είπαμε, δεν ξέρω, ζώ μέσα μου όπως όλοι. Μου αρέσει να βλέπω ένα άλογο να τρέχει, δεν μου αρέσει να βλέπω ένα πουλί με σπασμένο φτερό, αλλά δεν ξέρω γιατί. Μπορεί να είναι επίκτητα, μπορεί όχι, μπορεί μαζί. Εσύ τί λές;
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
- blackpaint
απο το ιδιο οργανο που βγηκαμε ολοι, οπως και οι δασκαλοι, οπως ξερουν ολοι οι ενηλικες και το οποιο δεν διαθετει το ζευγαρι των δασκαλων. Και τωρα που πηρες την απαντηση, τι λες;Juno έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:17Μιλάμε για ητν ηλικία που ρωτάνε πώς γεννιούνται τα παιδιά; Γιατί θα έχω πολλά να πω με τον δάσκαλο αντιπαράδειγμα.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:06Τζουνο
ας υποθεσουμε πως εχεις εναν γιο
και τον στελνεις στο σχολειο, και σε καποια σχολικη εκδηλωση, βλεπεις πως ο δασκαλος του γιου σου ερχεται με τον αντρα του. Το παιδι σου, οπως και τ αλλα παιδια, εχουν ολα πολυ καλες εντυπωσεις απο τον δασκαλο τους, και δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα.
Τι κανεις;
Πχ "από πού θα βγει το παιδάκι;"
- Otto Weininger
blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 19:53εχω ακουσει μια παρεα απο 3 πιτσιρικια, 9-10 το πολυ, να κατηγορουν το ενα απο τα τρια γιατι εκραξε ενα αλλο παιδακι επειδη ειναι γκει, και ο μικρος απολογηθηκε "συγνωμη ρε παιδια, εσεις δεν εχετε κανει καποιο λαθος στη ζωη σας". Το βρηκα πολυ ελπιδοφορο.

Ε πες ρε άνθρωπε ότι είσαι αρχιτρόλ. Μην αρπαζόμαστε τσάμπα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ το ξέρω, πάνε εξήγησέ το στο 8χρονο αυτό. Εγώ θα το πήγαινα στον παιδότοπο καλύτερα.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:21απο το ιδιο οργανο που βγηκαμε ολοι, οπως και οι δασκαλοι, οπως ξερουν ολοι οι ενηλικες και το οποιο δεν διαθετει το ζευγαρι των δασκαλων. Και τωρα που πηρες την απαντηση, τι λες;Juno έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:17Μιλάμε για ητν ηλικία που ρωτάνε πώς γεννιούνται τα παιδιά; Γιατί θα έχω πολλά να πω με τον δάσκαλο αντιπαράδειγμα.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:06Τζουνο
ας υποθεσουμε πως εχεις εναν γιο
και τον στελνεις στο σχολειο, και σε καποια σχολικη εκδηλωση, βλεπεις πως ο δασκαλος του γιου σου ερχεται με τον αντρα του. Το παιδι σου, οπως και τ αλλα παιδια, εχουν ολα πολυ καλες εντυπωσεις απο τον δασκαλο τους, και δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα.
Τι κανεις;
Πχ "από πού θα βγει το παιδάκι;"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 29 Απρ 2018, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- blackpaint
δεν σ αρεσει ενα πουλι με σπασμενο φτερο για αισθητικους λογους η επειδη υποφερει;enaon έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:18είπαμε, δεν ξέρω, ζώ μέσα μου όπως όλοι. Μου αρέσει να βλέπω ένα άλογο να τρέχει, δεν μου αρέσει να βλέπω ένα πουλί με σπασμένο φτερό, αλλά δεν ξέρω γιατί. Μπορεί να είναι επίκτητα, μπορεί όχι, μπορεί μαζί. Εσύ τί λές;
Επιμένει πως έγινε στα αλήθεια.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:22blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 19:53εχω ακουσει μια παρεα απο 3 πιτσιρικια, 9-10 το πολυ, να κατηγορουν το ενα απο τα τρια γιατι εκραξε ενα αλλο παιδακι επειδη ειναι γκει, και ο μικρος απολογηθηκε "συγνωμη ρε παιδια, εσεις δεν εχετε κανει καποιο λαθος στη ζωη σας". Το βρηκα πολυ ελπιδοφορο.

- blackpaint
ειναι πολυ απλο να το εξηγησεις σ ενα 8χρονο αυτο. Αποφευγεις ομως ν απαντησεις ευθεως, αρα συμπεραινω πως δεν θα χες προβλημα ο γιος σου να εχει εναν δηλωμενο γκει δασκαλο. Σωστα;Juno έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:22Εγώ το ξέρω, πάνε εξήγησέ το στο 8χρονο αυτό. Εγώ θα το πήγαινα στον παιδότοπο καλύτερα.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:21απο το ιδιο οργανο που βγηκαμε ολοι, οπως και οι δασκαλοι, οπως ξερουν ολοι οι ενηλικες και το οποιο δεν διαθετει το ζευγαρι των δασκαλων. Και τωρα που πηρες την απαντηση, τι λες;
σε δουλεύανε φίλε αν δεν μας δουλεύεις, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κωλόπαιδα είμαστε μικρά, να τους πεις να στο προγραμματίσουν, πλάκα είχαμε.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 19:59δεν ειναι σεναριο, συνεβη στ αληθεια, οσο και να σου φαινεται απιθανο και σοκαριστικο, δεν μεγαλωσαν ολοι οπως εσυ
η κοινωνια τα εχει αποδεχτει αυτα εδω και καιρο
- blackpaint
ακξιουαλυ, αυτο εγινε στ αληθεια, οσο και να δυσκολευεσαι να το πιστεψεις.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:22blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 19:53εχω ακουσει μια παρεα απο 3 πιτσιρικια, 9-10 το πολυ, να κατηγορουν το ενα απο τα τρια γιατι εκραξε ενα αλλο παιδακι επειδη ειναι γκει, και ο μικρος απολογηθηκε "συγνωμη ρε παιδια, εσεις δεν εχετε κανει καποιο λαθος στη ζωη σας". Το βρηκα πολυ ελπιδοφορο.
