H πολυγαμία ήταν αναγκαιότητα σε συγκεκριμένες συνθήκες. Έτσι όπως ζω εγώ, δεν θα μπορούσα.tanipteros έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 00:23Έχετε βρεθεί στην θέση να αγαπάτε εξίσου 2 ταίρια ή περισσότερα;
Πιστεύετε στον θεσμό της πολυγαμίας και πολυσυντροφικότητας χωρίς ζήλιες και ξεκατινιάσματα; Αθώα απλή αγάπη για 2 ή περισσότερα άτομα ταυτόχρονα!
Πολυγαμία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πολυγαμία
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- tanipteros
μα δεν έχει μπορώ ή όχι...Karambabas έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 16:03H πολυγαμία ήταν αναγκαιότητα σε συγκεκριμένες συνθήκες. Έτσι όπως ζω εγώ, δεν θα μπορούσα.tanipteros έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 00:23Έχετε βρεθεί στην θέση να αγαπάτε εξίσου 2 ταίρια ή περισσότερα;
Πιστεύετε στον θεσμό της πολυγαμίας και πολυσυντροφικότητας χωρίς ζήλιες και ξεκατινιάσματα; Αθώα απλή αγάπη για 2 ή περισσότερα άτομα ταυτόχρονα!
είναι συναίσθημα αγάπης για περισσότερα άτομα ταυτόχρονα...
πως αγαπάς τους φίλους σου, τους γονείς σου, τα αδέλφια....έτσι μπορείς να αγαπάς και τους σεξουαλικούς σου συντρόφους
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

να βοηθησω - θα βασιζεται σε καποια που εχεις γραψει

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δοκιμασε στους πυρηνες της φωτιας - των δυο δεν υπαρχειSid Vicious έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 15:06Εντελώς γενίκευση αυτά. Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου μονογαμικό. Μια σχέση ως απλά σύμβαση δεν την θεωρώ καν σχέση. Ως σχέση θεωρώ μονάχα την δημιουργία της σπείρας αυτής της Συνωμοσίας των Δύο.ik_90 έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 01:24Είμαστε φύσει πολυγαμικοί. Όμως, υπάρχει μία και μοναδική συνθήκη στην οποία ισχύει η μονογαμία και αυτή ονομάζεται έρωτας. Το ομορφότερο συναίσθημα όλων, αυτό που σε εμπνέει, σε κινητοποιεί, σε αλλάζει σαν άνθρωπο. Έχει, όμως, δύο μεγάλα αρνητικά: είναι σπάνιος και κρατάει λίγο.
Οποιαδήποτε άλλη σχέση, είναι απλά σύμβαση δύο ανθρώπων που δεν κερατώνουν ο ένας τον άλλον. Μια ψυχαναγκαστική μαλακία, δηλαδή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έχω πει εγώ ότι μπορεί κάποιος να αγαπάει ερωτικά εξίσου 2 ατομα; μεθυσμένη θα ήμουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σαφώς δεν εννοούσα να το ανέχεται, αλλά να το δέχεται κάποιος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 15:29Τις ανοιχτές σχέσεις που αναφέρεις, τις έχω δει να εφαρμόζονται μόνον σε ζευγάρια που έχουν ξεκαθαρίσει μεταξύ τους ότι μένουν μαζί για τα παιδιά, οικονομικούς/κοινωνικούς λόγους κλπ δηλαδή κάτι σαν συμβόλαιο συγκατοίκησης για τον χ ή ψ λόγο.
Τις έχω δει ακόμη και σε φάσεις που ο ένας από τους δύο είναι γκέι. Δεν τις έχω δει ποτέ σε ζευγάρια που ο ένας εκ των δύο, γουστάρει ερωτικά τον άλλον. Γιατί άλλο είναι να αποδέχεσαι την πολυγαμική τάση του "συντρόφου" σου επειδή πραγματικά το βλέπεις ως κάτι φυσικό και άλλο γιατί δεν θέλεις να τον ζορίσεις και να τον χάσεις.
Η αλήθεια είναι πως έχει τύχει να το συναντήσω 2 φορές με κάποια ζευγάρια σε παρέες που γνώριζα (όχι τόσο καλά ομολογώ), αλλά δεν ήξερα τότε τις "εκ των έσω" συνθήκες. Και τις δυο φορές επρόκειτο για 1 άνδρα και 2 γυναίκες (τυχαίο; ). Και στις δυο περιπτώσεις δεν κράτησε πολύ αυτό το τριο -για μένα τουλάχιστον, αναμενόμενο.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άλλο σεξουαλικός σύντροφος, άλλο έρωτας κι άλλο αγάπη. Να τα διαχωρίζουμε αυτά.tanipteros έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 16:07μα δεν έχει μπορώ ή όχι...Karambabas έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 16:03H πολυγαμία ήταν αναγκαιότητα σε συγκεκριμένες συνθήκες. Έτσι όπως ζω εγώ, δεν θα μπορούσα.tanipteros έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 00:23Έχετε βρεθεί στην θέση να αγαπάτε εξίσου 2 ταίρια ή περισσότερα;
πως αγαπάς τους φίλους σου, τους γονείς σου, τα αδέλφια....έτσι μπορείς να αγαπάς και τους σεξουαλικούς σου συντρόφους

Τυχαίνει λ.χ. να είναι κάποιος συναισθηματικά "μονογαμικός", ενώ σεξουαλικά πολυγαμικός.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ξεκίνα από τη δική σου. Θα έπαιζες πόκα ή μπιρίμπα σε ίδια ή διαφορετικά τραπέζια από τα αντίστοιχα της συντρόφου;
Αν ναι, μαγκιά σας. Το εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί;
Για αρκετούς άντρες ισχύει νομίζω. Χωρίς αυτό να σημαίνει αποδοχή, απλά μια διαπίστωση.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
μια ζωη πολλαπλες παραλληλες ''σχεσεις'' ειχα κ το πιο σημαντικο (εκει που το γαματε εντελως ) χωρις να πιανουμε κορεους απο το πολυ σιροπι κ το αθλιο κολλητηλικι μεχρι εξαντλησεως
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- tanipteros
είτε τα διαχωρίσεις είτε όχι .... εγώ μιλάω για συνύπαρξη όλων αυτών ταυτόχρονα.... ήταν αυτό που είχα νιώσει πριν χρόνιαaLiCat έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 16:38Άλλο σεξουαλικός σύντροφος, άλλο έρωτας κι άλλο αγάπη. Να τα διαχωρίζουμε αυτά.tanipteros έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 16:07μα δεν έχει μπορώ ή όχι...Karambabas έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 16:03H πολυγαμία ήταν αναγκαιότητα σε συγκεκριμένες συνθήκες. Έτσι όπως ζω εγώ, δεν θα μπορούσα.
Τυχαίνει λ.χ. να είναι κάποιος συναισθηματικά "μονογαμικός", ενώ σεξουαλικά πολυγαμικός.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Και οι δύο; και η σύντροφος και εσύ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Είναι σωστότατη έκφραση της κοινής νέας ελληνικής και εμπίπτει στις (πολλές) γραμματικές λειτουργίες της γενικής πτώσης*. Δεν έχει σχέση με κτήματα. Ούτε η γυναίκα μου όταν λέει "ο άντρας μου" υπονοεί ότι αποστερουμαι την ανθρώπινη ιδιότητά μου με τη δική μου βούληση και λοιπες μοντερνες φεμινιστικες σαχλαμάρες.

Ναι, επίσης υπάρχουν κ κάποιοι που γαμανε νεκρούς, δεν κρίνω αν ο άλλος τη βρίσκει να είναι κερατάς από άποψη, αν ο άλλος θέλει να είναι σαν αυτούς με τα αμάξια σε στυλ Ρούντολφ το ελαφάκι που βάζουν αυτά τα κέρατα, that's their businessΥπάρχουν και κάποιοι που όντως δεν έχουν θέμα η γυναίκα τους να απολαμβάνει τα ίδια "προνόμια", όμως είναι ελάχιστοι.