BDSM σχεση

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: BDSM σχεση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 02 Οκτ 2018, 10:23

Beria έγραψε:
02 Οκτ 2018, 10:19
Μαυροβασίλης έγραψε:
02 Οκτ 2018, 09:31
blackpaint έγραψε:
02 Οκτ 2018, 03:09

δεν υπαρχει πιο ξενερωτο πραγμα απο το να σπαμαρεις πολιτικες μαλακιες σ ενα σεξονημα.
οκ, σκέψου λίγο την φράση σεξονήμα στο πχορουμ
Τα νήματα για τον Γράμμο είναι πολιτικά ή σεξουαλικά;
Η 17ωρη κλινοπαλη του Αλ6 με την Άνγκελα;

ναι αλλα ειναι αλλο να ιδρωνεις τη φανελα επι 17 σερι ωρες και να κανεις τσαλιμακια και αλλο με το καλημερα να εισχωρεις στην αιθουσα στα 4 γονατιστος με τη πλαστικη σφαιρα στο στομα

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 02 Οκτ 2018, 10:32

έχω κάνει καίριες τοποθετήσεις για τη συνάφεια με την πολιτική, φίλε Beria

βέβαια, κάποια ζητήματα άπτονται οπτικής κι έχομε ήδη παραδείγματα
στην μετανεωρική του υποκειμενισμού, μπορεί κάλλιστα κάποιος να γαμεί με την όπισθεν

Cecily Anne έγραψε:
02 Οκτ 2018, 09:39
Καλε μην τον ακους, εντος θεματος είσαι. Δώσε πόνο!!!
:lol:
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 10 Οκτ 2018, 19:41

blackpaint έγραψε:
01 Οκτ 2018, 17:19

καταρχας το ενα δεν αποκλειει το αλλο, οσα στρειτ σμ ζευγαρια υπαρχουν, αλλα τοσα γκει θα υπαρχουν, μη σου πω και περισσοτερα. Κατα δευτερον, τι ειναι πιο φυσιολογικο, μια ερωτικη σχεση βασισμενη στην αγαπη, την αμοιβαιοτητα και τον σεβασμο, η μια σχεση κυριαρχιας/υποταγης, ασχετα με το φυλο των μετεχοντων σε αυτην;
Γιατί είναι mutually exclusive αυτά τα δύο; Έχοντας υπάρξει σε ομόφυλη BDSM σχέση τόσο ως υποτακτικός όσο και ως αφέντης (με τον νυν άνδρα μου btw) βεβαιώνω πως η αγάπη, η αμοιβαιότητα και ο σεβασμός ήταν πάντα εκεί. Για μήνες εγώ ο υποτακτικός και εκείνος ο αφέντης, για μήνες εγώ ο αφέντης και εκείνος η απόλυτη δουλάρα μου ή ακόμα κ εναλλαγή ρόλων μέσα σε ένα session. Όλα τα χε ο μπαχτσές. Δεν αναίρεσε σε καμία φάση όμως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σχέση μας

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 10 Οκτ 2018, 19:50

Τοξοβόλος_UK έγραψε:
10 Οκτ 2018, 19:41

Γιατί είναι mutually exclusive αυτά τα δύο; Έχοντας υπάρξει σε ομόφυλη BDSM σχέση τόσο ως υποτακτικός όσο και ως αφέντης
Αυτο είναι απαράδεκτο, θα συγχιστούν τα παιδιά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 11 Οκτ 2018, 14:41

Τοξοβόλος_UK έγραψε:
10 Οκτ 2018, 19:41
blackpaint έγραψε:
01 Οκτ 2018, 17:19

καταρχας το ενα δεν αποκλειει το αλλο, οσα στρειτ σμ ζευγαρια υπαρχουν, αλλα τοσα γκει θα υπαρχουν, μη σου πω και περισσοτερα. Κατα δευτερον, τι ειναι πιο φυσιολογικο, μια ερωτικη σχεση βασισμενη στην αγαπη, την αμοιβαιοτητα και τον σεβασμο, η μια σχεση κυριαρχιας/υποταγης, ασχετα με το φυλο των μετεχοντων σε αυτην;
Γιατί είναι mutually exclusive αυτά τα δύο; Έχοντας υπάρξει σε ομόφυλη BDSM σχέση τόσο ως υποτακτικός όσο και ως αφέντης (με τον νυν άνδρα μου btw) βεβαιώνω πως η αγάπη, η αμοιβαιότητα και ο σεβασμός ήταν πάντα εκεί. Για μήνες εγώ ο υποτακτικός και εκείνος ο αφέντης, για μήνες εγώ ο αφέντης και εκείνος η απόλυτη δουλάρα μου ή ακόμα κ εναλλαγή ρόλων μέσα σε ένα session. Όλα τα χε ο μπαχτσές. Δεν αναίρεσε σε καμία φάση όμως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σχέση μας
ηταν μια ρητορικη μετατοπιση του ερωτηματος σ ενα θεμα που απ οτι φαινεται ηταν τρολια και κακοπροαιρετο, γιατι ηταν ετσι στημενη η ερωτηση οποτε αναποφευκτα να οδηγηθει κανεις στο να συγκρινει ασχετα πραγματα, τον σεξουαλικο προσανατολισμο με μια παραφιλια. Οπως το τοποθετεις, αλλαζεις σημαντικα τα δεδομενα, εισαγοντας ακριβως τις εννοιες της αμοιβαιοτητας και του σεβασμου, που εξεπιτηδες ελειπαν απο το αρχικο ζητημα, οπως το θεσε ο ΟΡ.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 13 Οκτ 2018, 13:58

zteo έγραψε:
30 Σεπ 2018, 12:45
Πως θα σας φαινοταν εαν το παιδι σας ελεγε οτι μπαινει σε μια ετεροφυλικη BDSM σχεση σαν υποτακτικος.Για γραψτε την αποψη σας?.
θα καμάρωνα

αν δεν μου το έλεγε όμως

Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 22 Ιούλ 2019, 15:22

Beria έγραψε:
30 Σεπ 2018, 13:05
:wave:
zteo έγραψε:
30 Σεπ 2018, 12:45
Πως θα σας φαινοταν εαν το παιδι σας ελεγε οτι μπαινει σε μια ετεροφυλικη BDSM σχεση σαν υποτακτικος.Για γραψτε την αποψη σας?.
Εννοείς ότι έρχεται και σου λέει ότι θα γραφτεί στην ΚΝΕ;
:)
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών