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 07 Ιουν 2019, 16:47

enaon έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:39
μακάρι παιδιά η γυναίκα μας στο μέλλον να έχει φίλους που την σέβονται αρκετά ώστε να την κάνουν να γελάει και να ερωτεύεται και από εκείνους πράγματα, να γεμίζει χαρά και να έχει να δίνει, γιατί θα τύχει να μην έχουμε δύναμη λίγο καιρό να την κάνουμε εμείς να γελάει και αν μαραζώσει θα χάσουμε την γυναίκα μας, που δεν ήταν και ποτέ δική μας βέβαια.
Είδες αντιδράσεις και τ' άλλαζεις τώρα ε; :P

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Ιουν 2019, 16:49

Naida έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:37
blackpaint έγραψε:
Naida έγραψε:

Χαρέμι; Άγνωστη λέξη.
χαρεμι σημαινει τα ενδοτερα της οικιας, εκει που μονο ο σουλτανος και η οικογενεια του μπορουσαν να μπουν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιουν 2019, 16:50

enaon έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:39
Έθιξες κάτι πολύ σοβαρό, με τη συνήθη προσέγγιση που χρησιμοποιείς μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Μερικές φορές, αυτό που κάνει τα ζευγάρια να νοιώθουν ανασφάλεια στις φιλικές σχέσεις των συντρόφων τους με το άλλο φύλο, δεν είναι μόνον το ερωτικό στοιχείο. Αυτό ενίοτε, μπορεί να υπάρχει και ως πρόφαση για να καλύψει κάτι βαθύτερο όπως το "δεν θέλω να περνάς καλά με κανέναν άλλο άντρα (ή γυναίκα) ακόμη και αν δεν παίζει κάτι ερωτικό, θέλω να είμαι εγώ ο καλύτερος (καλύτερη) ακόμη και ως φιλική παρέα".

Και πιο συγκεκριμένα: Θέλω να είσαι δυστυχής χωρίς εμένα.

Τι λέτε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Ιουν 2019, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Ιουν 2019, 16:54

bolek έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:50
αν μυριζει πολυ μαλλον εχει κανα μηκυτα.Ψιλοπικρα και μου χει συμβει, αλλα το μωρο ηταν τοσο κωλαση που πηρα βαθια ανασα κι εκανα το καθηκον μου. Οχι κουνιλινγκους ομως, λυπαμαι.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 07 Ιουν 2019, 16:58

Naida έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:33
sys3x έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:14
perseus έγραψε:
07 Ιουν 2019, 12:52
Τι μαλακίες?
Μπορεί να ανάσανε βαριά, ώρες που δεν έπρεπε, όταν του το είχε απαγορέψει, είναι πολλά, δε μπορεί να ξέρεις/είσαι σίγουρος για κάτι.
Πάντως κάποιο λάθος κάνει η ναδάη σίγουρα, τα άξιζε ο φίλος της 100%.
Όχι είπα ήδη τι μαλακίες της έκανε. Θεωρώ λάθος την συμπεριφορά του στην αρχή και θεωρώ και λάθος και την δική της. Αλλά δεν του γαμας έτσι τη ζωή του άλλου.
Και λίγα του κάνε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 07 Ιουν 2019, 16:58

Το περίμενα πολύ καιρό αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιουν 2019, 17:00

blackpaint έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:49
Naida έγραψε:
07 Ιουν 2019, 16:37
blackpaint έγραψε:

Χαρέμι; Άγνωστη λέξη.
χαρεμι σημαινει τα ενδοτερα της οικιας, εκει που μονο ο σουλτανος και η οικογενεια του μπορουσαν να μπουν.
Ο σουλτάνος :hebit:

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών