Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
enaon
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από enaon » 25 Απρ 2019, 01:44
μπορείς να βγάλεις μία φώτο που να είσαι ίσιος απο τις δύο πλευρές, σαν ίσιος; Είναι πρακτικό το θέμα, ειναι μία πλευρα πιο μακρυά, ή ειναι θέμα καλλιτεχνικό, σαν αυτά που κάνουν τα μοντέλα;
-
hellegennes
από hellegennes » 25 Απρ 2019, 01:49
Είναι τικ. Γέρνω το κεφάλι μου στις φωτογραφίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes
από hellegennes » 25 Απρ 2019, 02:07
Στην συγκεκριμένη γέρνω μπροστά, γιατί ακουμπάω στα γόνατα, αλλά φοράω σορτς και επειδή είμαι σεμνός δεν ήθελα να την ανεβάσω ολόκληρη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
enaon
από enaon » 25 Απρ 2019, 02:11
το μανίκι ποιος σου το ανέβασε και έφτασε η ραφή στην κλείδα; είχες βοηθό σκηνικής παρουσίας;
-
hellegennes
από hellegennes » 25 Απρ 2019, 02:19
Μ' αρέσει η προσοχή που δίνεις στην λεπτομέρεια. Θα σε κάνω πρωθυπουργικό σύμβουλο. Το μανίκι τραβήχτηκε γιατί έφερα το χέρι μπροστά (και εμφανώς το σφίγγω για να φανεί το ανύπαρκτο μπράτσο μου). Το άλλο χέρι είναι πιο πίσω -και το 'χω αφήσει χαλαρό-, όπως μπορείς να διαπιστώσεις από την σκιά που ρίχνει πάνω του το μανίκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
enaon
από enaon » 25 Απρ 2019, 02:24
καλά δεν το σφίγγεις ακριβώς, το ζουλάς πάνω στο πλευρό σου και έχει πεταχτεί το λίπος και κάνει κάτι σαν μπράτσο, χωρίς τους μύες. Καλό είναι πάντως, αφηρημένο. Μου αρέσει τελικά όσο το κοιτάω, με κερδίζει.
-
hellegennes
από hellegennes » 25 Απρ 2019, 02:32
enaon έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 02:24
καλά δεν το σφίγγεις ακριβώς, το ζουλάς πάνω στο πλευρό σου και έχει πεταχτεί το λίπος και κάνει κάτι σαν μπράτσο, χωρίς τους μύες. Καλό είναι πάντως, αφηρημένο. Μου αρέσει τελικά όσο το κοιτάω, με κερδίζει.
Μαλακίες λες. Πάνω στο βυζί το ζουλάω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
hellegennes
από hellegennes » 25 Απρ 2019, 02:52
Βέτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
-
- 265 Απαντήσεις
- 5234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Απρ 2025, 12:46
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1064 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
02 Απρ 2024, 09:59
-
-
- 37 Απαντήσεις
- 1763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 08:51
-
-
- 110 Απαντήσεις
- 2007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
05 Μάιος 2025, 13:10
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.