Το handjob είναι;
Τι θεωρείτε Σεξ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Τι θεωρείτε Σεξ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για να απαντήσεις σε αυτό αρκεί να θέσεις το ερώτημα του ποια πράξη θα θεωρούσες απιστία από μέρους της/του φίλης/ου σου. Δεν νομίζω να μην ένιωθες προδομένος αν πεοθήλαζε κάποιον... Το ίδιο ισχύει και αν φιλιόταν με άλλον, οπότε και το φιλί είναι στην ουσία σεξουαλική πράξη, έστω και αν δεν είναι σεξ.Cloud87 έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 20:12Κάπου είχα διαβάσει οτι υπάρχει μια ασάφεια σχετικά με το τι θεωρούμε σέξ. Νομίζω οι περισσότεροι φέρνουν στο μυαλό τους την κολπική διείσδυδη και την σχετική εκσπερμάτωση μεταξύ ενός straight ζευγαριού. Οι περισσότεροι μάλλον θεωρούν και το πρωκτικό...σεξ. Ο πεοθηλασμός όμως είναι σέξ; Αυτά που κάνουν δυό κοπέλες μεταξύ τους; Το χούφτωμα; Το φιλί; Η μαλακία; Τι πιστεύετε;
Τώρα μπλέξαμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Εξαρτάται το μπλέξιμοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:09μ'αρέσει!!
(λείπει και ο Άγις να κεράσει ποπ-κορν)

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
φρεσκάρεται η συζήτηση με την εκδοχή του Τζόρτζ ντιεμ!!!

Ε; Ναι,ναι βεβαια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:13φρεσκάρεται η συζήτηση με την εκδοχή του Τζόρτζ ντιεμ!!!Naida έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:12Εξαρτάται το μπλέξιμοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:09
μ'αρέσει!!
(λείπει και ο Άγις να κεράσει ποπ-κορν)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΠΑΟΚτζής: το 4-0 επί του γάβρου. 

- hellegennes
Διαχωρίσαμε ήδη το σεξ από την σεξουαλική πράξη. Προδομένος είσαι ακόμη κι αν κανονίζει ραντεβού χωρίς να γίνει κάτι.george-dm έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:00Για να απαντήσεις σε αυτό αρκεί να θέσεις το ερώτημα του ποια πράξη θα θεωρούσες απιστία από μέρους της/του φίλης/ου σου. Δεν νομίζω να μην ένιωθες προδομένος αν πεοθήλαζε κάποιον... Το ίδιο ισχύει και αν φιλιόταν με άλλον, οπότε και το φιλί είναι στην ουσία σεξουαλική πράξη, έστω και αν δεν είναι σεξ.Cloud87 έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 20:12Κάπου είχα διαβάσει οτι υπάρχει μια ασάφεια σχετικά με το τι θεωρούμε σέξ. Νομίζω οι περισσότεροι φέρνουν στο μυαλό τους την κολπική διείσδυδη και την σχετική εκσπερμάτωση μεταξύ ενός straight ζευγαριού. Οι περισσότεροι μάλλον θεωρούν και το πρωκτικό...σεξ. Ο πεοθηλασμός όμως είναι σέξ; Αυτά που κάνουν δυό κοπέλες μεταξύ τους; Το χούφτωμα; Το φιλί; Η μαλακία; Τι πιστεύετε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
dna replication
βαλτην σε σπόιλερ πληζ!
βαλτην σε σπόιλερ πληζ!
Ναι αλλα ετσι δεν εισαι κεραταςhellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:26Διαχωρίσαμε ήδη το σεξ από την σεξουαλική πράξη. Προδομένος είσαι ακόμη κι αν κανονίζει ραντεβού χωρίς να γίνει κάτι.george-dm έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:00Για να απαντήσεις σε αυτό αρκεί να θέσεις το ερώτημα του ποια πράξη θα θεωρούσες απιστία από μέρους της/του φίλης/ου σου. Δεν νομίζω να μην ένιωθες προδομένος αν πεοθήλαζε κάποιον... Το ίδιο ισχύει και αν φιλιόταν με άλλον, οπότε και το φιλί είναι στην ουσία σεξουαλική πράξη, έστω και αν δεν είναι σεξ.Cloud87 έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 20:12Κάπου είχα διαβάσει οτι υπάρχει μια ασάφεια σχετικά με το τι θεωρούμε σέξ. Νομίζω οι περισσότεροι φέρνουν στο μυαλό τους την κολπική διείσδυδη και την σχετική εκσπερμάτωση μεταξύ ενός straight ζευγαριού. Οι περισσότεροι μάλλον θεωρούν και το πρωκτικό...σεξ. Ο πεοθηλασμός όμως είναι σέξ; Αυτά που κάνουν δυό κοπέλες μεταξύ τους; Το χούφτωμα; Το φιλί; Η μαλακία; Τι πιστεύετε;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
α, αν έχετε όρεξη όλη την ώρα να ανοίγετε και να γράφετε νήματα σεξουαλικά, να δέχεστε και την ωμή πραγματικότητα της σεξουαλικότητας
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
εγώ στο'πα γιατί περιμενα να γίνει αυτό που τελικά έγινε(να στην σβήσουν)dna replication έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:43α, αν έχετε όρεξη όλη την ώρα να ανοίγετε και να γράφετε νήματα σεξουαλικά, να δέχεστε και την ωμή πραγματικότητα της σεξουαλικότητας
σόρρυ για καλό στο είπα!

- dna replication
- dna replication
για να συμμετέχω όμως και γω στη συζήτηση, καλοί οι ορισμοί, αλλά να δώσουμε και έναν λειτουργικό:
Τι δε θα είχατε πρόβλημα να κάνει ο/η σύντροφος σας με καποιον/α/ους άλλους
γιατί δεν το θεωρείτε σεξ?
Τι δε θα είχατε πρόβλημα να κάνει ο/η σύντροφος σας με καποιον/α/ους άλλους
γιατί δεν το θεωρείτε σεξ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιόν θεωρείτε πιο σέξι;
από Unicex » 26 Δεκ 2024, 06:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
31 Δεκ 2024, 13:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tι δουλειά θεωρείτε οτι κάνει ο ΜΑΔΟΥΡΑΙΟΣ?
από giotis2005 » 06 Μαρ 2024, 10:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 22 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
06 Μαρ 2024, 11:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεωρείτε οτι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι :
από Frappezitis » 27 Οκτ 2023, 20:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-