Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 29 Απρ 2018, 20:34

Juno έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:31
blackpaint έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:27
δεν τα ειπανε σε μενα, ακουσα την κουβεντα τους περνωντας διπλα τους, σε περιοχη με σχολεια.
και τα παιδακι σ αυτη την ηλικια δεν ξερουν απο ειρωνεια, σαρκασμους και τετοια, το χιουμορ αναπτυσσεται πιο αργα
9-10 χρονών δεν ξέρουν από σαρκασμό; Μεγαλώνουν σε ξεχωριστό σπίτι από τους γονείς τους φαίνεται.
Αναλογως ποσο ωριμο ειναι ενα παιδι μπορει να ξεχωρισει ή οχι το σαρκασμο σε αυτη την ηλικια. Το χιουμορ πιο ευκολα, αν και αυτο πριν τα 6 οχι τοσο ευκολα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 29 Απρ 2018, 20:35

τα παιδιά στην ηλικία των 9-10 γνωρίζουν την τέχνη της σάτιρας, το κομμάτι που δεν έχει όρια κυρίως, είναι ανελέητα αν δεν φοβούνται :)

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 29 Απρ 2018, 20:37

Αλλο η σατιρα. Αλλο να δουν ενα θεατρικο που οι ηθοποιοι κοροιδευουν κατι και εχουν ηδη προιδεαστει τα παιδια για κατι τετοιο.

νύχτα έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Απρ 2018, 20:38

Custom_F έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:34
Juno έγραψε:
blackpaint έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:27
δεν τα ειπανε σε μενα, ακουσα την κουβεντα τους περνωντας διπλα τους, σε περιοχη με σχολεια.
και τα παιδακι σ αυτη την ηλικια δεν ξερουν απο ειρωνεια, σαρκασμους και τετοια, το χιουμορ αναπτυσσεται πιο αργα
9-10 χρονών δεν ξέρουν από σαρκασμό; Μεγαλώνουν σε ξεχωριστό σπίτι από τους γονείς τους φαίνεται.
Αναλογως ποσο ωριμο ειναι ενα παιδι μπορει να ξεχωρισει ή οχι το σαρκασμο σε αυτη την ηλικια. Το χιουμορ πιο ευκολα, αν και αυτο πριν τα 6 οχι τοσο ευκολα.
Μπορεί να μην το ξεχωρίζουν σαν πράξη, αλλά το κάνουν γιατί αντιγράφουν τους γονείς τους.
Και όλοι έτσι μιλάμε, με λογοπαίγνια και σαρκασμούς. Δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ρώτα έναν ξένο που ξέρει ελληνικά τι δυσκολία έχει να παρακολουθήσει καθημερινή συζήτηση, ειδικά αν παίζει λογομαχία.
Το έχουμε στο DNA μας, οι αρχαίοι θεωρούσαν τον σαρκασμό, ένδειξη ευφυίας.
Τα παιδιά έσπαγαν πλάκα και έκαναν τον blackpaint ευτυχισμένο. Και εμείς του το χαλάσαμε. :e040:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 29 Απρ 2018, 20:40

Custom_F έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:37
Αλλο η σατιρα. Αλλο να δουν ενα θεατρικο που οι ηθοποιοι κοροιδευουν κατι και εχουν ηδη προιδεαστει τα παιδια για κατι τετοιο.
πλάκα κάνω, δεν ξέρω και ακριβώς τι είναι η σάτιρα όπως το λέμε, το δεν έχουν όρια ήθελα να τονίσω, κανένα έλεος :)

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Απρ 2018, 20:42

Juno έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:29

Δεν ξέρω αν το διάβασες αυτό.
Juno έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:22

Μιλάμε για την ηλικία που ρωτάνε πώς γεννιούνται τα παιδιά; Γιατί θα έχω πολλά να πω με τον δάσκαλο αντιπαράδειγμα.
Πχ "από πού θα βγει το παιδάκι;" :102:
Εσύ περίμενες να πάω με πανό έξω από το σχολείο; Μερικοί μεγαλώσαμε αλλιώς.
Οι γονείς πάντα θα μπορούν να ακυρώνουν τον δάσκαλο εκτός αν ξανακάνετε παιδομάζωμα.
Και εγώ είχα έναν πολύ προβληματικό δάσκαλο με σοβαρότατο οικογενειακό θέμα, σχεδόν ζήλευε τα παιδιά. Αλλά οι προσπάθειες των γονέων να τον διώξουν, να πάει σε ένα γραφείο τουλάχιστον, ήταν άκαρπες.
Και τελικά το πήραν απόφαση οι γονείς μου και ο πατέρας μου μου είπε, "ο δάσκαλός σου είναι μλκς μην δίνεις σημασία". Πιστεύεις ότι μετά από αυτό τον σεβόμουν και μου πέρασε τίποτα πέρα από ξερές γνώσεις που έπρεπε να διδάξει;
παλι αποφευγεις ν απαντησεις ευθεως, αρχικα λες οτι οι δασκαλοι ...δεν ξερουν πως γεννιουνται τα παιδια και μετα αναλωνεσαι σε ασχετοσυνες για ενα μαλακα καθηγητη που δημιουργουσε προβληματα. Στην υποθεση μου, ο δασκαλος δεν ειναι μαλακας, δεν δημιουργει προβληματα, ειναι καλος δασκαλος, αλλα ειναι γκει, δεν το κρυβει, εμφανιζεται με τον συζυγο του οπβς εσυ με τον δικο σου και για να το κανω ακομα πιο δυσκολο, εχει και ελαφρως θηλυπρεπη μανιερα.
Τι κανεις;

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Απρ 2018, 20:43

Juno έγραψε:
δεν εχει να κανει, αυτα αναπτυσονται πιο αργα, μετα τα 13-15. Ψαχτο.
enaon έγραψε:
Αν δω μία ζωγραφιά που εμένα μου μοιάζει άσχημη, μου μοιάζει άσχημη, Αν δω μία που μου μοιάζει όμορφη, μου μοιάζει όμορφη, Τι είναι λες, πρόσληψη, το είχα, μίξη;
δεν εχει σχεση με αυτο που ειπες πριν, το αντιστοιχο θα ηταν δε μου αρεσουν καθολου οι ζωγραφιες

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 29 Απρ 2018, 20:44

Juno έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:38
Μπορεί να μην το ξεχωρίζουν σαν πράξη, αλλά το κάνουν γιατί αντιγράφουν τους γονείς τους.
Και όλοι έτσι μιλάμε, με λογοπαίγνια και σαρκασμούς. Δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ρώτα έναν ξένο που ξέρει ελληνικά τι δυσκολία έχει να παρακολουθήσει καθημερινή συζήτηση, ειδικά αν παίζει λογομαχία.
Το έχουμε στο DNA μας, οι αρχαίοι θεωρούσαν τον σαρκασμό, ένδειξη ευφυίας.
Τα παιδιά έσπαγαν πλάκα και έκαναν τον blackpaint ευτυχισμένο. Και εμείς του το χαλάσαμε. :e040:
Οσο αφορα εμας εχεις δικιο και φανταζομαι οτι οι ξενοι θα εχουν ενα θεματακι. Δεν εχω δει ομως σαυτες τις ηλικιες παιδι να σαρκαζει. Ειτε κοροιδευουν χυμα, ειτε κανουν απλο χιουμορ. Ακομη ομως και να σαρκαζει, θα ειναι κατι κοπι πειστ οπως λες απο γονεις. Δε μπορει ακομη να πλασει ολοκληρη ιστορια, ουτε να στησει τετοιο θεατρικο για καποιον που μπορει ή και οχι, να τους ακουει.

Βεβαια δεν ξερω τα συγκεκριμενα παιδια. Απλως λεω τι εχω δει.

