Καλά δε το λες και διακριτική δουλειά από blah να γίνει η άλλη Νικόλ.Athina__P έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 15:55Εδώ υπάρχουν κατηγορίες και κατηγορίες. Κοιτάω γύρω μου στο γραφείο και οι γυναίκες 40-50 οι περισσότερες είναι αρκετά ελκυστικές, αλλά γιατί έχουν βρει τον τύπο τους οι περισσότερες, δεν δείχνουν να προσπαθούν πολύ. Και με έναν καλό γιατρό παραμάσχαλαΑν δεν παχύνουν, ΟΚ είναι.
Η γυναίκα που είχε το πιο κάτσε καλά σώμα που έχω δει σε τέτοια ηλικία και να έχει περάσει την ζωή της στην πόλη, πήγαινε κάθε χρόνο στις ελιές. Είχε κάνει οπίσθια πφφφφφΜόνο που στα χωριά τότε δεν φορούσαν τα ρούχα που τα αναδεικνύουν.
Κοιτάω και κάτι φωτό των ίδιων γυναικών από την πενταήμερη ξέρω γω και λέω πώς ήμασταν έτσι; Όλες ήμασταν κάπως blah και τώρα βλεπω σωσίες της Νικόλ Κίντμαν δίπλα μου να πίνωμε καφέ. Λίγη καλή και διακριτική δουλειά βοηθάει.
MILFS / GILFS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: MILFS / GILFS
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Η πιο ωραία πολιτικός πάντως είναι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Έχει και τρομερή φωτογένεια, οποία φωτογραφία της και να δεις είναι καραγοητευτικη. Βέβαια αυτό δε λέει πως μπορείς να την αντέξεις πάνω από.μια νύχτα, γι'αυτό άρχισε τα προξενιά μπας και.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
H συγκεκριμένη ήταν όμορφη και μικρή αλλά δεν είχε φωτογένεια και είχε και μαλλί αφανέ εϊτίλα - ναϊντίλα, με τίποτα δεν θα την έβαζες σε κατηγορία εντυπωσιακής γυναίκας από φωτό. Αλλά είναι κούκλα η άτιμη, εδώ και πολλές δεκαετίες, σταθερά.
Τη Βίσση την είχα δει να κυκλοφορεί δημόσια, σχεδόν άβαφη, όταν ήμουν κάπου 25 και εκείνη κάπου 40 πλας; Έδειχνε κάτω από 30, ήταν η πρώτη εποχή των ενέσιμων. Ποτέ δεν την έλεγες πολύ πολύ όμορφη, ήταν ένα μίγμα αυτοπεποίθησης και κορμάρας.
Ε, ναι, η 40πλας Βίσση ήταν κλάσεις ανώτερη από την 25ρα αφεντιά μου, γιατί είχε ντύσιμο, αυτοπεποίθηση, και ενέσιμα! Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι και εγώ μια 40πλας με αξιώσεις.
Ντύσιμο λέγοντας να ξέρεις τι σου πάει και να μένεις σε αυτό παίζοντας λίγο με τις τάσεις και όχι να γίνεσαι έρμαιο των τάσεων. Οι περισσότερες 40ρες το καταφέρνουν καλύτερα αυτό από 20ρες, γιατί δεν έχουν και χρόνο να αγοράζουν πράγματα που δεν τους πάνε. Αν σε βοηθάει το σώμα αν τυχόν κρατιέται νεανικό, είσαι ΟΚ, μέχρι τα 50 περίπου. Ντυμένη τουλάχιστον!
Οι μικρές, ορισμένες, το έχουν παρακάνει με τα ενέσιμα και σε μεγάλη ηλικία να μας δω όλες που θα έχουμε θέμα να κυκλοφορήσουμε καν.
Ε, ναι, η 40πλας Βίσση ήταν κλάσεις ανώτερη από την 25ρα αφεντιά μου, γιατί είχε ντύσιμο, αυτοπεποίθηση, και ενέσιμα! Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι και εγώ μια 40πλας με αξιώσεις.
Ντύσιμο λέγοντας να ξέρεις τι σου πάει και να μένεις σε αυτό παίζοντας λίγο με τις τάσεις και όχι να γίνεσαι έρμαιο των τάσεων. Οι περισσότερες 40ρες το καταφέρνουν καλύτερα αυτό από 20ρες, γιατί δεν έχουν και χρόνο να αγοράζουν πράγματα που δεν τους πάνε. Αν σε βοηθάει το σώμα αν τυχόν κρατιέται νεανικό, είσαι ΟΚ, μέχρι τα 50 περίπου. Ντυμένη τουλάχιστον!
Οι μικρές, ορισμένες, το έχουν παρακάνει με τα ενέσιμα και σε μεγάλη ηλικία να μας δω όλες που θα έχουμε θέμα να κυκλοφορήσουμε καν.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Εμένα με φτιάχνει λίγη κυτταρίτιδα στον ποπόAthina__P έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 20:35Τη Βίσση την είχα δει να κυκλοφορεί δημόσια, σχεδόν άβαφη, όταν ήμουν κάπου 25 και εκείνη κάπου 40 πλας; Έδειχνε κάτω από 30, ήταν η πρώτη εποχή των ενέσιμων. Ποτέ δεν την έλεγες πολύ πολύ όμορφη, ήταν ένα μίγμα αυτοπεποίθησης και κορμάρας.
Δεν υπάρχει η γυναίκα. Πλησιάζει τα 50 και εκτος της ομορφιάς έχει και ένα αέρα αξεπέραστο. Σαφέστατα και δεν είναι για τα δόντια του μέσου μπουζοκόβιου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Δε θα την έλεγα ακριβώς όμορφη, σίγουρα όχι με την συνηθισμένη έννοια, πάντα όμως με μαγνητίζει η εικόνα της.
Είναι πολύ ωραία γυναίκα και αποπνέει και κύρος.
Αυτή που είδα απο κοντά πρόσφατα κάπου σε μαγαζι στην Καισαριανή και μου έπεσαν επίσης τα σαγόνια είναι αυτή
SpoilerShow

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση sexy milfs from outer space
από nowhere » 17 Φεβ 2025, 10:01 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
20 Φεβ 2025, 16:17
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 700 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
13 Μάιος 2024, 12:06