Σύμφωνοι, αλλά το σεξ -όποτε το επιθυμεί αυτή προφανώς- συμπεριλαμβάνεται στις συμβατικές του υποχρεώσεις. Στην πραγματικότητα ευνούχος είναι ο άνθρωπος και μάλιστα φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Με γεια τους και χαρά τους, αφού αυτοί τα βρίσκουν, όλα καλά.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:12Ναι, κανονικό ζευγάρι είναι. Μα δεν καταλάβατε ότι αυτός ήθελε να πηδάει ωραία γυναίκα, που δε θα του καθόταν με κανένα άλλο τρόπο και δεν τον ένοιαζε, αν θα την πηδάνε κι άλλοι; Στα συν ότι φέρνει και λεφτά σπίτι αυτη.
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;

SpoilerShow
(έχεις τον τρόπο σου, δε λέω...)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Dwarven Blacksmith
Όταν λες "στην πραγματικότητα", εννοείς "μεταφορικά";Ναύτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:17Σύμφωνοι, αλλά το σεξ -όποτε το επιθυμεί αυτή προφανώς- συμπεριλαμβάνεται στις συμβατικές του υποχρεώσεις. Στην πραγματικότητα ευνούχος είναι ο άνθρωπος και μάλιστα φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Με γεια τους και χαρά τους, αφού αυτοί τα βρίσκουν, όλα καλά.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:12Ναι, κανονικό ζευγάρι είναι. Μα δεν καταλάβατε ότι αυτός ήθελε να πηδάει ωραία γυναίκα, που δε θα του καθόταν με κανένα άλλο τρόπο και δεν τον ένοιαζε, αν θα την πηδάνε κι άλλοι; Στα συν ότι φέρνει και λεφτά σπίτι αυτη.

- Cecily Anne
Ο άνθρωπος προτιμούσε να τρώει ένα γαλακτομπούρεκο με παρέα, παρά μια σκατούλα μόνος του.Ναύτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:17Σύμφωνοι, αλλά το σεξ -όποτε το επιθυμεί αυτή προφανώς- συμπεριλαμβάνεται στις συμβατικές του υποχρεώσεις. Στην πραγματικότητα ευνούχος είναι ο άνθρωπος και μάλιστα φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Με γεια τους και χαρά τους, αφού αυτοί τα βρίσκουν, όλα καλά.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:12Ναι, κανονικό ζευγάρι είναι. Μα δεν καταλάβατε ότι αυτός ήθελε να πηδάει ωραία γυναίκα, που δε θα του καθόταν με κανένα άλλο τρόπο και δεν τον ένοιαζε, αν θα την πηδάνε κι άλλοι; Στα συν ότι φέρνει και λεφτά σπίτι αυτη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τριτοδεσμίτης;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:18Όταν λες "στην πραγματικότητα", εννοείς "μεταφορικά";Ναύτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:17Σύμφωνοι, αλλά το σεξ -όποτε το επιθυμεί αυτή προφανώς- συμπεριλαμβάνεται στις συμβατικές του υποχρεώσεις. Στην πραγματικότητα ευνούχος είναι ο άνθρωπος και μάλιστα φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Με γεια τους και χαρά τους, αφού αυτοί τα βρίσκουν, όλα καλά.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:12
Ναι, κανονικό ζευγάρι είναι. Μα δεν καταλάβατε ότι αυτός ήθελε να πηδάει ωραία γυναίκα, που δε θα του καθόταν με κανένα άλλο τρόπο και δεν τον ένοιαζε, αν θα την πηδάνε κι άλλοι; Στα συν ότι φέρνει και λεφτά σπίτι αυτη.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν σε είπα μπούμερ.Ναύτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:19Τριτοδεσμίτης;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:18Όταν λες "στην πραγματικότητα", εννοείς "μεταφορικά";

Αυτό το έχω ακούσει irl σε συζήτηση με τύπο που είχε παντρευτεί μια κοπελίτσα 30 χρόνια νεώτερή του, ως εξής: παιδιά, καλύτερα είναι να τρώω κατσικάκι γάλακτος με παρέα, παρά γίδα βραστή μονάχος μου.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:18Ο άνθρωπος προτιμούσε να τρώει ένα γαλακτομπούρεκο με παρέα, παρά μια σκατούλα μόνος του.Ναύτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:17Σύμφωνοι, αλλά το σεξ -όποτε το επιθυμεί αυτή προφανώς- συμπεριλαμβάνεται στις συμβατικές του υποχρεώσεις. Στην πραγματικότητα ευνούχος είναι ο άνθρωπος και μάλιστα φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Με γεια τους και χαρά τους, αφού αυτοί τα βρίσκουν, όλα καλά.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:12
Ναι, κανονικό ζευγάρι είναι. Μα δεν καταλάβατε ότι αυτός ήθελε να πηδάει ωραία γυναίκα, που δε θα του καθόταν με κανένα άλλο τρόπο και δεν τον ένοιαζε, αν θα την πηδάνε κι άλλοι; Στα συν ότι φέρνει και λεφτά σπίτι αυτη.
Θεός!

