Τι θεωρείτε Σεξ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Τι θεωρείτε Σεξ;
π.χ. να γυρίσει ο/η συντροφός σας από συνεδρία μασάζ και να σας πει
αγάπη μου, είχα πολύ ένταση και ημουν πιασμένος-η αλλά ο/η μασέρ με εθωπευσε με πραγματικό επαγγελματισμό και happy ending και τώρα νοιώθω μια ευεξία
θα'ρθείτε στο phorum να ρωτήσετε αν θεωρείται σεξ?
αγάπη μου, είχα πολύ ένταση και ημουν πιασμένος-η αλλά ο/η μασέρ με εθωπευσε με πραγματικό επαγγελματισμό και happy ending και τώρα νοιώθω μια ευεξία
θα'ρθείτε στο phorum να ρωτήσετε αν θεωρείται σεξ?
- hellegennes
Η απάτη ξεκινά από το μυαλό. Αν το συντρόφι σου αρχίζει να κοιτάει άλλα άτομα προσωπικά, είναι ήδη απάτη ακόμη κι αν βγούνε μόνο για δείπνο. Το μέχρι ποιο όριο είσαι διατεθειμένος να το συγχωρήσεις και να το ξεχάσεις είναι άλλο θέμα.dna replication έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:55για να συμμετέχω όμως και γω στη συζήτηση, καλοί οι ορισμοί, αλλά να δώσουμε και έναν λειτουργικό:
Τι δε θα είχατε πρόβλημα να κάνει ο/η σύντροφος σας με καποιον/α/ους άλλους
γιατί δεν το θεωρείτε σεξ?
Δεν είναι η απάτη κανένα φυσικό φαινόμενο ή διακόπτης που ενεργοποιείται μόλις αγγίξει κάποιος τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
να βγει για καφέ/ποτό/φαΐ με φίλες του..dna replication έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:55για να συμμετέχω όμως και γω στη συζήτηση, καλοί οι ορισμοί, αλλά να δώσουμε και έναν λειτουργικό:
μέχρι εκεί!
μετά

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ναι ΟΚ, το συνδέεις με την απιστίαhellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:24Η απάτη ξεκινά από το μυαλό. Αν το συντρόφι σου αρχίζει να κοιτάει άλλα άτομα προσωπικά, είναι ήδη απάτη ακόμη κι αν βγούνε μόνο για δείπνο. Το μέχρι ποιο όριο είσαι διατεθειμένος να το συγχωρήσεις και να το ξεχάσεις είναι άλλο θέμα.
Δεν είναι η απάτη κανένα φυσικό φαινόμενο ή διακόπτης που ενεργοποιείται μόλις αγγίξει κάποιος τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σου.
αλλά αν το συντρόφι σου είναι πιστό και ψυχικά μαζί σου, μπορεί να κάνει οτι θέλει? που είναι η γραμμή?
είναι καλό να υπάρχουν ξεκάθαρα όρια στη σχέση!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:31να βγει για καφέ/ποτό/φαΐ με φίλες του..
μέχρι εκεί!
μετά
- hellegennes
Αν είναι πιστό ψυχικά μαζί σου δεν θα θέλει να κάνει τίποτα άλλο. Αλλιώς είναι μαζί σου από βόλεμα/συνήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επειδή δεν επιτρέπεται εδώ, γράψε μπιγκ μπλακ κλιτς.Μπίστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 14:11Η πίπα είναι διείσυση, καθεαυτού σεξ.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 13:24
Το σεξ απαιτεί διείσδυση είτε μεταξύ αντρών είτε μεταξύ γυναικών είτε μεταξύ αντρών και γυναικών. Τα υπόλοιπα δεν είναι σεξ, είναι σεξουαλικές πράξεις.
Μεταξύ γυναικών δεν μπορεί να υπάρξει σεξ, χαιδεύονται απλώς, και να χώσουνε κάτι δεν είναι δικό τους
Απλά να βοηθήσω θέλω ε, αμαρτία ουκ..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εάν δηλαδή έρθει η άλλη κ σε χουφτώσει ότι νάνε σεχ δηλαδή ε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 21:12Περιλαβάνει >=2 συμμετέχοντες.
Περιλαβάνει τα γεννητικά όργανα τουλάχιστον του ενός.
Κίτρινος ορισμός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το έγραψα αλλά μάλλον δεν μου βγάζει αυτό που θες...όλα στον καιρό τους.sys3x έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 18:10Επειδή δεν επιτρέπεται εδώ, γράψε μπιγκ μπλακ κλιτς.Μπίστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 14:11Η πίπα είναι διείσυση, καθεαυτού σεξ.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 13:24
Το σεξ απαιτεί διείσδυση είτε μεταξύ αντρών είτε μεταξύ γυναικών είτε μεταξύ αντρών και γυναικών. Τα υπόλοιπα δεν είναι σεξ, είναι σεξουαλικές πράξεις.
Μεταξύ γυναικών δεν μπορεί να υπάρξει σεξ, χαιδεύονται απλώς, και να χώσουνε κάτι δεν είναι δικό τους
Απλά να βοηθήσω θέλω ε, αμαρτία ουκ..

Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Ο πραγματικός τρόμος ξεκινάει μόλις αντιληφθείς ότι κατά βάθος είμαστε σκελετοί που περπατάνε και μιλάνε.
- hellegennes
Είμαστε βακτήρια που περπατάνε και μιλάνε χρησιμοποιώντας σαν μαριονέτες τα κύτταρά μας, που είναι το 1/3 των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
το 69 ειναι σεξ?
- hellegennes
Θαρρώ πως είναι αριθμός που συμβολίζει ένα σύνολο έξι δεκάδων και εννέα μονάδων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Εσύ μην αγχώνεσαι, λες νο χομο και δεν πιάνει.sys3x έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 18:12Εάν δηλαδή έρθει η άλλη κ σε χουφτώσει ότι νάνε σεχ δηλαδή ε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 21:12Περιλαβάνει >=2 συμμετέχοντες.
Περιλαβάνει τα γεννητικά όργανα τουλάχιστον του ενός.
Κίτρινος ορισμός.

Ν' ανταλλάξουν βλέμμα 3 δευτερολέπτων. Μαξίμουμ 3 δευτερόλεπτα.dna replication έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:55για να συμμετέχω όμως και γω στη συζήτηση, καλοί οι ορισμοί, αλλά να δώσουμε και έναν λειτουργικό:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιόν θεωρείτε πιο σέξι;
από Unicex » 26 Δεκ 2024, 06:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
31 Δεκ 2024, 13:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tι δουλειά θεωρείτε οτι κάνει ο ΜΑΔΟΥΡΑΙΟΣ?
από giotis2005 » 06 Μαρ 2024, 10:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 22 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
06 Μαρ 2024, 11:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεωρείτε οτι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι :
από Frappezitis » 27 Οκτ 2023, 20:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-