α) να μην παιρνετε ιταλικα αυτοκινητα, να μη βουλιαζουν.
β) να μη σας νοιαζει κι αν βουλιαξει. να μεινει εκει το βουλιγμα ναχετε να το θυμαστε.
α) να μην παιρνετε ιταλικα αυτοκινητα, να μη βουλιαζουν.
Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 09:38α, ναι, σε παιδικο δωματιο, μεσα σε σχολειο.
αρτεμις εντουρο στα καλαβρυτα, ο δημος ειχε παραχωρησει στην οργανωση το σχολειο, (που ειχε και δωματια για να μενουν τα παιδακια απο τα γυρω χωρια) για να διανυκτερευσουν οι οργανωτες, κριτες κλπ. παιδικο κρεββατακι που περσευαν τα ποδια εξω, χαρουμενα χρωματα, παιχνιδια, ζωγραφικες, και μου εχει εντυπωθει στο μυαλο η κουρτινα με τον τιραμολα, που ηταν μπροστα στη μουρη μου.
αξεχαστο, αλλα οχι με ευχαριστο τροπο. κατι αβολο, ασχημο ειχε η φαση.
Ναι αν θες κάτι σε πιο ρομαντικό καλά είναι και έτσι στον καπό. Εγώ το σεξ μέσα και έξω από τ' αυτοκίνητο το έχω για διαφορετικές διαθέσεις.
Δε ξέρω γιατί το σνομπάρουν το σεξ μέσα στο αυτοκίνητο. Εμένα πολύ μ' αρέσει. Βασικά μου αρέσει η όλη φάση μέχρι να καταλήξει στο σεξ στο αυτοκίνητο. Δεν είναι κάτι που θα πω στον άλλο πάμε να κάνουμε σεξ στο αυτοκίνητο, αλλά στο μυαλό μου το το έχω ήδη "προγραμματίσει" για να καταλήξει εκεί.
Εντάξει, δε χρειάζεται να τα μοιράζεσαι όλα. Ευχαριστούμε για τις εικόνες που μας προσεφερες. Τώρα πλέον θα ναι αξέχαστο κ για μας.Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 09:38α, ναι, σε παιδικο δωματιο, μεσα σε σχολειο.
αρτεμις εντουρο στα καλαβρυτα, ο δημος ειχε παραχωρησει στην οργανωση το σχολειο, (που ειχε και δωματια για να μενουν τα παιδακια απο τα γυρω χωρια) για να διανυκτερευσουν οι οργανωτες, κριτες κλπ. παιδικο κρεββατακι που περσευαν τα ποδια εξω, χαρουμενα χρωματα, παιχνιδια, ζωγραφικες, και μου εχει εντυπωθει στο μυαλο η κουρτινα με τον τιραμολα, που ηταν μπροστα στη μουρη μου.
αξεχαστο, αλλα οχι με ευχαριστο τροπο. κατι αβολο, ασχημο ειχε η φαση.