- Cecily Anne
Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι ήταν συνειδητή επιλογή προ γάμου, δεν του έσκασε το στόρυ κι απλά αποφάσισε να σηκώσει τα χέρια ψηλά.Ναύτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:22Αυτό το έχω ακούσει irl σε συζήτηση με τύπο που είχε παντρευτεί μια κοπελίτσα 30 χρόνια νεώτερή του, ως εξής: παιδιά, καλύτερα είναι να τρώω κατσικάκι γάλακτος με παρέα, παρά γίδα βραστή μονάχος μου.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:18Ο άνθρωπος προτιμούσε να τρώει ένα γαλακτομπούρεκο με παρέα, παρά μια σκατούλα μόνος του.
Θεός!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Sid Vicious
Αυτα ειναι θεματα που προκυπτουν οταν αντι για σπειρα επιλεγεις γαμο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ναι ρε συ, γι' αυτό σού είπα κι εγώ ότι τον πήρε ευνούχο. Δεν το εννοώ κυριολεκτικά (όπως άλλωστε επισήμανε και ο τριτοδεσμίτης πιο πάνω), προφανώς εννοώ ψυχολογικά και συναισθηματικά.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:23Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι ήταν συνειδητή επιλογή προ γάμου, δεν του έσκασε το στόρυ κι απλά αποφάσισε να σηκώσει τα χέρια ψηλά.Ναύτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:22Αυτό το έχω ακούσει irl σε συζήτηση με τύπο που είχε παντρευτεί μια κοπελίτσα 30 χρόνια νεώτερή του, ως εξής: παιδιά, καλύτερα είναι να τρώω κατσικάκι γάλακτος με παρέα, παρά γίδα βραστή μονάχος μου.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:18
Ο άνθρωπος προτιμούσε να τρώει ένα γαλακτομπούρεκο με παρέα, παρά μια σκατούλα μόνος του.
Θεός!
Κάπου εδώ νιώθω την παρορμητική ανάγκη να επαναφέρω τη γνωστή φράση-κλισέ που όμως ισχύει διαχρονικά, σύμφωνα με την οποία στο σεξ δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, νορμάλ ή όχι, με μοναδική προϋπόθεση να το απολαμβάνουν εξίσου και τα δυο μέλη (ή όσα μέλη, αν θέλετε
)

