Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 18:29

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:23
enaon έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 17:44
ναιδα αν πάρει φωτιά ένα χαρτομάντηλο μέσα στο αμάξι, το πετάς από το παράθυρο αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Αν πάρει φωτιά η κουζίνα στο σπίτι, δεν την πετάς από το παράθυρο, βγαίνεις έξω.

δεν είναι θέμα ισότητας ο τρόπος που θα δώσεις λύση, επικεντρώνεσαι στην ανάγκη λύσης, τα άλλα μετά.
Χαρτομαντηλο που πήρε φωτιά =άνθρωπος. Οκ.

χαρτοματηλο κατι που μπορεις να μετακινησεις, κουζινα κατι που δεν μπορεις. αριστο παραδειγμα, που επιλεγεις να αγνοεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Νοέμ 2020, 18:30

GoBack έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:28
Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:06
Πως θα τον πετάξει εξω ρε συ Ναιδα? Εγώ πχ δεν μπορώ να τον πετάξω εξω τον δικό μου. Ενώ αυτός μπορεί να με σηκώσει , να με βάλει στον ωμο και να με πετάξει και στον ακάλυπτο ! Και δεν ξέρω την κατάσταση της γυναίκας του αλλά ρε φίλε κάνω 70 κιλά σκουωτ και 60 ντεντλιφτ και δεν μπορώ !
Mε σκουωτ και ντεντλιφτ δεν κερδας ποτε.Ξερω μια περιπτωση γυναικας που πεταει εξω τον αντρα της οποτε της γυρναει το ματι αλλα ειναι καπου στα 100 κιλα και αυτος 65-70.
Μπορεί να είσαι εκατό κιλά λίπος και να μην έχεις μυική δύναμη να πετάξεις τον άλλο εξω ρε ‘σύ, ήμαρτον τι συζητάμε τώρα!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:31

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:26
Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:14
Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 17:49

ναι.

αλλα τι να λεμε τωρα, υπαρχει η τεχνικη δυσκολια οτι 55 με 80 κιλα, δεν μπορει να το κανει οσο κι αν θελει η πρεπει. τι να κανουμε ετσι ειναι η φυση.

γιαυτο, οπως ειπε και ενας φιλοσοφος :003: της γενιας μας, with great power comes great responsibility οποτε αυτος που εχει τη δυναμη πρεπει να μην υστεριαζει, να μην σηκωνει πρωτος χερι, και να κραταει γενικοτερες ισσοροπιες, γιατι αμα αυτος ξεφυγει δεν υπαρχει κανεις να τον μαζεψει. (μεσα στην οικογενεια, γιατι απο ενα σημειο και μετα υπάρχειι και ο νομος)
Ακριβώς αυτό. Αν η γυναίκα σου χθες αρνιόταν να βγει από το αυτοκίνητο, πιθανόν να την τραβολογαγες. Γιατί υπερέχεις μυϊκά. Εκεί εξαντλείται και η δύναμη σας.
Cecily Anne έγραψε:
Πως θα τον πετάξει εξω ρε συ Ναιδα? Εγώ πχ δεν μπορώ να τον πετάξω εξω τον δικό μου. Ενώ αυτός μπορεί να με σηκώσει , να με βάλει στον όμως και να με πετάξει και στον ακάλυπτο ! Και δεν ξέρω την κατάσταση της γυναίκας του αλλά ρε φίλε κάνω 70 κιλά σκουωτ και 60 ντεντλιφτ.
Α γειά σου βρε Σεσιλι, ακριβώς αυτό. Δεν θα μπορούσε να τον πετάξει έξω. Θα ήταν αναγκασμένη να βρει άλλο τρόπο να ηρεμήσει ο Ασέβαστος για να προστατεύσει το μικρό. Κάτι που ο Ασέβαστος και κάθε Ασέβαστος δεν θα έμπαινε στον κόπο να σκεφτεί, δεχθεί ιδιαίτερα αν πλήττεται ο εγωισμός, ανδρισμός κτλ Στεκομαι φυσικά στη φράση του "να μάθει το παιδί ότι ο πατέρας(άντρας) του είναι ένα φοβισμένο κουτάβι που μαζεύεται μπροστά στις φωνές της μάνας(γυναίκας); όχι. Θα μάθει ότι αφού έχεις την σωματική δύναμη κάνεις κουμάντο και δεν ανέχεσαι φωνές (που τι στον μπούστο δεν έχετε ανεβάσει ποτέ στροφές να βάλετε φωνές; όλοι τόσο ζεν και πράοι είστε;) Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στη ζωή. Είσαι άντρας.

ε, ναι. δεν εξαντλειται εκει η δυναμη. παει πολυ παραπερα, οπως το να εχεις τη δυναμη να ληξεις καθε αντιπαραθεση με μιση φαπα, αλλα να μην το κανεις.
το προβλημα ποιο ειναι τελικα, οτι υπαρχει σωματικη διαφορα; αφου υπαρχει, τι να κανουμε, να την καταργησουμε; με ενα νομο κι ενα αρθρο;

αναποδα δεν παει; η γυναικα, οταν εχει παραπανω δυναμη (οπως απεναντι στα παιδια) δεν καταφευγει στη βια 100 φορες ευκολοτερα απο οτι ο μεσος σύζυγος στη γυναικα του; εκει ολα καλα;

αυτη τη βια, δεν πρεπει καποιος να τη σταματησει; με οποιον τροπο χρειαστει, στην αναγκη και με βια.
Πουθενά δεν είναι καλά η βία. Ούτε η βία λόγω δύναμης, ούτε λόγω θέσης. Ούτε ο εκφοβισμός με την υποψία βίας . Αλλά δεν μιλήσες για βία απέναντι στο παιδί. Μάλιστα σε κάποιο ποστ ανέφερες ότι δεν είχε καν υστερικη συμπεριφορά εκτός ελέγχου κτλ. Είχε φωνές και γκρίνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Νοέμ 2020, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 05 Νοέμ 2020, 18:32

Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:30
GoBack έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:28
Cecily Anne έγραψε:
Πως θα τον πετάξει εξω ρε συ Ναιδα? Εγώ πχ δεν μπορώ να τον πετάξω εξω τον δικό μου. Ενώ αυτός μπορεί να με σηκώσει , να με βάλει στον ωμο και να με πετάξει και στον ακάλυπτο ! Και δεν ξέρω την κατάσταση της γυναίκας του αλλά ρε φίλε κάνω 70 κιλά σκουωτ και 60 ντεντλιφτ και δεν μπορώ !
Mε σκουωτ και ντεντλιφτ δεν κερδας ποτε.Ξερω μια περιπτωση γυναικας που πεταει εξω τον αντρα της οποτε της γυρναει το ματι αλλα ειναι καπου στα 100 κιλα και αυτος 65-70.
Μπορεί να είσαι εκατό κιλά λίπος και να μην έχεις μυική δύναμη να πετάξεις τον άλλο εξω ρε ‘σύ, ήμαρτον τι συζητάμε τώρα!
Καποια αλλη στιγμη σε καποιο αλλο νημα θα επεκταθουμε στο μυθο της μυικης δυναμης :lol:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:34

enaon έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:29
Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:23
Χαρτομαντηλο που πήρε φωτιά =άνθρωπος. Οκ.
δεν ειπα αυτό, είπα αυτό που σου εξηγεί και ασέβαστος, δεν μπορείς να τον πετάξεις έξω για να δώσεις λύση, τι να κάνουμε;

θα δώσεις λύση, η θα κάτσεις να τσακώνεσαι;
Άρα λύση μπορείς να δώσεις, απλά όταν μπορείς επιλέγεις να πετάξεις τον άλλο έξω από το να δώσεις λύση.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 05 Νοέμ 2020, 18:34

Σωστά το χειρίστηκε ο ασεβας , μέχρι που την κατέβασε εκτός αυτοκινήτου . Μεγάλο φάουλ .

