Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Σας απασχολούν μικρά πράγματα. Το θέμα δεν είναι ένα κεράτωμα, το θέμα είναι η ησυχία στο σπίτι, η συνεργασία, και το πρόγραμμα. Η οικογένεια είναι ένα πρότζεκτ, και πρέπει να ξεπερνάς το εγώ σου και να γίνεσαι βοήθεια του άλλου, να του είσαι χρήσιμος, όχι μόνο φέρνοντας λεφτά. Όλες οι μαλακίες, κρυφές και φανερές, θα βγουν κάποια στιγμή στη ζωή των παιδιών. Θα δεις τα παιδιά σου, και θα τα βρίζεις, αλλά θα φταις εσύ και το παράδειγμά σου.
Ordem e Progresso.
-
Μα δεν μπορώ.influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:16έλα τώραNaida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:15Δε θέλω.influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:04
θέλω να περάσεις όλο το ΣΚ αναλογιζόμενη γιατί δεν υπάρχει η λέξη πουτάνα για το αρσενικόSpoilerShowαφού δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις
Έχω να μετρήσω πόσες τρίχες έχουν οι γάτες μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν κάνουμε αστεία με αυτά.
Να ναι γερός και δυνατός ο άνθρωπος πάντως να την πληρώνει μιά ζωή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Καλα δε ξανακάνω αστείο. Να θα 'μαι σοβαρή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ανεξάρτητα από το αν ναι, ή όχι, στον Πειραιά κάποτε γυρνούσαν ξένοι και μας πιάναν και μας δίναν λεφτά για αυτό το πράγμα. Φυσικά παίρναμε δρόμο, ούτε το συζητούσαμε -η δικιά μου κλίκα. Ήταν πολύ άσχημο πράγμα. Κυρίως αλλοδαποί (ναυτικοί;). Αλλά και κανένας Έλληνας κατέβαινε Πειραιά και ψάρευε έφηβους. Έχει φάει πολλή πούτσα η γενιά μου για ένα χιλιάρικο δραχμές.
Ordem e Progresso.
Ναι είναι πολύ γλυκουλες. Να στις δειξω ;influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:22ε πες έτσι..Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:19Μα δεν μπορώ.influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:16
έλα τώραSpoilerShowαφού δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις
Έχω να μετρήσω πόσες τρίχες έχουν οι γάτες μου.
ζεις το όνειρο λέμε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν ο κρύσταλ απορεί που δεν δίνει τσιμπούκια ο Ρόμπερτ στην γυναίκα του και έχει ερωμένη γι αυτόν τον λόγο ο Ρόμπερτ του λέει μα καλά είναι δυνατόν, με τα ίδια χείλια φιλάει τα παιδιά μας.

.
.
Αυτή δεν είναι καθαρά πούστικια απάντηση πάντως, αφήνει υπονοούμενα.Cavaliere έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:23Ανεξάρτητα από το αν ναι, ή όχι, στον Πειραιά κάποτε γυρνούσαν ξένοι και μας πιάναν και μας δίναν λεφτά για αυτό το πράγμα. Φυσικά παίρναμε δρόμο, ούτε το συζητούσαμε -η δικιά μου κλίκα. Ήταν πολύ άσχημο πράγμα. Κυρίως αλλοδαποί (ναυτικοί;). Αλλά και κανένας Έλληνας κατέβαινε Πειραιά και ψάρευε έφηβους. Έχει φάει πολλή πούτσα η γενιά μου για ένα χιλιάρικο δραχμές.

.
.
-
παρά την ενστικτώδη μου απέχθεια στους αρσενοκοίτεςCavaliere έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:23Ανεξάρτητα από το αν ναι, ή όχι, στον Πειραιά κάποτε γυρνούσαν ξένοι και μας πιάναν και μας δίναν λεφτά για αυτό το πράγμα. Φυσικά παίρναμε δρόμο, ούτε το συζητούσαμε -η δικιά μου κλίκα. Ήταν πολύ άσχημο πράγμα. Κυρίως αλλοδαποί (ναυτικοί;). Αλλά και κανένας Έλληνας κατέβαινε Πειραιά και ψάρευε έφηβους. Έχει φάει πολλή πούτσα η γενιά μου για ένα χιλιάρικο δραχμές.
δε τους κατηγορώ που τις απέρριψαν
κάπου μέσα μου θεωρώ ότι γλύτωσαν
όσο για την γενιά σου,παρά τα χάλια της
σας χαίρομαι που βγάζατε γούστα
τώρα τους βλέπεις όλους με ένα κινητό στο χέρι ανίκανους για επικοινωνία
-
Είμαι παρθένος, ακόμα δεν βρέθηκε το παλικάρι που του αξίζω.
Ordem e Progresso.
Να έρθεις Σαλόνικα, και δω έχομε λιμάνι.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και μια που αρέσουν οι δημοσκοπρήσεις στο Λίβρα Αρβύλα
από Kauldron » 06 Μαρ 2025, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
από Urzaring13 » 18 Απρ 2025, 07:45 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
19 Απρ 2025, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον Κούλη αρέσουν οι απόδημοι μόνο αν τον ψηφίζουν
από Manolis » 07 Απρ 2024, 13:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan