Ελλεηνίδες στο ινστα τον Ιανουαριο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ελλεηνίδες στο ινστα τον Ιανουαριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Φεβ 2025, 17:41

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
09 Φεβ 2025, 17:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2025, 17:33
09 Φεβ 2025, 17:03

Εδώ το σούργελο ο Σιντ λέει ...
Ακόμη ένα μανιακό επεισόδιο που ο παθών θεωρεί ως ορθολογικό κόλαφο.

Τί να πω;

Ανεπίστρεπτο είναι αυτό. Παλεύεται; Δεν παλεύεται.

Καλά από λεκανατζου της ΝΔ δεν περίμενα να παραδεχτεί ότι φίλος της στηρίζει συμπεριφορά από τραμπούκους και μετά συκοφαντεί επειδή δεν έχει κανένα επιχείρημα. Δες το λινκ με την επίθεση για μια μπλούζα, σούργελο
Οκ, καλό μου άντε να σε χαϊδέψει η κάθε ανάδοχη χλαπατσοειδής οικογένεια που αναλαμβάνει την κηδεμονία σου κάθε φορά που τη βλέπεις πελταστής εναντίον της γαλής και του σιντ.

Κάποια στιγμή θα φας το φτύσιμο και από τους πρόσκαιρους κηδεμόνες σου αλλά το έχεις συνηθίσει πλέον και είναι το πχορουμικό σου οξυγόνο... Κατανοητόν. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 09 Φεβ 2025, 17:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2025, 17:41
09 Φεβ 2025, 17:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2025, 17:33

Ακόμη ένα μανιακό επεισόδιο που ο παθών θεωρεί ως ορθολογικό κόλαφο.

Τί να πω;

Ανεπίστρεπτο είναι αυτό. Παλεύεται; Δεν παλεύεται.

Καλά από λεκανατζου της ΝΔ δεν περίμενα να παραδεχτεί ότι φίλος της στηρίζει συμπεριφορά από τραμπούκους και μετά συκοφαντεί επειδή δεν έχει κανένα επιχείρημα. Δες το λινκ με την επίθεση για μια μπλούζα, σούργελο
Οκ, καλό μου άντε να σε χαϊδέψει η κάθε ανάδοχη χλαπατσοειδής οικογένεια που αναλαμβάνει την κηδεμονία σου κάθε φορά που τη βλέπεις πελταστής εναντίον της γαλής και του σιντ.

Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 09 Φεβ 2025, 17:53

Επιτηδες το κανεις?
Πωωωω πολυ δυνατη.
Αυτη με ναζιαρικη γυναικεια φωνη συν λιγο τουπε να το παιζει δυσκολη, θα ηταν κορυφη.
Περιεργος ο δρομος που διαλεξε. Προκαλει να παει κανεις να τη σωσει, να την επαναφερει στο δρομο το σωστο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο » 09 Φεβ 2025, 19:38

jackie Daniels έγραψε:
09 Φεβ 2025, 19:07
παοκ;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 09 Φεβ 2025, 22:55

Feindflug έγραψε:
08 Φεβ 2025, 08:01
30 Ιαν 2025, 21:38
GoBack έγραψε:
30 Ιαν 2025, 21:36
1+1 δωρο

Parrot
lonelyrider

Εκπρόσωπο του καταπιεσμένου φύλου εννοούσα
Νομίζω, τύπε, ότι αυτές οι τύπισσες ντύνονται και συμπεριφέρονται έτσι, διότι πρώτα απ' όλα αρέσει σε αυτές.

Δεν το κάνουν για να αρέσουν σε κανέναν λιγούρη άνδρα. Νιώθουν όμορφα με αυτήν την εικόνα τους και γεμάτες αυτοπεποίθηση.
Νομιζω τις χωριζουν τουλαχιστον 10 χρονια συνεδριων και αλλα τοσο ορμονικων αλλαγων απο το να νιωσουν ομορφα με την εικονα τους ή να αποκτησουν το 1/10 της αυτοπεποιθησης που θεωρουμε εγω κι εσυ δεδομενη απο τα 20κατι μας. Υποθετοντας βεβαια οτι εχουν το επιπεδο στοιχειωδους εγκεφαλικης δραστηριοτητας που θα τους επετρεπε να διανοηθουν οτι μπορει να πρεπει να μπουν σε διαδικασια για κατι τετοιο. Νομιζω δεν ειναι καν ικανες να φανταστουν τον εαυτο τους σαν κατι που μια μερα μπορει να ειναι ενταξει με τον εαυτο του. Νομιζω εν ολιγοις οτι ειναι κατι σαν τον Κατμαν και τη Γυναικα Μαραντονα αλλα με cluster B διαταραχες και φυσικη μπουρναζιλα, αντι για διανοητικη υστερηση. Και ταυτοχρονα ειναι και η Αννιτα του εαυτου τους αλλα με cluster B διαταραχες και φυσικη μπουρναζιλα, αντι για απληστια.

Απο εκει και περα πολυ πιο κατω απο αυτες βαζω τον Δωδεκαμελη Ομαδα Εξι Ατομων. Ειναι εντελως αδερφιστικο αυτο που κανει.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 10 Φεβ 2025, 13:50

Ωραία. ΠΟΙΟ μπορεί να είναι το πρόβλημα κάποιου με αυτό το βίντεο;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών