Σέξυ εσώρουχα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σέξυ εσώρουχα
Συνεληφθης να διαπράττεις κομθουνιά .
Πιστεύω ομως οτι και αρχικα - γιατι δεν κάνεις τσαπατσουλιές - τρολλαρες για να τσιμπησουν οι ελληναροπληκτοι
Πιστεύω ομως οτι και αρχικα - γιατι δεν κάνεις τσαπατσουλιές - τρολλαρες για να τσιμπησουν οι ελληναροπληκτοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α ναι; Εγώ ξέρω ότι φορούσε ο πατέρας μου και ότι αγόραζα κι εγώ για τον άντρα μου στα μέσα του '80. Προτιμούσα αυτά που είχαν "χαμηλή" μέση. Συνήθως τα φόραγα κι εγώ το καλοκαίρι εντός και εκτός σπιτιού, ως σορτσάκι. Δεν υπάρχει πιο όμορφη αίσθηση από ένα μεταξωτό μποξεράκι. Και ναι, υπήρχαν σε διάφορα σχέδια αλλά τα πιο κλασσικά ήταν τα ριγέ, τα καρώ και τα μονόχρωμα. Υπήρχαν και διάφορα με σχέδια, ελεφαντάκια, καρδούλες κλπ (ουσιαστικώς κυκλοφορούσαν στα ίδια πριντ με τα πουκάμισα) αλλά αυτά με φιγούρες του ντίσνευ που εμφανίστηκαν αργότερα ήταν πιο χαριτωμένα. Στα ελαστικά, ένας από τους πρώτους δημιουργούς ήταν ο Αποστολόπουλος.hellegennes έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 01:49Εμμ... τα μποξεράκια βγήκαν την εποχή του ακάλυπτου (ή μάλλον λίγο πιο πριν, στα μέσα των 90's). Να σημειώσουμε ότι είναι ελληνική εφεύρεση.
Κατά τα άλλα, ο λόγος που λέγονται μποξεράκια είναι γιατί το έναυσμα για να κοντύνουν τα μακρύτερα εσώρουχα του προηγούμενου αιώνα ήταν τα αθλητικά παντελονάκια που φορούσαν οι αθλητές πυγμαχίας. Και φυσικά ήταν απαραίτητο συμπλήρωμα για την ενδυμασία των κυρίων από τον μεσοπόλεμο και μετά. Ο λόγος που ταυτίστηκαν με τις διαφημίσεις των τζην ήταν ακριβώς αυτή η αμιγώς αντρική εκδοχή του φαρδιού εσώρουχου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ας κάνουμε μια διάκριση. Όταν λέμε μποξεράκια, εννοούμε boxer briefs. Όταν λέμε μπόξερ, εννοούμε boxer. Τούτα υπάρχουν από τον Β΄ΠΠ περίπου και έχουν ως μοντέλο αυτό που λέει η λέξη τους: τα σορτσάκια που φορούσαν οι μποξέρ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οκ, αν το πρόβλημα σου είναι το υποκοριστικό, συμφωνούμε. Εμείς πάντως οι μεγαλύτεροιhellegennes έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 13:18Ας κάνουμε μια διάκριση. Όταν λέμε μποξεράκια, εννοούμε boxer briefs. Όταν λέμε μπόξερ, εννοούμε boxer. Τούτα υπάρχουν από τον Β΄ΠΠ περίπου και έχουν ως μοντέλο αυτό που λέει η λέξη τους: τα σορτσάκια που φορούσαν οι μποξέρ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τελικά αποφάσισε το κονκλάβιο τι βρακί θα φοράνε οι άρρενες ;
Ό,τι γουστάρουν.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:32τελικά αποφάσισε το κονκλάβιο τι βρακί θα φοράνε οι άρρενες ;
Εκτός από την ελαστική δαντέλα του σουβλατζή γιατί πρώτον ο εργονομικός σχεδιασμός είναι αλλού γι' αλλούτερος και δεύτερον στο πεντάλεπτο θα αρχίσουν να ξύνονται και δεν λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
συμφωνώ!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:43Ό,τι γουστάρουν.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:32τελικά αποφάσισε το κονκλάβιο τι βρακί θα φοράνε οι άρρενες ;
Εκτός από την ελαστική δαντέλα του σουβλατζή γιατί πρώτον ο εργονομικός σχεδιασμός είναι αλλού γι' αλλούτερος και δεύτερον στο πεντάλεπτο θα αρχίσουν να ξύνονται και δεν λέει.
η μόνη διαφοροποίηση μου είναι ως προς το χρώμα.
αυτό το γκρι τσιμεντί ,δεν το μπορώ!!
Εμένα μ' αρέσει. Σκούρο μπλε, μαύρο, γκρι είναι τα αγαπημένα μου. Τα άσπρα δεν πολυσυμπαθώ. Από εκεί και πέρα, τα χρωματιστά, με σχέδια κλπ είναι και θέμα διάθεσης -ενίοτε χιουμοριστικής- του άντρα και έχουν κι αυτά το γούστο τους.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:50συμφωνώ!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:43Ό,τι γουστάρουν.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:32τελικά αποφάσισε το κονκλάβιο τι βρακί θα φοράνε οι άρρενες ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
κι εμένα αλλά όπως είπες τα σκούραΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 16:03Εμένα μ' αρέσει. Σκούρο μπλε, μαύρο, γκρι είναι τα αγαπημένα μου. Τα άσπρα δεν πολυσυμπαθώ. Από εκεί και πέρα, τα χρωματιστά, με σχέδια κλπ είναι και θέμα διάθεσης -ενίοτε χιουμοριστικής- του άντρα και έχουν κι αυτά το γούστο τους.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:50συμφωνώ!
πχ αυτό με την καμία(για το χρώμα λέω-έτσι κι αλλιώς απορρίπτεται λόγω σχεδίου)

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το πιο χάλια αντρικό εσώρουχο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 16:09κι εμένα αλλά όπως είπες τα σκούραΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 16:03Εμένα μ' αρέσει. Σκούρο μπλε, μαύρο, γκρι είναι τα αγαπημένα μου. Τα άσπρα δεν πολυσυμπαθώ. Από εκεί και πέρα, τα χρωματιστά, με σχέδια κλπ είναι και θέμα διάθεσης -ενίοτε χιουμοριστικής- του άντρα και έχουν κι αυτά το γούστο τους.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:50
συμφωνώ!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
αυτό σε σκούρο μπλε ή ανθρακί;

Οτι μας δωριζουν αι γυναικαι απο πάντα .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:32τελικά αποφάσισε το κονκλάβιο τι βρακί θα φοράνε οι άρρενες ;
Αυτές ξέρουν ...και μποξερ προτιμουσαν ολες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
μερικά είναι καλά αλλά αυτό είναι για να καθαρίζεις περβαζια.κοινώς πατσαβούρι!Naida έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 16:19Το πιο χάλια αντρικό εσώρουχο.SpoilerShowκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 16:09κι εμένα αλλά όπως είπες τα σκούρα
για να μην υπάρχει σύγχυση εννοάς τα κολλητά; αν ναι,τότε συμφωνώ.Αγις έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 16:23Οτι μας δωριζουν αι γυναικαι απο πάντα .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:32τελικά αποφάσισε το κονκλάβιο τι βρακί θα φοράνε οι άρρενες ;
Αυτές ξέρουν ...και μποξερ προτιμουσαν ολες.
Εμένα, μ' αρέσει αυτό ως εναλλακτική μονοχρωμίας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 16:09κι εμένα αλλά όπως είπες τα σκούραΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 16:03Εμένα μ' αρέσει. Σκούρο μπλε, μαύρο, γκρι είναι τα αγαπημένα μου. Τα άσπρα δεν πολυσυμπαθώ. Από εκεί και πέρα, τα χρωματιστά, με σχέδια κλπ είναι και θέμα διάθεσης -ενίοτε χιουμοριστικής- του άντρα και έχουν κι αυτά το γούστο τους.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 15:50
συμφωνώ!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 301 Απαντήσεις
- 7199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Νοέμ 2023, 00:15