Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
omg kai 3 lol
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από omg kai 3 lol » 02 Οκτ 2018, 10:23
Beria έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 10:19
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 09:31
blackpaint έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 03:09
δεν υπαρχει πιο ξενερωτο πραγμα απο το να σπαμαρεις πολιτικες μαλακιες σ ενα σεξονημα.
οκ, σκέψου λίγο την φράση σεξονήμα στο πχορουμ
Τα νήματα για τον Γράμμο είναι πολιτικά ή σεξουαλικά;
Η 17ωρη κλινοπαλη του Αλ6 με την Άνγκελα;
ναι αλλα ειναι αλλο να ιδρωνεις τη φανελα επι 17 σερι ωρες και να κανεις τσαλιμακια και αλλο με το καλημερα να εισχωρεις στην αιθουσα στα 4 γονατιστος με τη πλαστικη σφαιρα στο στομα
-
Μαυροβασίλης
από Μαυροβασίλης » 02 Οκτ 2018, 10:32
έχω κάνει καίριες τοποθετήσεις για τη συνάφεια με την πολιτική, φίλε Beria
βέβαια, κάποια ζητήματα άπτονται οπτικής κι έχομε ήδη παραδείγματα
στην μετανεωρική του υποκειμενισμού, μπορεί κάλλιστα κάποιος να γαμεί με την όπισθεν
Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 09:39
Καλε μην τον ακους, εντος θεματος είσαι. Δώσε
πόνο!!!

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Τοξοβόλος_UK
από Τοξοβόλος_UK » 10 Οκτ 2018, 19:41
blackpaint έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 17:19
καταρχας το ενα δεν αποκλειει το αλλο, οσα στρειτ σμ ζευγαρια υπαρχουν, αλλα τοσα γκει θα υπαρχουν, μη σου πω και περισσοτερα. Κατα δευτερον, τι ειναι πιο φυσιολογικο, μια ερωτικη σχεση βασισμενη στην αγαπη, την αμοιβαιοτητα και τον σεβασμο, η μια σχεση κυριαρχιας/υποταγης, ασχετα με το φυλο των μετεχοντων σε αυτην;
Γιατί είναι mutually exclusive αυτά τα δύο; Έχοντας υπάρξει σε ομόφυλη BDSM σχέση τόσο ως υποτακτικός όσο και ως αφέντης (με τον νυν άνδρα μου btw) βεβαιώνω πως η αγάπη, η αμοιβαιότητα και ο σεβασμός ήταν πάντα εκεί. Για μήνες εγώ ο υποτακτικός και εκείνος ο αφέντης, για μήνες εγώ ο αφέντης και εκείνος η απόλυτη δουλάρα μου ή ακόμα κ εναλλαγή ρόλων μέσα σε ένα session. Όλα τα χε ο μπαχτσές. Δεν αναίρεσε σε καμία φάση όμως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σχέση μας
-
μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
από μίστερ μαξ » 10 Οκτ 2018, 19:50
Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 19:41
Γιατί είναι mutually exclusive αυτά τα δύο; Έχοντας υπάρξει σε ομόφυλη BDSM σχέση τόσο ως υποτακτικός όσο και ως αφέντης
Αυτο είναι απαράδεκτο, θα συγχιστούν τα παιδιά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
blackpaint
από blackpaint » 11 Οκτ 2018, 14:41
Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 19:41
blackpaint έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 17:19
καταρχας το ενα δεν αποκλειει το αλλο, οσα στρειτ σμ ζευγαρια υπαρχουν, αλλα τοσα γκει θα υπαρχουν, μη σου πω και περισσοτερα. Κατα δευτερον, τι ειναι πιο φυσιολογικο, μια ερωτικη σχεση βασισμενη στην αγαπη, την αμοιβαιοτητα και τον σεβασμο, η μια σχεση κυριαρχιας/υποταγης, ασχετα με το φυλο των μετεχοντων σε αυτην;
Γιατί είναι mutually exclusive αυτά τα δύο; Έχοντας υπάρξει σε ομόφυλη BDSM σχέση τόσο ως υποτακτικός όσο και ως αφέντης (με τον νυν άνδρα μου btw) βεβαιώνω πως η αγάπη, η αμοιβαιότητα και ο σεβασμός ήταν πάντα εκεί. Για μήνες εγώ ο υποτακτικός και εκείνος ο αφέντης, για μήνες εγώ ο αφέντης και εκείνος η απόλυτη δουλάρα μου ή ακόμα κ εναλλαγή ρόλων μέσα σε ένα session. Όλα τα χε ο μπαχτσές. Δεν αναίρεσε σε καμία φάση όμως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σχέση μας
ηταν μια ρητορικη μετατοπιση του ερωτηματος σ ενα θεμα που απ οτι φαινεται ηταν τρολια και κακοπροαιρετο, γιατι ηταν ετσι στημενη η ερωτηση οποτε αναποφευκτα να οδηγηθει κανεις στο να συγκρινει ασχετα πραγματα, τον σεξουαλικο προσανατολισμο με μια παραφιλια. Οπως το τοποθετεις, αλλαζεις σημαντικα τα δεδομενα, εισαγοντας ακριβως τις εννοιες της αμοιβαιοτητας και του σεβασμου, που εξεπιτηδες ελειπαν απο το αρχικο ζητημα, οπως το θεσε ο ΟΡ.
-
νύχτα
από νύχτα » 13 Οκτ 2018, 13:58
zteo έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 12:45
Πως θα σας φαινοταν εαν το παιδι σας ελεγε οτι μπαινει σε μια ετεροφυλικη BDSM σχεση σαν υποτακτικος.Για γραψτε την αποψη σας?.
θα καμάρωνα
αν δεν μου το έλεγε όμως
-
Drexler
από Drexler » 22 Ιούλ 2019, 15:22
Beria έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:05

zteo έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 12:45
Πως θα σας φαινοταν εαν το παιδι σας ελεγε οτι μπαινει σε μια ετεροφυλικη BDSM σχεση σαν υποτακτικος.Για γραψτε την αποψη σας?.
Εννοείς ότι έρχεται και σου λέει ότι θα γραφτεί στην ΚΝΕ;

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
12 Νοέμ 2024, 15:08
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 3105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
02 Οκτ 2023, 17:55
-
-
- 83 Απαντήσεις
- 2172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
28 Ιαν 2024, 12:20
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 1744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από anastasiaM
06 Οκτ 2023, 16:21
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.