Αυνανισμός με ή χωρίς τσόντες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Αυνανισμός με ή χωρίς τσόντες;
Μα μου είπε πως ο εξομολόγος του είπε πως δεν είναι υπερβολή το Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή μετά την εκκλησία.Parrot έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 00:43Για τέτοιες απορίες να απευθύνεστε στον πνευματικό σας που σας εξομολογεί προσωπικά ή σε κάποιον ιερέα πνευματικό σύμβουλο γάμου.
Εμένα μου φαίνεται κάπως όλο αυτό αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω τον Πάτερ για τέτοια θέματα.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ότι νομίζεις τότε, εγώ δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου, δεν είμαι πνευματικός, και το θέμα αυτό είναι μεταξύ εσού και του συζύγου σου.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 00:48Μα μου είπε πως ο εξομολόγος του είπε πως δεν είναι υπερβολή το Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή μετά την εκκλησία.
Εμένα μου φαίνεται κάπως όλο αυτό αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω τον Πάτερ για τέτοια θέματα.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θενκς!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
τι θενκς, ωραία τα λέγατε. 

ιφ γιου γουάντ του καμ γουήθ ας στικ έη φίνγκερ ιν γιορ ας.Feindflug έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 00:07Gherschaagk έγραψε: ↑28 Αύγ 2019, 23:59Ρε πας καλά;;;
Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται ούτε να γίνονται. Έλα όμως που είμαστε όλοι αμαρτωλοί. Και οι άντρες και οι γυναίκες. Και είναι εύκολο και για τις γυναίκες να το κάνουν. Αρκεί μόνο ένα δάχτυλο!
γιο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η κεντρική ιδέα πάντως παιδιά είναι ότι το σεχ είναι για να αυξάνεσθαι κ πληθύνεσθαι φάσεις κυρίως, για σας που πιστεύετε το λέω οπότε, το νου σας.Parrot έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 00:53Ότι νομίζεις τότε, εγώ δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου, δεν είμαι πνευματικός, και το θέμα αυτό είναι μεταξύ εσού και του συζύγου σου.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 00:48Μα μου είπε πως ο εξομολόγος του είπε πως δεν είναι υπερβολή το Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή μετά την εκκλησία.
.
.
η σεξουαλικη συνευρεση περιλαμβανει τον αντρα και τη γυναικα, αρα αν επιμηκύνει για τον αντρα, το κανει και για τη γυναικα.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με την πρόωρη εκσπερμάτωση αφού μπορούμε στο καπάκι και πάλι και πάλι κτλ εσείς ομως

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
φυσικα και εχετε προβλημα με την δικη μας προωρη, γιατι συνηθως καπου εκει τελειωνει το σεξ και μενετε ανικανοποιητες. το να κραταμε περισσοτερο ειναι προς το συμφερον σας περισσοτερο. για μας δεν ειναι τοσο προβλημα, η δουλεια μας εχει γινει.

εκτος αν εχετε 5-6 μαντραχαλαιους να σας περνενε νουμεραδα, οποτε οκ.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ααα νόμιζα λες να έχουμε πρόβλημα με την δική μας "πρόωρη".Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 10:13φυσικα και εχετε προβλημα με την δικη μας προωρη, γιατι συνηθως καπου εκει τελειωνει το σεξ και μενετε ανικανοποιητες. το να κραταμε περισσοτερο ειναι προς το συμφερον σας περισσοτερο. για μας δεν ειναι τοσο προβλημα, η δουλεια μας εχει γινει.
εκτος αν εχετε 5-6 μαντραχαλαιους να σας περνενε νουμεραδα, οποτε οκ.η αν προτιματε το τελευταιο κομματι του σεξ να ειναι αυνανισμος
Εννοείται με την δική σας έχουμε θέμα. Πλάκα κανεις; Εκτός κι αν συνεχιζετε ακάθεκτοι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν δεν έγραφε τονισμένα και με στίξη ο πάρροτ, θα έκοβα τα κεφάλια μου (ναι, και τα δύο) οτι ειναι ο ριτζερι.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Που ναι αυτός ο μλκς ρέη, λείπει.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνουσία ή αυνανισμός; Ποιο προτιμάτε; Δικαιολογείστε την απάντησή σας.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Φεβ 2025, 21:44 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 15 Απαντήσεις
- 563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
26 Φεβ 2025, 11:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλασικά παραμύθια που θα δίναν καλό υλικό για τσόντες
από Εκτωρ » 31 Αύγ 2023, 23:39 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 2 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
01 Σεπ 2023, 00:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λήμμα "αυνανισμός" από εγκυκλοπαίδεια του 1927
από Εκτωρ » 25 Αύγ 2023, 10:21 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
25 Αύγ 2023, 10:21
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
03 Μαρ 2025, 00:05