Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
blackpaint
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από blackpaint » 30 Απρ 2018, 01:19
Μηχανικός έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 00:57
blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 00:44
Μηχανικός έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 00:26
Αυτά έλεγαν πριν κάτι χρόνια οι ψυχίατροι, πριν τους αναγκάσουν να λένε ότι τους βλέπουν σαν φυσιολογικούς.
Και τα πιστεύω απόλυτα γιατί τα έχω δει να συμβαίνουν σε όσους ομοφυλόφιλους ξέρω πολύ καλά πως μεγάλωσαν.
πριν κατι χρονια, εννοεις πριν το 60-70 και λογικο ηταν γιατι δεν ειχαν αλλα δεδομενα παρα εκεινα απο τα ψυχιατρεια οπου πηγαιναν αυτοβουλα ομοφ/λοι που δεν ηθελαν να ειναι πια ομ/λοι και ηθελαν να θεραπευτουν. Τιποτα δηλαδη. Μετα ομως αρχισαν να συσωρευονται δεδομενα που αντεκρουαν αυτες τις θεωριες και εγκαταληφθηκαν. Ειναι κωμικο παντως να θεωρεις την ξεπερασμενη επιστημη πιο αξιολογη απο τη συγχρονη, αλλα και να την επιβεβαιωνεις με τις δυο τρεις περιπτωσεις που συναντησες.
Σε οικογένειες που υπάρχει ξεκάθαρα ο παραδοσιακός ρόλος του πατέρα-άντρα και της μάνας-γυναίκας, οι πιθανότητες να βγει ομοφυλόφιλο το αγόρι είναι μηδαμινές.
Γι αυτό στους τσιγγάνους που ζούν στα τσαντίρια με τα 8 παιδιά, που ο πατέρας είναι άντρας και η μάνα είναι γυναίκα, που παντευονται σε μικρή ηλικία, δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι.
καπου το 50 ο αμερικανικος στρατος παρηγγειλε μια ερευνα για την ομοφυλοφιλια στο στρατευμα. Αυτη η ερευνα κατερριψε αυτα που ισχυριζεσαι, και βρηκε ομοφ, σε καθε κοινωνικη ταξη και σε καθε ειδους κοινωνικο και οικογενειακο περιβαλλον και κατεληξε πως δεν υπαρχει ενας τυπος ομοφ, και πως οι περισσοτεροι, περαν της ομο/λιας τους, δεν μοιραζονταν τιποτε αλλο.
lol @ δεν υπαρχουν γκει τσιγγανοι
https://www.vice.com/en_us/article/yw3z ... rimination
ουτε 1 δευτ γκουγκλαρισμα, αν ασχοληθω 5 δευτ θα σου βρω και σωματειο.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 30 Απρ 2018, 01:24
blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 01:13
Προσφερει, αλλιως θα ειχε εξαφανιστει εξελικτικα, δεδομενου πως οι ομοφ, συνηθως δεν αναπαραγονται. Δεν ειναι κατι το οποιο εχει απαντηθει ακομα, μια υποθεση ομως ειναι πως καποια ατομα γεννιουνται ομοφ.(εκει κατευθυνεται η ερευνα εδω και δεκαετιες) ακριβως για να μην αναπαραχθουν.
Δεν νομίζω ότι συνειδητοποίησες τι έγραψες με την φράση "ακριβώς για να μην αναπαραχθουν". Τσίμπα ένα βιβλίο βιολογίας και άλλο ένα γενικής παθολογίας και ξαναέλα από Σεπτέμβρη.
Γενικά δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι τροπή έχει πάρει το θέμα τις δυο τελευταίες σελίδες.
Αλήθεια, έχεις σπουδάσει κάτι που να σχετίζεται με βιολογία, φυσιολογία, παθολογία, βιοχημεία ή όλες σου οι γνώσεις είναι από google και έτοιμες λίστες των ΜΚΟ ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 30 Απρ 2018, 01:28
Για τους Έλληνες τσιγγάνους λέω, που το ξέρω όχι από έρευνες του διαδικτύου.
Γιατρός αφροδισιολόγος για χρόνια στον νοσοκομείο της Νίκαιας, είχε εξετάσει μερικές χιλιάδες τσιγγάνους και δεν του είχε τύχει ούτε ένας ομοφυλόφιλος.
-
blackpaint
από blackpaint » 30 Απρ 2018, 01:36
Otto Weininger έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 01:24
blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 01:13
Προσφερει, αλλιως θα ειχε εξαφανιστει εξελικτικα, δεδομενου πως οι ομοφ, συνηθως δεν αναπαραγονται. Δεν ειναι κατι το οποιο εχει απαντηθει ακομα, μια υποθεση ομως ειναι πως καποια ατομα γεννιουνται ομοφ.(εκει κατευθυνεται η ερευνα εδω και δεκαετιες) ακριβως για να μην αναπαραχθουν.
Δεν νομίζω ότι συνειδητοποίησες τι έγραψες με την φράση "ακριβώς για να μην αναπαραχθουν". Τσίμπα ένα βιβλίο βιολογίας και άλλο ένα γενικής παθολογίας και ξαναέλα από Σεπτέμβρη.
Γενικά δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι τροπή έχει πάρει το θέμα τις δυο τελευταίες σελίδες.
Αλήθεια, έχεις σπουδάσει κάτι που να σχετίζεται με βιολογία, φυσιολογία, παθολογία, βιοχημεία ή όλες σου οι γνώσεις είναι από google και έτοιμες λίστες των ΜΚΟ ;
Θα ηταν πολυ πιο παραγωγικο για τη συζητηση να αντεκρουες αυτο που εγραψα, παρα να με μειωνεις. Δεν ειμαι των θετικων επιστημων και το θεμα το προσεγγιζω απο κοινωνικη σκοπια εαν δεις τι εχω γραψει, ωστοσο εαν εχει καποια σημασια, ειχα κανει καποια εξαμηνα επιστημολογιας σε μια απο τις σχολες που πηγα, οποτε δεν μου ειναι τοσο δυσκολο να αντιλαμβανομαι, εστω και χοντρικα καποια πραγματα, οπως διαφορα τσουβαλιασματα που εγιναν εδω.
Δεν εχει παρει καποια τοσο διαφορετικη τροπη το θεμα στις τελευταιες σελιδες, εκτος απο τα αντιεπιστημονικα του μηχανικου.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 30 Απρ 2018, 01:36
Πιστεύω αυτοί που φοβούνται ότι η "προπαγάνδα θα κάνει το παιδί τους γκέι" έχουν ένα δίκιο κατά μία έννοια.
Εφόσον η σεξουαλικότητα είναι φάσμα, κάποιος που είναι 100% γκέι θα είναι γκέι παντού, ασχέτως αν θα το κάνει φανερά ή απλά θα είναι δυστυχής προσπαθώντας να ζήσει μια εντελώς ψεύτικη "φυσιολογική ζωή".
Κάποιος όμως που είναι 80% στρέιτ, ε, αν μένει στο Πακιστάν δεν θα ρισκάρει να το εξερευνήσει περισσότερο. Θα παντρευτεί την Aasimah και θα τελειώνει η ιστορία.
Αν πάλι μένει σε ένα πιο ανεκτικό μέρος μπορεί να το εξερευνήσει.
Και πάλι όμως υπάρχει ένα όριο στο πόσοι μπορεί να γίνουν γκέι. Είναι αστειο ότι θα γίνουν όλοι.

Vladimir, STOP!

-
blackpaint
από blackpaint » 30 Απρ 2018, 01:40
Μηχανικός έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 01:28
Για τους Έλληνες τσιγγάνους λέω, που το ξέρω όχι από έρευνες του διαδικτύου.
Γιατρός αφροδισιολόγος για χρόνια στον νοσοκομείο της Νίκαιας, είχε εξετάσει μερικές χιλιάδες τσιγγάνους και δεν του είχε τύχει ούτε ένας ομοφυλόφιλος.
τωρα να αρχισω κι εγω τα γραφεις σεναρια; μαλλον οχι, δεν ειναι του στυλ μου.
ας πουμε ομως πως δεν του χε τυχει ουτε ενας δηλωμενος ομοφ, ρομα. Οι ρομα κοινοτητες πασχουν απο ομοφοβια δυστυχως. Τεσπα, αλλη μια πηγη τυπου μου το πε ο ξαδερφος του μπατζανακη της μανας του φιλου μου.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 30 Απρ 2018, 01:41
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 01:36
Και πάλι όμως υπάρχει ένα όριο στο πόσοι μπορεί να γίνουν γκέι. Είναι αστειο ότι θα γίνουν όλοι.
Από δική μου εμπειρία με κολλητό που το έψαχνε το θέμα, γιατί δεν ήταν σίγουρος (και λόγω ηλικίας δεν είχε εμπειρίες) έχω να δηλώσω ότι, αν δεν δοκίμαζε, δε θα σιγουρευόταν ποτέ 100%. Είχε εξ αρχής στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μάλλον είναι, έκανε κανονικά σχέσεις με γυναίκες αποτυχημένες τελείως και με το που του έτυχε το άλλο, δεν ξανατέθηκε θέμα αμφισβήτησης. Και ενώ οπτικά δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ γυναικείο χαρακτηριστικό, δεν τίθεται θέμα τρανσεξουαλισμού, δεν έχει πρόβλημα ορμονικό, δεν έχει ΚΑΝ κινήσεις που να μαρτυρούν κάτι, με γυναίκα δεν ήταν λειτουργικός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 30 Απρ 2018, 01:50
Cecily Anne έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 01:41
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 01:36
Από δική μου εμπειρία με κολλητό που το έψαχνε το θέμα, γιατί δεν ήταν σίγουρος (και λόγω ηλικίας δεν είχε εμπειρίες) έχω να δηλώσω ότι, αν δεν δοκίμαζε, δε θα σιγουρευόταν ποτέ 100%. Είχε εξ αρχής στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μάλλον είναι, έκανε κανονικά σχέσεις με γυναίκες αποτυχημένες τελείως και με το που του έτυχε το άλλο, δεν ξανατέθηκε θέμα αμφισβήτησης. Και ενώ οπτικά δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ γυναικείο χαρακτηριστικό, δεν τίθεται θέμα τρανσεξουαλισμού, δεν έχει πρόβλημα ορμονικό, δεν έχει ΚΑΝ κινήσεις που να μαρτυρούν κάτι, με γυναίκα δεν ήταν λειτουργικός.
Δεν ήταν λειτουργικός στο σεξ ή έχανε το ενδιαφέρον του γρήγορα και ενιωθαν παραμελημένες, ή κάτι πιο απροσδιόριστο;
(Τώρα πια από περιέργεια ρωτάω, όχι επειδή αφορά την κύρια συζήτηση.)

Vladimir, STOP!

-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 30 Απρ 2018, 01:54
Όχι δεν ήταν λειτουργικός. Έφτανε στο σημείο να πίνει για να μπορεί να λειτουργήσει. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, για 2 περιπτώσεις γυναικών που γνωρίζω προσωπικά ότι είχε σχέση, εμένα δε θα μου σηκωνόταν ούτε με γερανό. Ειδικά η μία θα μου τον ψόφαγε φορ λάιφ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 30 Απρ 2018, 01:55
Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αγοράκια σχεδόν βιάστηκαν από μεγαλύτερους
και ενώ ζούνε κανονικές ζωές με γυναίκες, τους έμεινε το κουσούρι.
Γνωρίζω και τέτοιες περιπτώσεις.
-
sys3x
από sys3x » 30 Απρ 2018, 02:02
blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 00:37
argouen έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 23:58
blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 23:55
ετσι και γυναικες γουσταρουν να βλεπουν γκει.

εσυ οχι, αλλες ομως, οπως η φιλη του συσεξ, γουσταρουν. Εχω κανει ενα μικρογκαλοπ στο παλιο πχορουμ, 50/50 βγηκαν.
εσύ που την ξέρεις κάτι θα ξέρεις είμαι σίγουρος, εμένα πάντως δεν μου έδειξε ότι καυλώνει με αυτά, έτσι για την ιστορία ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
sys3x
από sys3x » 30 Απρ 2018, 02:03

Μηχανικός έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 01:55
Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αγοράκια σχεδόν βιάστηκαν από μεγαλύτερους
και ενώ ζούνε κανονικές ζωές με γυναίκες, τους έμεινε το κουσούρι.
Γνωρίζω και τέτοιες περιπτώσεις.
Πολ γνωρίζεις καμία περίπτωση να είναι ο άλλος πχ και πούστης και τυφλός;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 30 Απρ 2018, 02:04
Cecily Anne έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 01:54
Όχι δεν ήταν λειτουργικός. Έφτανε στο σημείο να πίνει για να μπορεί να λειτουργήσει. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, για 2 περιπτώσεις γυναικών που γνωρίζω προσωπικά ότι είχε σχέση, εμένα δε θα μου σηκωνόταν ούτε με γερανό. Ειδικά η μία θα μου τον ψόφαγε φορ λάιφ.
Σουήτ λορντ

Vladimir, STOP!

-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 30 Απρ 2018, 02:13
sys3x έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:03
Να σου πω άλλη περίπτωση, μια εμπειρία από όταν ήμουν φοιτητής.
Σε απομονωμένη παραλία γυμνιστών στην Καλογριά Αχαίας,
βρέθηκα μόνος μου εγώ με καμιά εικοσαριά Γάλλους πούστηδες (όλοι μας γυμνοί).
Ήταν κάποιο γκρουπ από το κοντινό ξενοδοχείο.
Δεν υπήρξε κάποιο επεισόδιο, παρόλο που μου κωλοτρίβονταν.

-
blackpaint
από blackpaint » 30 Απρ 2018, 02:29
Μηχανικός έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:13
sys3x έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:03
Να σου πω άλλη περίπτωση, μια εμπειρία από όταν ήμουν φοιτητής.
Σε απομονωμένη παραλία γυμνιστών στην Καλογριά Αχαίας,
βρέθηκα μόνος μου εγώ με καμιά εικοσαριά Γάλλους πούστηδες (όλοι μας γυμνοί).
Ήταν κάποιο γκρουπ από το κοντινό ξενοδοχείο.
Δεν υπήρξε κάποιο επεισόδιο, παρόλο που μου κωλοτρίβονταν.

χμμμμμμμ
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
01 Ιουν 2024, 22:08
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Ιουν 2024, 15:29
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.