- blackpaint
δεν τα ειπανε σε μενα, ακουσα την κουβεντα τους περνωντας διπλα τους, σε περιοχη με σχολεια.enaon έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:25σε δουλεύανε φίλε αν δεν μας δουλεύεις, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κωλόπαιδα είμαστε μικρά, να τους πεις να στο προγραμματίσουν, πλάκα είχαμε.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 19:59δεν ειναι σεναριο, συνεβη στ αληθεια, οσο και να σου φαινεται απιθανο και σοκαριστικο, δεν μεγαλωσαν ολοι οπως εσυ
η κοινωνια τα εχει αποδεχτει αυτα εδω και καιρο
και τα παιδακι σ αυτη την ηλικια δεν ξερουν απο ειρωνεια, σαρκασμους και τετοια, το χιουμορ αναπτυσσεται πιο αργα
Δεν εγινε σε μενα βεβαια η ερωτηση, αλλα...
Ειναι αντιαισθητικο γιατι ειναι κατι που δεν εχουμε συνηθισει ως φυσιολογικο και απο τοτε που θυμομαστε τους εαυτους μας, ολοι εκραζαν κατι τετοιο. Συνηθεια μαλλον.
Δε μου αρεσει να βλεπω αντρες να γυναικοφερνουν προκλητικα. Δε θα φερθω ασχημα, δε θα μιλησω ασχημα, δε θα κοροιδεψω, καμια σχεση, απλως δε μου αρεσει να το βλεπω. Βεβαια, ασυναισθητα μου βγαινει ενα ειδος λυπησης... αν ομως αυτο τους κανει χαρουμενους... και οσο δεν ενοχλουν ουσιαστικα... Προτιμω να αλλαξουν φυλο εντελως, απο το να βλεπω καρικατουρες.
ίσως δεν χρησιμοποιώ καλά παραδείγματα, αφήνω χαραγματιές και ρέεις.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:22δεν σ αρεσει ενα πουλι με σπασμενο φτερο για αισθητικους λογους η επειδη υποφερει;
Αν δω μία ζωγραφιά που εμένα μου μοιάζει άσχημη, μου μοιάζει άσχημη, Αν δω μία που μου μοιάζει όμορφη, μου μοιάζει όμορφη, Τι είναι λες, πρόσληψη, το είχα, μίξη;
Δεν ξέρω αν το διάβασες αυτό.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:24ειναι πολυ απλο να το εξηγησεις σ ενα 8χρονο αυτο. Αποφευγεις ομως ν απαντησεις ευθεως, αρα συμπεραινω πως δεν θα χες προβλημα ο γιος σου να εχει εναν δηλωμενο γκει δασκαλο. Σωστα;
Εσύ περίμενες να πάω με πανό έξω από το σχολείο; Μερικοί μεγαλώσαμε αλλιώς.
Οι γονείς πάντα θα μπορούν να ακυρώνουν τον δάσκαλο εκτός αν ξανακάνετε παιδομάζωμα.
Και εγώ είχα έναν πολύ προβληματικό δάσκαλο με σοβαρότατο οικογενειακό θέμα, σχεδόν ζήλευε τα παιδιά. Αλλά οι προσπάθειες των γονέων να τον διώξουν, να πάει σε ένα γραφείο τουλάχιστον, ήταν άκαρπες.
Και τελικά το πήραν απόφαση οι γονείς μου και ο πατέρας μου μου είπε, "ο δάσκαλός σου είναι μλκς μην δίνεις σημασία". Πιστεύεις ότι μετά από αυτό τον σεβόμουν και μου πέρασε τίποτα πέρα από ξερές γνώσεις που έπρεπε να διδάξει;
οοοκκκκκκκκκκ. αν και δεν σου κάναν χιούμορ, μπούλιγκ το λένε τώρα.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:27και τα παιδακι σ αυτη την ηλικια δεν ξερουν απο ειρωνεια, σαρκασμους και τετοια, το χιουμορ αναπτυσσεται πιο αργα
9-10 χρονών δεν ξέρουν από σαρκασμό; Μεγαλώνουν σε ξεχωριστό σπίτι από τους γονείς τους φαίνεται.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 20:27δεν τα ειπανε σε μενα, ακουσα την κουβεντα τους περνωντας διπλα τους, σε περιοχη με σχολεια.
και τα παιδακι σ αυτη την ηλικια δεν ξερουν απο ειρωνεια, σαρκασμους και τετοια, το χιουμορ αναπτυσσεται πιο αργα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre