με αγάπη ε
μπορεί όμως να τον δουν και να του τραγουδήσουν
Πάμφθηνα είναι αρκεί να φτάσεις εκεί που θες, οι αποστάσεις είναι τεράστιες. Στην Μογγολία νοικιάζουν αυτά τα παραδοσιακά ιγκλού.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:11Odnoklasniki
Με τέτοιο όνομα Πλουφ μάλλον στο κλάσιμο θα σε έχουν.
Παίξε όσο αντέχεις αλλά μην το πάρεις στα σοβαρά είναι illussion φάσεις.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧουργιατς έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:27Dasein χώσε μια Τουργκενιεφική περιγραφή μιας τυπικής μέρας επί του Υπερσιβηρικού, να 'χει δεσποινίδες με κομπινεζόν στις κουκέτες, Επιτετραμένους της Αυλής στο βαγκόν-μπαγ, δείπνο κάτω από πολύφωτο Φαμπερζέ και ακριβές πορσελάνες μετά του Διπλωματικού Ακολούθου στην Ορεινή Μογγολία, και την τρομακτική ανακάλυψη μιας κατσαρίδας στο δοχείον νυκτός
Βασικα πισω απο αυτα τα προφιλ υπαρχουν ατομα που με διαφορους τροπους προσπαθουν να σου αποσπασουν χρηματα ηδη
Οχι και παλι οχι.Το odnoklasniki ειναι σαν το facebook δεν ειμαι γραμμενος με το ονομα που εχω εδω στο φορουμ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:11Odnoklasniki
ρίχτες ότι θα ήθελες πολύ να τις δείς από κοντά αλλά δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, αν μπορούν ας σε στείλουν τα λεφτα για εισητήριο.plouf έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 05:45Οχι και παλι οχι.Το odnoklasniki ειναι σαν το facebook δεν ειμαι γραμμενος με το ονομα που εχω εδω στο φορουμ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:11Odnoklasniki
Οσο για illusion φασεις εχω να σου πω οτι δεν εχω αυταπατες.Με τις γυναικες που γνωριστηκα εκει εχω χτισει
μια καλη σχεση εμπιστοσυνης και μιλαμε σαν καλοι φιλοι.
Μου λενε τα προβληματα τους κιολας.Αν και ειναι ολες μεσα στα γουστα μου το ξερω πολυ καλα οτι δεν προκειται
να γινει τιποτα με καμια απο αυτες αυτα εχει η ζωη.
Βρε πες οτι κατεβηκες αεροδρομιο και ειδες 5 νταλικιερηδες με λουλουδια και την εκανες.panos291 έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:35Δεν είναι και κάνα κατόρθωμα. Λίγο να βλέπεσαι και θα σε περιμένουν και 14. Δεν έχουν τέτοια κολλήματα εκεί, δεν είναι προβληματικες.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 20:43Ποιος σουβλατζής; Εδώ μιλάμε για μπίζνα....
Αλλά κι εσύ ρε Έλληνα εραστή που σε περίμεναν 4 και μείνανε με το παράπονο.
Εσυ ομορφοπαιδο που ξερεις τοσα πολλα για πες μας πως μπορουμε να παμε στην απροσπελαστη δημοκρατια της Πριτνιεστροβιας.dna replication έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 02:16ετσι όπως σας κόβω, ούτε μέχρι τη Μολδαβία δε θα φτάσετε
με αγάπη ε
Σε ευχαριστω ια το ενδιαφερον σου!Το αρθρο το διαβασα περιπου μεσα σε 20 λεπτα και γραφει ενδιαφεροντα πραγματα.dna replication έγραψε: ↑20 Οκτ 2019, 01:29απ'ότι διαβάζω δε βλέπω ιδιαίτερη δυσκολία
https://www.mywanderlust.pl/daytrip-to-transnistria/
νομίζω η Μπελαρους θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, θα ήθελα να πάω
φέυγα μακρια τότε