νύχτα έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Απρ 2018, 20:46

blackpaint έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:42

παλι αποφευγεις ν απαντησεις ευθεως, αρχικα λες οτι οι δασκαλοι ...δεν ξερουν πως γεννιουνται τα παιδια και μετα αναλωνεσαι σε ασχετοσυνες για ενα μαλακα καθηγητη που δημιουργουσε προβληματα. Στην υποθεση μου, ο δασκαλος δεν ειναι μαλακας, δεν δημιουργει προβληματα, ειναι καλος δασκαλος, αλλα ειναι γκει, δεν το κρυβει, εμφανιζεται με τον συζυγο του οπβς εσυ με τον δικο σου και για να το κανω ακομα πιο δυσκολο, εχει και ελαφρως θηλυπρεπη μανιερα.
Τι κανεις;
Δεν αντιλαμβάνεσαι τι λέω ή προσπαθείς να με κάνεις να το εξηγήσω β+α= βα για κάποιον δικό σου λόγο.
Έχω κάνει bold το Γιατί θα έχω πολλά να πω με τον δάσκαλο αντιπαράδειγμα.Πχ "από πού θα βγει το παιδάκι;"
Σου είπα ότι οι γονείς πάντα θα μπορούν να ακυρώνουν τον δάσκαλο αν θέλουν και σου έφερα συγκεκριμένο παράδειγμα.
Τι δεν καταλαβαίνεις; Το ότι δεν θα έκανα κάτι εναντίον του στο σχολείο, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δεν σημαίνει ότι δεν θα τον ακύρωνα στο παιδί.
Να στο ζωγραφίσω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 29 Απρ 2018, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 29 Απρ 2018, 20:46

blackpaint έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:43
enaon έγραψε:
Αν δω μία ζωγραφιά που εμένα μου μοιάζει άσχημη, μου μοιάζει άσχημη, Αν δω μία που μου μοιάζει όμορφη, μου μοιάζει όμορφη, Τι είναι λες, πρόσληψη, το είχα, μίξη;
δεν εχει σχεση με αυτο που ειπες πριν, το αντιστοιχο θα ηταν δε μου αρεσουν καθολου οι ζωγραφιες
δεν πειράζει που δεν βλέπεις σχέση, δεν είναι σημαντικό να το πετύχουμε με την πρώτη.

απάντησε μου σε αυτό το παράδειγμα, η αισθητική μου όπως στην περιγράφω, είναι θέμα πρόσληψης, προϋπήρχε, και τα δύο;

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Απρ 2018, 20:48

Juno έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:38

επαναλαμβανω πως δεν απευθυνθηκαν σ εμενα, απλα κρυφακουσα την κουβεντα τους. ακομα ομως και εαν εσπαγαν πλακα, που ετσι κι αλλιως δεν μοιαζει με πλακα αυτο, παλι ελπιδοφορο ειναι.
σε καλο δρομο ειμαστε παντως, αρχικα ητανε σεναριο απο το μυαλο μου, τωρα εγινε μεν, αλλα με δουλευανε τα πιτσιρικια, το οποιο ειναι πολυ ....πιστευτο, αν σκεφτεις πως αυτες οι ηλικιες με αποκαλουν κυριο και δεν δουλευεις ατομα δυο φορες το μποι σου με θεματα που δεν ξερεις καλα οταν εισαι 10 ετων.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Απρ 2018, 20:51

enaon έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:46
blackpaint έγραψε:
enaon έγραψε:
δεν πειράζει που δεν βλέπεις σχέση, δεν είναι σημαντικό να το πετύχουμε με την πρώτη.

απάντησε μου σε αυτό το παράδειγμα, η αισθητική μου όπως στην περιγράφω, είναι θέμα πρόσληψης, προϋπήρχε, και τα δύο;
θα μπορουσα να απαντησω εαν μπορουσες να εξηγησεις γιατι εκεινη η ζωγραφια σου μοιαζει ασχημη
ξεφευγουμε ομως

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 29 Απρ 2018, 20:53

Juno έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:16
zteo έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:10
Juno έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:03