Τι πάει να πει δεν μπορώ υστεριες και μαλακίες ; Άνδρες είμαστε , δώσε το κινητό στο παιδί και άσε την άλλη να ουρλιάζει μέχρι να κλείσει ο λαιμός .

Βοηθά να χαμογελάς και να σκέφτεσαι διάφορα σκηνικά , αποκεφαλισμού , τριφασικό μέχρι αφυδάτωσης , κλπ κλπ

Η άλλη βλέπει σαικο φάτσα και ενεργοποιείται το ένστικτο αυτοσυντήρησης 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 18:35

Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:24

Εκεί ευτυχώς που δεν σκοτώθηκαν να λες, για ποια ηρεμία και συζήτηση μου μιλάς?. Η άλλη επρηζε παπάρια ενώ αυτός οδηγούσε! Εδώ το κινητό να χτυπήσει και ξεφεύγει το βλέμμα και τρακάρεις ! Άλλος στη θέση του, ασυναίσθητα θα της είχε αμολύσει μπάτσα ακαριαία! Για σκέψου να οδηγείς και να εσείς την άλλη από δίπλα να υστεριαζει! Ειλικρινά , δεν έχω σηκώσει χέρι ποτέ, μες στο αμάξι, αν μου το έκαναν αυτό και ειδικά καμία φωνή μες στο αυτί μου, παίζει να έριχνα μπουνιδι.
οδηγω, χαζοδιαφωνουμε για το τραγουδι που παιζει στο ραδιοφωνο, της λεω να το αλλαξει. εκεινη τη στιγμη κατι γινεται μπροστα μου και πεφτω στα φρενα, ταυτοχρονα παω να κατεβασω ταχυτητα, γιατι οταν τραβας τρειλερ τα φρενα δεν ειναι αρκετα, θελουν βοηθεια. νομιζει οτι παω να αλλαξω σταθμο στο ραδιοφωνο, και μου αρπαζει το χερι που παει να κατεβασει ταχυτητα.

δεν τη βαρεσα. οχι για να μη λετε οτι δεν ειμαι ζεν. (δεν ηταν η ιδια, αλλη ηταν)
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 05 Νοέμ 2020, 18:36

Παιδιά για να λέμε και του στραβού το δίκαιο. Όταν ο ένας γονέας υποτιμάει τον άλλον και το βλέπει το παιδί, μπορεί μετά και εκείνο να μην λαμβάνει τόσο σοβαρά τον άλλο του γονέα και να αρχίζει και εκείνο να υποτιμάει. Δεν ξέρουμε όμως την οικογένεια του Ασέβαστου, πώς αντιδρούν, πως το βλέπει το παιδί κτλ. Καλύτερα να μην είμαστε απόλυτοι. Από ένα περιστατικό και μόνο κανείς δεν μπορεί να κρίνει.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Νοέμ 2020, 18:36

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:34
Άρα λύση μπορείς να δώσεις, απλά όταν μπορείς επιλέγεις να πετάξεις τον άλλο έξω από το να δώσεις λύση.
δεν εχω διαβάσει την ιστορία του ασέβαστου, είναι πολλά :)

απλά λέω οτι εσύ μοιάζει να έχεις κολλήσει στην "σωστή" λύση, όχι στην εφικτή λύση.

ξεκίνησες σαν πρόεδρος στο νήμα ε; :lol:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:40

enterprise-psi έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:34
Σωστά το χειρίστηκε ο ασεβας , μέχρι που την κατέβασε εκτός αυτοκινήτου . Μεγάλο φάουλ .

Τι πάει να πει δεν μπορώ υστεριες και μαλακίες ; Άνδρες είμαστε , δώσε το κινητό στο παιδί και άσε την άλλη να ουρλιάζει μέχρι να κλείσει ο λαιμός .

Βοηθά να χαμογελάς και να σκέφτεσαι διάφορα σκηνικά , αποκεφαλισμού , τριφασικό μέχρι αφυδάτωσης , κλπ κλπ

Η άλλη βλέπει σαικο φάτσα και ενεργοποιείται το ένστικτο αυτοσυντήρησης 😁
Είχε και την επιλογή να μη το δώσει. Και να συζήτησει όταν είναι οι δύο τους. Ας την κατεβάσει τότε μέσα στη μέση στη λεωφόρο και ας φύγει κάνοντας τη μαύρη από την εξάτμιση . Μαζί του.
Να συζητήσουν όμως να καταλάβει κι αυτή. Και να εξηγήσει στο μικρό ότι η μαμά του ήταν άδικη, οτι ήταν με το μέρος του και ότι ήταν άψογος και ήταν απλά μια κακή στιγμή (εφόσον είναι είναι κάτι που συμβαίνει μια στις τόσες να παίξουν φωνές κτλ) Και βέβαια να βάλει την μαμά να ζητήσει συγνώμη και στους δύο για την άσχημη συμπεριφορά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:42

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:35
Cecily Anne έγραψε:

Εκεί ευτυχώς που δεν σκοτώθηκαν να λες, για ποια ηρεμία και συζήτηση μου μιλάς?. Η άλλη επρηζε παπάρια ενώ αυτός οδηγούσε! Εδώ το κινητό να χτυπήσει και ξεφεύγει το βλέμμα και τρακάρεις ! Άλλος στη θέση του, ασυναίσθητα θα της είχε αμολύσει μπάτσα ακαριαία! Για σκέψου να οδηγείς και να εσείς την άλλη από δίπλα να υστεριαζει! Ειλικρινά , δεν έχω σηκώσει χέρι ποτέ, μες στο αμάξι, αν μου το έκαναν αυτό και ειδικά καμία φωνή μες στο αυτί μου, παίζει να έριχνα μπουνιδι.
οδηγω, χαζοδιαφωνουμε για το τραγουδι που παιζει στο ραδιοφωνο, της λεω να το αλλαξει. εκεινη τη στιγμη κατι γινεται μπροστα μου και πεφτω στα φρενα, ταυτοχρονα παω να κατεβασω ταχυτητα, γιατι οταν τραβας τρειλερ τα φρενα δεν ειναι αρκετα, θελουν βοηθεια. νομιζει οτι παω να αλλαξω σταθμο στο ραδιοφωνο, και μου αρπαζει το χερι που παει να κατεβασει ταχυτητα.

δεν τη βαρεσα. οχι για να μη λετε οτι δεν ειμαι ζεν. (δεν ηταν η ιδια, αλλη ηταν)
Εκεί υπήρξε παρεξήγηση. Δε φταίει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 05 Νοέμ 2020, 18:43

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:42
Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:35
Cecily Anne έγραψε:

Εκεί υπήρξε παρεξήγηση. Δε φταίει.
:smt005:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:44

- Casper - έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:36
Παιδιά για να λέμε και του στραβού το δίκαιο. Όταν ο ένας γονέας υποτιμάει τον άλλον και το βλέπει το παιδί, μπορεί μετά και εκείνο να μην λαμβάνει τόσο σοβαρά τον άλλο του γονέα και να αρχίζει και εκείνο να υποτιμάει. Δεν ξέρουμε όμως την οικογένεια του Ασέβαστου, πώς αντιδρούν, πως το βλέπει το παιδί κτλ. Καλύτερα να μην είμαστε απόλυτοι. Από ένα περιστατικό και μόνο κανείς δεν μπορεί να κρίνει.
Εγώ από όπου και να το δω το να κατεβάζεις την μαμά του από το αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή φωνάζει και μανουριαζει, είναι τραγικό. Και σίγουρα έχει αλλού ειδους προεκτάσεις.

Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Ασέβαστο. Γενικά μιλάω έτσι βάσει του συγκεκριμένου περιστατικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Νοέμ 2020, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:44

GoBack έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:43

:smt005:
:lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Νοέμ 2020, 18:46

Ναιδα, οδηγείς;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών