Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Ντάξει το έσωσες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
συμπάσχωΜπίστης έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 17:20Είμαι ένα διεφθαρμένο τσουλί, θα πήγαινα με οποιανδήποτε που θα ήταν τουλάχιστον μέτρια, αλλά με εμποδίζει ο βαρύς αυτισμός μου, κάτι πρέπει να βρεις να της πεις της άλλης αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο η τέχνη ...
Πρακτικώς κατέληξα να πήγαινω μόνο με όσες μου αρέσουν και τους αρέσω πολύ, δραματικό !
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσείς οι 2 ταιριάζετε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
ζιγκολο υπαρχουν απο πολυ πριν υπαρξει η τεχνολογια για βοηθηματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εσύ μη μιλάς καθόλου. Εσύ δεν έχεις ανθρώπινες ιδιότητες είσαι άλλο πλάσμα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Ήμουν φαντάρος και με ζιγκολό. Ήταν από νότια επαρχία,αλλά εξασκούσε το σπορ στην Αθήνα.Είχε βγάλει καλά φράγκα. Μου είπε πως είχε πάει με ότι παίζει, γριές και ομοφυλόφιλους ως επι το πλείστον. Δεν γούσταρε καθόλου, ότι γαμούσε. Είχε και σχέση. Ωραίο παλικάρι, όχι πολύ έξυπνος,αλλά τον συμπάθησα γιατί ήταν ευθύς και δεν τον ενδιέφερε το ποδόσφαιρο και οι γυναίκες για να κουβεντιάζει. Βοηθήματα δεν έπαιρνε, ίσως γιατί ήμασταν και πιτσιρίκια, ίσως γιατί ήταν χωριάταρος και αυτοί δεν μασάνε μια.
Γενικά έδινε την αίσθηση πως το σεξ δεν τον ενδιέφερε. Δεν τον ρώτησα ποτέ αν τον πηδούσαν κι όλας, δεν θέλω να είμαι αδιάκριτος.
Γενικά έδινε την αίσθηση πως το σεξ δεν τον ενδιέφερε. Δεν τον ρώτησα ποτέ αν τον πηδούσαν κι όλας, δεν θέλω να είμαι αδιάκριτος.
Κ γω.νύχτα έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 17:27συμπάσχωΜπίστης έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 17:20Είμαι ένα διεφθαρμένο τσουλί, θα πήγαινα με οποιανδήποτε που θα ήταν τουλάχιστον μέτρια, αλλά με εμποδίζει ο βαρύς αυτισμός μου, κάτι πρέπει να βρεις να της πεις της άλλης αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο η τέχνη ...
Πρακτικώς κατέληξα να πήγαινω μόνο με όσες μου αρέσουν και τους αρέσω πολύ, δραματικό !
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Παντως οι πολυ ομορφες γυναικες δεν ειναι στα κυβικα μου.Νομιζω οτι μια τετοια εκ των προτερων θα με απερριπτε και αυτο γιατι δεν εχω και πολυ αρρενωπη εμφανιση εχω φτασει στα 36 και ο σωματοτυπος μου θυμιζει δεκαοχταρη.Οποτε δεν μπαινω σε αυτες.Υπαρχουν ομως εκει εξω γυναικες με συνηθισμενη εμφανιση που με ελκυουν σεξουαλικα και μπαινω ανετα.Αν δεν γουσταρω καποια εννοειται οτι δεν μου σηκωνεται ουτε με γερανοφορο.
- Υπερκουλτουριάρης
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν

Τι να πω κουβεντα να γινεται.Ο Διογενης ελεγε λυχνου σβεσθησης πασα γυνη ομοια.
- Υπερκουλτουριάρης
Και αυτός θεωρητικά το αντιμετώπιζε, γιατί οι προτιμήσεις του ήταν ανάλογες με το κλίμα της εποχής. Εμένα η κάθε μια διαφορετική μου φαίνεται. Καλύτερα να έγραφε για πράγματα που γνώριζε καλύτερα. Να ακούς αρχαιοελληνα να μιλάει για γυναίκες, είναι σαν να ακούς μαύρο να μιλάει για Death Metal.
Ναι, πάντως σηκώνεται αρκετά εύκολα. Οι γυναίκες θέλουν να πιστεύουν κάτι άλλο, φαίνεται. Σε μια φίλη μου άρεσε που κάποιος με σηκωμένο το μόριό του την κυνηγούσε στο δωμάτιο σαν χιμπατζής. Για αυτήν ήταν δείγμα του πόσο πολύ την ήθελε.Naida έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 16:51Εμείς είμαστε πιο συναισθηματικές και πιο συνειδητοποιημένες και οι περισσότερες ξέρουμε τι θελουμε. Αυτό κρατά το σαν σοφή κουβέντα και να πορευτείς με αυτή.
Πιστεύω οι νορμάλ άνδρες θα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν σεξ με 9/10 γυναίκες 16 ως 35 ετών, αν τους προσφερνόταν στο πιάτο. Οι περίοδοι της μεγάλης κάβλας, βέβαια, είναι στο Γυμνάσιο και το Λύκειο, πιστεύω. Εγώ είχα όλες σχεδόν τις συμμαθήτριες στις φαντασιώσεις μου και έχοντας μια ροπή προς τον κομμουνισμό έβαλα μέσα κι αυτή που είχα αφήσει απ'έξω αρχικά.
Αν χρειάζεται προσπάθεια πρέπει να είσαι επιλεκτικός, νομίζω.
Τώρα αν οι γυναίκες είναι συναισθηματικές ή συνειδητοποιημένες κτλ, δεν ξέρω. Θέμα ατόμου πρέπει να είναι. Εμένα ρηχές μου φαίνονται οι πιο πολλές. Γενικότερα, επειδή στη ζωή μου έκανα παρέα με γυναίκες κυρίως, καλώς ή κακώς, ξέρω πως σκέφτονται και αυτό είναι το περισσότερο ντεκαβλωτικό. Είδα γυναίκες να ελκύονται από κάποιον τύπο επειδή είχε κάποιο μικροαξίωμα εντός αριστερής οργάνωσης π.χ.
+1 Nα σου πει για Black Metal ναι αλλά Death από που κι ως που;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 21:39Και αυτός θεωρητικά το αντιμετώπιζε, γιατί οι προτιμήσεις του ήταν ανάλογες με το κλίμα της εποχής. Εμένα η κάθε μια διαφορετική μου φαίνεται. Καλύτερα να έγραφε για πράγματα που γνώριζε καλύτερα. Να ακούς αρχαιοελληνα να μιλάει για γυναίκες, είναι σαν να ακούς μαύρο να μιλάει για Death Metal.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Nομιζω όλο το κλειδί είναι να είσαι καυλιαρης .Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αρκεί να είμαι σε φάση οκ θέλω να πηδήξω και αφετέρου η άλλη να μην είναι καμιά περίεργη γυναικεία προσωπικότητα άλλων εποχών
Αυτό πιστεύω κι εγώ κυρίως είναι θέμα ατόμου αλλά γενικότερα οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. ΘProfessor έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 23:26Ναι, πάντως σηκώνεται αρκετά εύκολα. Οι γυναίκες θέλουν να πιστεύουν κάτι άλλο, φαίνεται. Σε μια φίλη μου άρεσε που κάποιος με σηκωμένο το μόριό του την κυνηγούσε στο δωμάτιο σαν χιμπατζής. Για αυτήν ήταν δείγμα του πόσο πολύ την ήθελε.
Πιστεύω οι νορμάλ άνδρες θα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν σεξ με 9/10 γυναίκες 16 ως 35 ετών, αν τους προσφερνόταν στο πιάτο. Οι περίοδοι της μεγάλης κάβλας, βέβαια, είναι στο Γυμνάσιο και το Λύκειο, πιστεύω. Εγώ είχα όλες σχεδόν τις συμμαθήτριες στις φαντασιώσεις μου και έχοντας μια ροπή προς τον κομμουνισμό έβαλα μέσα κι αυτή που είχα αφήσει απ'έξω αρχικά.
Αν χρειάζεται προσπάθεια πρέπει να είσαι επιλεκτικός, νομίζω.
Τώρα αν οι γυναίκες είναι συναισθηματικές ή συνειδητοποιημένες κτλ, δεν ξέρω. Θέμα ατόμου πρέπει να είναι. Εμένα ρηχές μου φαίνονται οι πιο πολλές. Γενικότερα, επειδή στη ζωή μου έκανα παρέα με γυναίκες κυρίως, καλώς ή κακώς, ξέρω πως σκέφτονται και αυτό είναι το περισσότερο ντεκαβλωτικό. Είδα γυναίκες να ελκύονται από κάποιον τύπο επειδή είχε κάποιο μικροαξίωμα εντός αριστερής οργάνωσης π.χ.
Ας πούμε θέλουν πιο πολύ το ρομάντσο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
31 Μαρ 2025, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους Γιαννόπουλους επιτρέπεται να 'χουμε στο πχόρουμ?
από Kauldron » 05 Μαρ 2024, 14:58 » σε Ζώα & άνθρωπος - 52 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μαρ 2024, 19:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για πόσους Ινδούς έκανε συμφωνία ο Κούλης είπαμε?
από Μαδουραίος » 03 Μαρ 2024, 13:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
03 Μαρ 2024, 13:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους πρόσφυγες από τη Γαζα πρέπει να δεχθεί η Ελλάδα;
από Unique » 11 Οκτ 2023, 10:19 » σε Εθνικά Θέματα - 86 Απαντήσεις
- 3153 Προβολές
-