Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ίφιδα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ίφιδα » 13 Ιαν 2019, 00:20
fagano3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:10
μπεστ οφ ζητησα.
ελεος μην ειστε τεμπελες.
καντε και καμια δουλεια οχι μονο νυχια

enaon έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:13
ιφιδα και τα λινκ με τα ποπκόρν απο τον άγι ίσως μετράνε, τα καλά μάζεψέ τα σε παρακαλώ αν έχεις την καλοσύνη.
Βαριέμαι ρε παιδιά, έπιασα τον Σουβλατζή και στις πρώτες 10 σελίδες ποστ έχω ανοίξει 15 χιλιάδες παράθυρα λέμε, όπου νά ναι θα τα φτύσει η μπαχατέλα.
Τα λίνκ με τα ποπκόρν δεν μετράνε ως μισογύνικα, είναι τα μόνα ποστ του Άγι που μετράνε σαν ωραία, αυτά που έχουν μόνο ποπ κόρν
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 13 Ιαν 2019, 00:21
Πάντως στα τόσα χρόνια στο φόρουμ τα πιο μισογύνικα ποστς που έχω δει ποτέ εδώ στρεφόντουσταν εναντίον της Γαλής και εναντίον της Ίφιδας από χρήστες που διαφωνούσαν ή αντιδικούσαν μαζί τους σε κάποιο θέμα και αντί άλλης απάντησης έπαιζαν το χαρτί της και καλά απόπειρα υποτίμησης (στο αδειο τους κεφάλι) στο πεδίο του φύλου. Και ελάχιστες φορές είδα να αντιδρούν οι αλλιώς λαλίστατες "ευαισθητοποιημένες" δυναμεις της "προόδου".
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Ίφιδα
από Ίφιδα » 13 Ιαν 2019, 00:22
fagano3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:19
Naida έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:12
Φλερτάρει ο fagano3 να μπει στο τοπ τεν αλλά απέχει καιρό, είναι πιο ήπιος, μας δηλωσε οτι αγαπάει και το σιδέρωμα. Μας την έχει λιώσει την καρδούλα.
Για κανα δυο βδομαδες θα με εχετε.
Μετα γυρναει η δικια μου και θα ειμαι παλι απασχολημενος στο να προσφερω στην ανθρωποτητα και στην καταπολεμηση του φεμινισμου.
Γραψτε καμια καλη ατακα του Αγη για να της την λεω.
Όχι ρε άνθρωπε, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, αν θες να το χωρίσεις το κορίτσι κάντο τίμια.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:19
Ποια μπαλέτα βρε;
Περίμεναν κάποιοι ξύπνιοι λασπομαχίες και τους προέκυψε κυριακάτικο κήρυγμα.

Και πού είσαι ακόμα λέμε, το μόνο που θα σώσει το νήμα είναι ότι βαριέμαι και το κυρΕλέησον απο ένα σημείο και μετά

-
enaon
από enaon » 13 Ιαν 2019, 00:23
Ίφιδα έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:20
Βαριέμαι ρε παιδιά, έπιασα τον Σουβλατζή και στις πρώτες 10 σελίδες ποστ έχω ανοίξει 15 χιλιάδες παράθυρα λέμε, όπου νά ναι θα τα φτύσει η μπαχατέλα.

ασε τον σουβλατζή ρε ίφιδα, ήμαρτον:)
υπάρχουν πάντως μερικά, αυτό είναι το πιο εκνευριστικό, αλλά αρχίζω να φοβάμαι πολύ οτι δεν τα έχεις δεί

-
fagano3
από fagano3 » 13 Ιαν 2019, 00:24
Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:21
Πάντως στα τόσα χρόνια στο φόρουμ τα πιο μισογύνικα ποστς που έχω δει ποτέ εδώ στρεφόντουσταν εναντίον της Γαλής και εναντίον της Ίφιδας από χρήστες που διαφωνούσαν ή αντιδικούσαν μαζί τους σε κάποιο θέμα και αντί άλλης απάντησης έπαιζαν το χαρτί της και καλά απόπειρα υποτίμησης (στο αδειο τους κεφάλι) στο πεδίο του φύλου. Και ελάχιστες φορές είδα να αντιδρούν οι αλλιώς λαλίστατες "ευαισθητοποιημένες" δυναμεις της "προόδου".
συν της αλλης κοπελας που ειναι ομοφυλοφιλη και οταν διαφωνουσαν μαζι της οι αριστεροι την λεγανε νταλικα.
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 13 Ιαν 2019, 00:25
fagano3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:24
συν της αλλης κοπελας που ειναι ομοφυλοφιλη και οταν διαφωνουσαν μαζι της οι αριστεροι την λεγανε νταλικα.
θεάρα η Medth
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 13 Ιαν 2019, 00:26
Άδικος κόσμος φίλε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
enaon
από enaon » 13 Ιαν 2019, 00:32
όλες είσαστε, όχι μόνο εκείνη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
enaon την 13 Ιαν 2019, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 13 Ιαν 2019, 00:33
Χαοτικός έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:26
Άδικος κόσμος φίλε.
Νιώθεις αδικημένος;
-
fagano3
από fagano3 » 13 Ιαν 2019, 00:33
Ίφιδα έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:22
Όχι ρε άνθρωπε, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, αν θες να το χωρίσεις το κορίτσι κάντο τίμια.

τι λες μωρε; τρελαινεται με τον γλυκουλη ματσιστα της.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 13 Ιαν 2019, 00:34
enaon έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:20
η νάιδα όταν λέει δεν παίζω εννοεί θα κάτσω να ζαλίσω τον διαιτητή. Το βρίσκω σεβαστό έντιμο και αξιαγάπητο, υπέροχο.
Εγώ είμαι στην κερκίδα φίλτατε και παρακολουθώ σαν φιλήσυχος φίλαθλος τον αγώνα και σχολιάζω χαμηλόφωνα τις αυθαιρεσίες του διαιτητή και το στημένο ματς.
Να κάπου εδώ μέσα στο πλήθος κάθομαι ήσυχα, ήσυχα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 13 Ιαν 2019, 00:34
Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:33
Άδικος κόσμος φίλε.
Νιώθεις αδικημένος;
Όχι. Αναφέρομαι στο παράπονό σου για τους προοδευτικούς χρήστες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 13 Ιαν 2019, 00:36
Χαοτικός έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:34
Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:33
Άδικος κόσμος φίλε.
Νιώθεις αδικημένος;
Όχι. Αναφέρομαι στο παράπονό σου για τους προοδευτικούς χρήστες.
Μίλησα για κανέναν άδικο κόσμο εγώ; Αυτά περί αδικου ντουνιά ειναι αριστεριστικα συνδρομα, μην παραποιείς τα γραφόμενα μου.
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
08 Αύγ 2024, 14:13
-
-
- 442 Απαντήσεις
- 10815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
23 Ιαν 2024, 00:08
-
-
- 44 Απαντήσεις
- 1008 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
19 Μαρ 2025, 19:34
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 445 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
14 Δεκ 2024, 10:37
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.