Το χειροτερο μου ραντεβου.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Το χειροτερο μου ραντεβου.
Το χειρότερο μου ραντεβού ήταν όταν μου είπε η άλλη ποσο γκομενος ειναι ο Κουλης.
Σηκώθηκα έφυγα τι να κάνα;;;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- wooded glade
Re: Το χειροτερο μου ραντεβου.
Εμένα μία κομμουνίστρια.
Ήταν ένα μικρό λίγο παλαβό. Του άρεσε να παίζει ποδοσφαιράκι (!) και το έπαιζε και πρωταθλήτρια μάλιστα.
Μιά μέρα αυτή η μικρή διάβαζε μιά δεξιά εφημερίδα - την Ακρόπολη νομίζω.
Θα πρέπει να την είχε βρει κατά τύχη σε κάποιο τραπέζι (ως προκύπτει).
Της λέω λοιπόν εγώ να κεράσω.
Κάτι είπε, μετά την άλλη μέρα λέω να ξανακεράσω και λέει ναι.
Και ενώ τα ποτά δεν τα είχα βάλει ακόμα στο τραπέζι, ανοίγει ξαφνικά μία πόρτα και μπαίνει ένας τύπος και μου λένε και οι δύο
"ααααπ σε παγιδεύσαμε, εσύ ένας φοβερός αντιδραστικός πειράζεις την κοπέλα ; θα το πούμε στην κεντρική επιτροπή του κόμματος" !
Λόγω τιμής.
Έκοψα την καλημέρα μετά από αυτό βέβαια.
Ήταν ένα μικρό λίγο παλαβό. Του άρεσε να παίζει ποδοσφαιράκι (!) και το έπαιζε και πρωταθλήτρια μάλιστα.
Μιά μέρα αυτή η μικρή διάβαζε μιά δεξιά εφημερίδα - την Ακρόπολη νομίζω.
Θα πρέπει να την είχε βρει κατά τύχη σε κάποιο τραπέζι (ως προκύπτει).
Της λέω λοιπόν εγώ να κεράσω.
Κάτι είπε, μετά την άλλη μέρα λέω να ξανακεράσω και λέει ναι.
Και ενώ τα ποτά δεν τα είχα βάλει ακόμα στο τραπέζι, ανοίγει ξαφνικά μία πόρτα και μπαίνει ένας τύπος και μου λένε και οι δύο
"ααααπ σε παγιδεύσαμε, εσύ ένας φοβερός αντιδραστικός πειράζεις την κοπέλα ; θα το πούμε στην κεντρική επιτροπή του κόμματος" !
Λόγω τιμής.
Έκοψα την καλημέρα μετά από αυτό βέβαια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ορθώς έπραξες.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 20:21Το χειρότερο μου ραντεβού ήταν όταν μου είπε η άλλη ποσο γκομενος ειναι ο Κουλης.
Ελπίζω να μην πρόλαβες να πληρώσειςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 20:21Το χειρότερο μου ραντεβού ήταν όταν μου είπε η άλλη ποσο γκομενος ειναι ο Κουλης.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΜπλεΜπουμπυς
Eιμαι κυριος παντα !Μπίστης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 20:31Ελπίζω να μην πρόλαβες να πληρώσειςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 20:21Το χειρότερο μου ραντεβού ήταν όταν μου είπε η άλλη ποσο γκομενος ειναι ο Κουλης.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Σωστό κι αυτό, υπεράνωΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 20:34Eιμαι κυριος παντα !Μπίστης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 20:31Ελπίζω να μην πρόλαβες να πληρώσειςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑05 Ιούλ 2019, 20:21Το χειρότερο μου ραντεβού ήταν όταν μου είπε η άλλη ποσο γκομενος ειναι ο Κουλης.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το χειρότερο Forum στην Ελλάδα.
από Financial man » 02 Ιουν 2024, 11:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 12:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση πάμε με το Πί στο πρώτο ραντεβού;
από enaon » 24 Οκτ 2024, 19:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
24 Οκτ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ραντεβού στο Θησείο με την ΓΑΛΗ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Νοέμ 2023, 10:54 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 24 Απαντήσεις
- 1425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
16 Νοέμ 2023, 08:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Από το κακό στο χειρότερο τα εργοστάσια στην ευρωζώνη
από Frappezitis » 03 Νοέμ 2023, 08:22 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis