Feindflug έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 20:21
- Casper - έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:09
Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2

Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο.
Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.
Αν του βγάλει το παντελόνι, τύπισσα, να ρίξουν και μια ανάλυση για τους Προραφαηλίτες;

Για το ένστικτο (το δικό του) μιλάω, την αύρα της κοπέλας, πώς το λένε. Σε εμένα είναι δυνατό, συνήθως καταλαβαίνω.
Ξέρω πως το κατάλαβες αλλά τελοσπάντων, κουβέντα να γίνεται

the comet the course the tail έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 20:41
- Casper - έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:09
Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2

Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο. Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.
το χάνουμε το κασπερίνι! ώιμέ!!!

Αν βγει το όνειρο (το δικό σου) θα σε ενημερώσω σίγουρα γιατί όλο αυτό έγινε μια μέρα μετά που μου το είπες.

Πλάκα κάνω. Τίποτα δεν θα βγει. Λες και δεν με ξέρετε, δεν είμαι εγώ για τέτοια. Θα τον στείλω στην μάνα του για να γλυτώσει το παιδί.
Ας επενδύσουμε στον Γενιά.