ωραίος, αυτο δεν τραβούσε βιντεο βεβαια, αλλά λογικό, δένει με την υπόλοιπη ιστορία. Σίγουρος εισαι ε;
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Αποκλειεται,ιδιο οπενινγκ ιδιο μενου.Ψαξου καλυτερα

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δεν ειχε βιντεο αυτο, ειδα και το μανουαλ, αλλο;
https://www.gsmarena.com/samsung_e340-1078.php
χμμ, ισως εχεις δίκιο, μπραβο ρε.

I took one of this this morning & it can record video clip. but it want not told in Specifications
Θα σου γαμησω στο τελος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
23,18 καριολη χανω και το ματς
- hellegennes
Κάτι 15χρονα που ήρθαν σήμερα στο μαγαζί εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι ήθελα να τις πλακώσω στις σφαλιάρες, όχι να με φτιάχνουν κιόλας.Green Dragon έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 18:40Αν φτιάχνεσαι με 15χρονα κάτι δεν πάει καλά μαζί σου. Εκτός αν είσαι κάτω από 20.
Βασικά και όταν ήμουν 15 το ίδιο σκεφτόμουν για τα 15χρονα κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι καμμιά ηλικία δεν είναι κατάλληλη για να νταραβερίζεσαι με 15χρονη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μπορεις να εμπιστευτεις εμενα που λεω οτι ειναι κοντα στο μισαωρο(λες να κραταγα 3λεπτο βιντεο να γινω ρομπα παντου;) και να πεσεις για υπνο,η να βρεις να αγορασεις ενα

Τα αγόρια όχι;hellegennes έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 22:23Κάτι 15χρονα που ήρθαν σήμερα στο μαγαζί εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι ήθελα να τις πλακώσω στις σφαλιάρες, όχι να με φτιάχνουν κιόλας.Green Dragon έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 18:40Αν φτιάχνεσαι με 15χρονα κάτι δεν πάει καλά μαζί σου. Εκτός αν είσαι κάτω από 20.
Βασικά και όταν ήμουν 15 το ίδιο σκεφτόμουν για τα 15χρονα κορίτσια.
το μισάωρο ήταν καλά τότε ε; Δεν ειχες κανει καμια πρόβα, να ξέρεις ποσο κρατάει ακριβως; Σε παράτησε μετα για καποιον που ειχε σλοτ για κάρτα μνήμης;
μπορεις να την ρωτήσεις στο φβ το μοντελο του επόμενου, απο περιέργεια;
Σχετικα συναινετικα ειχαμε χωρισει,απορω που σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει καποια να με "παρατησει".
Οχι ρε μλκ το ακριβως αντιθετο,λιγοτερο χωρο ηθελε

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-