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Το βασικο ερωτημα ειναι αν αυτος μπορει να παει με καμια αλλη η αν πεφτει καρπαζιαGherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 12:59Σεξ κάνουν οι δυο τους ή δεν τον θέλει;Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 12:22Ξέρω αντίστοιχο ζευγάρι. Φίλη φίλης μου. Η κοπέλα είναι μορφωμένη, ξύπνια, θεογκόμενα σε επίπεδα μοντέλου. Δεν υπήρχε βράδυ να βγούμε και να μην είναι το μισό κλαμπ γύρω της και δεν υπερβάλλω, τα έβλεπα με τα μάτια μου. Αν και ήταν ζωηρή ανέκαθεν, 2-3 φορές είχε βρει κάτι πραγματικά ωραίους τυπάδες (θεογκόμενοι με λεφτά δηλαδή) που τους έβλεπε και σοβαρά, ήταν πιστή κλπ. αλλά έπαιρνε πόδι μόνιμα, διότι οι συγκεκριμένοι παίζανε σε τελείως άλλες κατηγορίες "νύφης". Τελικά βρήκε μια φοβερά καλή δουλειά (κονομάει 3000ρο) πήρε έναν κακομοίρη που δεν μιλάει πολύ, εξαιρετικό παιδί, της μεγαλώνει τα παιδιά, τον κάνει τάρανδο με όλο το σύμπαν από το αφεντικό μέχρι τον κουμπάρο τους, αυτός τα ξέρει όλα και είναι της άποψης ότι ήξερε που έμπλεκε και ότι έτσι και αλλιώς δε θα έβρισκε άλλη γυναίκα σε αυτά τα επίπεδα ποτέ του.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 12:05
Μου έπεσε το σαγόνι με το γαμπρουλη μας.
Ντάξει, αυτή η ατάκα, είσαι τρελός, είσαι τρελή, έχει παίξει άπειρες φορές σαν δικαιολογία.
Η γειτόνισσα μου, το αφεντικό της μεγάλος σε ηλικία, πήγε η άλλη στη δουλειά, ούτε ελληνικά δεν μιλούσε, παντρεμένη με παιδί, το μισό βζι απ' έξω. Τα έφτιαξαν φυσικά και του τα μασάει χοντρά, χρόνια τώρα. Ενοχλείται ο άντρας της; Καθόλου. Γιατί να ενοχληθεί από μία σχέση που του δίνει τα λεφτά για να σπουδάσει το παιδί του, να κάνει ανακαίνιση στο μισό σπίτι, να έχει καινούριο αυτοκίνητο; Ανατολικό μπλοκ αυτοί οι δύο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα.GoBack έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:28Το βασικο ερωτημα ειναι αν αυτος μπορει να παει με καμια αλλη η αν πεφτει καρπαζιαGherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 12:59Σεξ κάνουν οι δυο τους ή δεν τον θέλει;Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 12:22
Ξέρω αντίστοιχο ζευγάρι. Φίλη φίλης μου. Η κοπέλα είναι μορφωμένη, ξύπνια, θεογκόμενα σε επίπεδα μοντέλου. Δεν υπήρχε βράδυ να βγούμε και να μην είναι το μισό κλαμπ γύρω της και δεν υπερβάλλω, τα έβλεπα με τα μάτια μου. Αν και ήταν ζωηρή ανέκαθεν, 2-3 φορές είχε βρει κάτι πραγματικά ωραίους τυπάδες (θεογκόμενοι με λεφτά δηλαδή) που τους έβλεπε και σοβαρά, ήταν πιστή κλπ. αλλά έπαιρνε πόδι μόνιμα, διότι οι συγκεκριμένοι παίζανε σε τελείως άλλες κατηγορίες "νύφης". Τελικά βρήκε μια φοβερά καλή δουλειά (κονομάει 3000ρο) πήρε έναν κακομοίρη που δεν μιλάει πολύ, εξαιρετικό παιδί, της μεγαλώνει τα παιδιά, τον κάνει τάρανδο με όλο το σύμπαν από το αφεντικό μέχρι τον κουμπάρο τους, αυτός τα ξέρει όλα και είναι της άποψης ότι ήξερε που έμπλεκε και ότι έτσι και αλλιώς δε θα έβρισκε άλλη γυναίκα σε αυτά τα επίπεδα ποτέ του.
Δε νομιζω πως τη νοιάζει τη δικιά του. Δικιά του, λέμε τώρα.GoBack έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:28Το βασικο ερωτημα ειναι αν αυτος μπορει να παει με καμια αλλη η αν πεφτει καρπαζιαGherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 12:59Σεξ κάνουν οι δυο τους ή δεν τον θέλει;Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 12:22
Ξέρω αντίστοιχο ζευγάρι. Φίλη φίλης μου. Η κοπέλα είναι μορφωμένη, ξύπνια, θεογκόμενα σε επίπεδα μοντέλου. Δεν υπήρχε βράδυ να βγούμε και να μην είναι το μισό κλαμπ γύρω της και δεν υπερβάλλω, τα έβλεπα με τα μάτια μου. Αν και ήταν ζωηρή ανέκαθεν, 2-3 φορές είχε βρει κάτι πραγματικά ωραίους τυπάδες (θεογκόμενοι με λεφτά δηλαδή) που τους έβλεπε και σοβαρά, ήταν πιστή κλπ. αλλά έπαιρνε πόδι μόνιμα, διότι οι συγκεκριμένοι παίζανε σε τελείως άλλες κατηγορίες "νύφης". Τελικά βρήκε μια φοβερά καλή δουλειά (κονομάει 3000ρο) πήρε έναν κακομοίρη που δεν μιλάει πολύ, εξαιρετικό παιδί, της μεγαλώνει τα παιδιά, τον κάνει τάρανδο με όλο το σύμπαν από το αφεντικό μέχρι τον κουμπάρο τους, αυτός τα ξέρει όλα και είναι της άποψης ότι ήξερε που έμπλεκε και ότι έτσι και αλλιώς δε θα έβρισκε άλλη γυναίκα σε αυτά τα επίπεδα ποτέ του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν ειναι ετσι μιλαμε για το ντηλ του αιωνα αν εξαιρεσεις το φορτωμα των παιδιων 

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 5679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
31 Αύγ 2023, 16:58
-