μια περιγραφή δεν θα έβλαπτενύχτα έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:07γιατί απόρησες;don't speak έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 16:58Στον πρωκτό του άλλου σκέφτηκα
Και απόρησα που συμφώνησε ο Άγις.
επειδή δεν το ομολογούν δημόσια, συνήθως;
δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν, που να το δοκίμασε
και να μη του άρεσε
τώρα όσον αφορά την αρχική ερώτηση, αν ήτο μεζές,
θα ήτο εκλεκτός και σπάνιος
Να μας απαντήσουν οι κοπέλες του πχώρουμ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Να μας απαντήσουν οι κοπέλες του πχώρουμ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι για τους άλλους δεν είναι βιασμός;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 14:48Μα δεν είμαι πρωκτικός, δεν υπάρχει κάτι να καταλάβω με τη δοκιμή.aspergillus έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 14:46Όποιος έχει τέτοιες απορίες θα μπορούσε να το δοκιμάσει για να καταλάβει πως είναι.
Θα είναι σαν βιασμός.
Αυτά τα δοκιμάζει κανείς, είναι όπως με την απορία για το τι υπάρχει μετά θάνατον. Αν θέλεις να μάθεις είναι εύκολο, αυτοκτονείς, δεν "αυτοκτονείς" τους άλλους. Έτσι τα άτομα αυτά και την περιέργειά τους ικανοποιούν και απαλλάσσουν τον κόσμο από την παρουσία τους.

- Γενιά της Αμαρτίας
Ρε συ αφού εσύ είσαι σκληροπυρηνικιά πουριτανή τι δουλειά έχεις εδώ;Antares έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:10Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι για τους άλλους δεν είναι βιασμός;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 14:48Μα δεν είμαι πρωκτικός, δεν υπάρχει κάτι να καταλάβω με τη δοκιμή.aspergillus έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 14:46Όποιος έχει τέτοιες απορίες θα μπορούσε να το δοκιμάσει για να καταλάβει πως είναι.
Θα είναι σαν βιασμός.
Αυτά τα δοκιμάζει κανείς, είναι όπως με την απορία για το τι υπάρχει μετά θάνατον. Αν θέλεις να μάθεις είναι εύκολο, αυτοκτονείς, δεν "αυτοκτονείς" τους άλλους. Έτσι τα άτομα αυτά και την περιέργειά τους ικανοποιούν και απαλλάσσουν τον κόσμο από την παρουσία τους.
φιλε εγω εχω φαει πατσα μονο μια φορα στην ζωη μου.
και αυτο γιατι μου προκαλει αηδια η προελευση του ετσι δεν τον τρωω.
ομως μια φορα που τον εφαγα μου αρεσε παρα πολυ. θα συνεχισω να μην τον τρωω αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι οταν τον εφαγα μου αρεσε πολυ.
το ιδο εχει γινει και με το κοκορετσι, μονο που αυτο μου σπαει την μυτη και οσο ψηνεται
- Γενιά της Αμαρτίας
Σ' αρέσει το κρέας;bolek έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:13φιλε εγω εχω φαει πατσα μονο μια φορα στην ζωη μου.
ομως μια φορα που τον εφαγα μου αρεσε παρα πολυ. θα συνεχισω να μην τον τρωω αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι οταν τον εφαγα μου αρεσε πολυ.
το ιδο εχει γινει και με το κοκορετσι, μονο που αυτο μου σπαει την μυτη και οσο ψηνεται
ναι, οταν δεν μοιαζει με μελος απο ζωο, ας πουμε κοτοπουλισια μπουτακια δεν τρωω, στηθος που μοιαζει με ενα απλα κομματι κρεας ναιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:17Σ' αρέσει το κρέας;bolek έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:13φιλε εγω εχω φαει πατσα μονο μια φορα στην ζωη μου.
- Γενιά της Αμαρτίας
Και κάποια άλλα ερωτήματα που με καίνε.
Αν είσαι ενεργητικός μόνο είσαι γκέη;
Αν γουστάρεις τα τραβέλια και πας με ένα είσαι γκέη;
Ευχαριστώ.
Αν είσαι ενεργητικός μόνο είσαι γκέη;
Αν γουστάρεις τα τραβέλια και πας με ένα είσαι γκέη;
Ευχαριστώ.
Πρώτον ανεβαίνει το θέμα στα πρόσφατα, δεύτερον με ταλαιπωρούν κάτι σκατοπράματα που τρελαίνονται με τέτοια, μη πω πλουτίζουν κιόλας, χρησιμοποιούν έως και τον άνδρα τους αφού τον ευλογήσουν πρώτα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:11Ρε συ αφού εσύ είσαι σκληροπυρηνικιά πουριτανή τι δουλειά έχεις εδώ;
Γενικά δεν πιστεύω ότι είναι καλό θέμα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Γενικά μπορείς να πάρεις τον ... δρόμο τον καλό τον χριστιανικό.Antares έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:28Πρώτον ανεβαίνει το θέμα στα πρόσφατα, δεύτερον με ταλαιπωρούν κάτι σκατοπράματα που τρελαίνονται με τέτοια, μη πω πλουτίζουν κιόλας, χρησιμοποιούν έως και τον άνδρα τους αφού τον ευλογήσουν πρώτα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:11Ρε συ αφού εσύ είσαι σκληροπυρηνικιά πουριτανή τι δουλειά έχεις εδώ;
Γενικά δεν πιστεύω ότι είναι καλό θέμα.
Παιδί μου, ο εχθρός φεύγει με την βία (ήθελα να γράψω και κάτι άλλο προφανές αλλά ας είναι). Όχι με τον δρόμο τον χριστιανικό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:30
Γενικά μπορείς να πάρεις τον ... δρόμο τον καλό τον χριστιανικό.
- Γενιά της Αμαρτίας
Καλά κάνε μετάνοιες και γονυκλισίες και κάτσε στο νήμα. Βίτσια είναι αυτά.Antares έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 18:45Παιδί μου, ο εχθρός φεύγει με την βία (ήθελα να γράψω και κάτι άλλο προφανές αλλά ας είναι). Όχι με τον δρόμο τον χριστιανικό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 17:30
Γενικά μπορείς να πάρεις τον ... δρόμο τον καλό τον χριστιανικό.
Όχι ρε συdon't speak έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 16:58Στον πρωκτό του άλλου σκέφτηκα
Και απόρησα που συμφώνησε ο Άγις.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στον κώλο; Αν ναι, τίνος;Naida έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 18:41Το δάχτυλο σε συνδυασμό με αιδοιολειχία είναι καλοοοο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:45Και για να απαντήσω στη ντοντσπικ θαρρώ πως οι άνδρες του πχώρουμ δεν είναι οπισθογέμηδες.
Εγώ τον έχω παρθένο τον κώλο μου και σκοπεύω να μείνει. Με τρώει όμως περιέργεια. Με μια περιγραφή του συναισθήματος του πρωκτικού είμαι ΟΚ.
Υπάρχει βέβαια και το δάχτυλο.
Στον δικό του και να το απολάμβανα εγώ σε συνδυασμό με αιδιολειχία, κομματάκι δύσκολοΓιάννης έγραψε: ↑26 Απρ 2020, 20:47Στον κώλο; Αν ναι, τίνος;Naida έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 18:41Το δάχτυλο σε συνδυασμό με αιδοιολειχία είναι καλοοοο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:45Και για να απαντήσω στη ντοντσπικ θαρρώ πως οι άνδρες του πχώρουμ δεν είναι οπισθογέμηδες.
Εγώ τον έχω παρθένο τον κώλο μου και σκοπεύω να μείνει. Με τρώει όμως περιέργεια. Με μια περιγραφή του συναισθήματος του πρωκτικού είμαι ΟΚ.
Υπάρχει βέβαια και το δάχτυλο.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κυκλώματα trafficking στρατολογούν ανήλικες κοπέλες στην Ελλάδα μέσω "αγαπητικών" αλλοδαπών;
από Golden Age » 16 Μάιος 2024, 15:10 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Μάιος 2024, 15:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αργόσχολοι του πχώρουμ τρεχάτε
από talaipwros » 14 Σεπ 2023, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50