Και προχωράμε σε vegan επιχειρήματα, καλά το πας. Λοιπόν μπορεί ο θεός να μην μας έδωσε νύχια και δόντια λιονταριού ούτε τρέχουμε σαν τζάγκουαρ, αλλά μας έδωσε μυαλό και έχουμε καλύψει τις φυσικές ελλείψεις μια χαρά.
Κάποιος με ανθρώπινο IQ δεν θα κάθεται στην σπηλιά περιμένοντας να τον φάει ένα είδος που του ρίχνει σε σωματική δύναμη, ενώ θα μπορούσε να χτίσει κατάλυμα και να φτιάξει παγίδες για αυτό το είδος και να επιβιώσει.
Ο καθένας ό,τι μπορεί, κάνει.
Αλλά όποιος έχει αλλοιωμένη αντίληψη περί φυσιολογικού, δεν θα έλεγε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπες.
Πρωτον ο Θεος ειναι ενα ανθρωπινο δημιουργημα που δεν υπαρχει.Αρα λοιπον το IQ το αυξησε ο ανθρωπος μονος του ερμηνευοντας τους κανονες της φυσης(το φυσιολογικο που λεμε) και μετα το υπερεβησε δημιουργωντας την κοινωνια.Και ολα αυτα τα δημιουργησε ο ανθρωπος με την εξελιξη του και ουδεν θεος και ουδεν δαιμονιο υπηρξε για να παρεμβει.
Whatever, δεν θα βγω εκτός θέματος. Ο άνθρωπος εξελίχθηκε και άρα είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό που ζούμε.
Το αφύσικο θα ήταν να ζούσαμε σε σπηλιές περιμένοντας πότε θα μας φάνε οι λύκοι και οι αρκούδες. Αυτό που είπες για φυσιολογικό δηλαδή.
Και για τα τρανς είπες σαν φυσιολογικό το αφύσικο. Το συνηθίζεις.
Βρε καλώς το φυσικό άτομο!!!! :D
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 29 Απρ 2018, 20:55

blackpaint έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:51
enaon έγραψε:
blackpaint έγραψε:

θα μπορουσα να απαντησω εαν μπορουσες να εξηγησεις γιατι εκεινη η ζωγραφια σου μοιαζει ασχημη
ξεφευγουμε ομως
σου ξαναλέω, έστω οτι εγώ σου λέω ειλικρινά οτι δεν ξέρω, ζώ μέσα μου και παρατηρώ οτι μία μου δίνει ευχαρίστηση, μία όχι, οπότε σιγά σιγά με γνωρίζω, μαθαίνω αυτό που ονομάζω αισθητική μου.

Τι ανακαλύπτω, κάτι που προσέλαβα, κάτι που προϋπήρχε, μία μίξη;

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Απρ 2018, 20:58

Juno έγραψε:
blackpaint έγραψε:
29 Απρ 2018, 20:42

Τι κανεις;
Δεν αντιλαμβάνεσαι τι λέω ή προσπαθείς να με κάνεις να το εξηγήσω β+α= βα για κάποιον δικό σου λόγο.
Έχω κάνει bold το Γιατί θα έχω πολλά να πω με τον δάσκαλο αντιπαράδειγμα.Πχ "από πού θα βγει το παιδάκι;"
Σου είπα ότι οι γονείς πάντα θα μπορούν να ακυρώνουν τον δάσκαλο αν θέλουν και σου έφερα συγκεκριμένο παράδειγμα.
Τι δεν καταλαβαίνεις; Το ότι δεν θα έκανα κάτι εναντίον του στο σχολείο, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δεν σημαίνει ότι δεν θα τον ακύρωνα στο παιδί.
Να στο ζωγραφίσω;
παμε παλι
συναντας τον δασκαλο με τον συζυγο του
τους ρωτας απο που γεννιουνται τα παιδια; σου απαντανε απο το γυναικειο γεννητικο οργανο

μετα τους ρωτας αν θελουν να κανουν παιδακι, και σου απαντανε πως ναι, οποτε ρωτας απο που θα βγει το δικο τους παιδι και σου απαντανε παλι, απο γυναικειο γεννητικο οργανο παρενθετης μητερας.

τωρα λοιπον που το λυσαμε αυτο, πας ν ακυρωσεις τον δασκαλο στο παιδι, το παιδι ομως σου λεει πως ειναι καλος δασκαλος και δεν υπαρχει τιποτα κακο να ειναι παντρεμενος με αντρα γιατι ειναι γκει και ειναι νορμαλ, γιατι ετσι εμαθαν στο σχολειο. Ανακαλυπτεις πως στο σχετικο μαθημα, υπαρχει και νυξη για ομοφυλα ζευγαρια, οπως και θα πρεπε εξαλου.
Τι κανεις; λες στο παιδι σου πως οσα μαθαινει στο σχολειο ειναι βλακειες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackpaint την 30 Απρ 2018, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών