Αφού πάντα το δίνει γιατί να σταματήσει τώρα ;
Τι να συζητήσουν τώρα γνωρίστηκαν ;
Αφού πάντα το δίνει γιατί να σταματήσει τώρα ;
βια ειναι μια λεξη, με πολλες διαβαθμισεις. δεν ειπα οτι την αφησα να κειτεται στο πεζοδρομιο κολυμπωντας στο αιμα της. η "βια" που ασκησα ηταν αναλογη της "βιας" που ασκησε αυτη, ισως και λιγοτερη. τοση οση χρειαζοταν για να σταματησει. φυσικα και ημουν ετοιμος να ασκησω παραπανω αν δεν σταματουσε, αλλα αυτο ειναι ο κανονας της αναλογιας.Naida έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:31
Πουθενά δεν είναι καλά η βία. Ούτε η βία λόγω δύναμης, ούτε λόγω θέσης. Ούτε ο εκφοβισμός με την υποψία βίας . Αλλά δεν μιλήσες για βία απέναντι στο παιδί. Μάλιστα σε κάποιο ποστ ανέφερες ότι δεν είχε καν υστερικη συμπεριφορά εκτός ελέγχου κτλ. Είχε φωνές και γκρίνια.
Δεν το δίνει πάντα. Κάποιες φορές του λέει η συζηγος, στα ήρεμα, να μη το δώσει και δεν το δίνει. Να συζητήσουν για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, οπότε μια συζητήσουμε θα έπρεπε να γίνει. Θεωρώ.enterprise-psi έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:46Αφού πάντα το δίνει γιατί να σταματήσει τώρα ;
Τι να συζητήσουν τώρα γνωρίστηκαν ;
Εγώ θα απαιτούσα και στοματικό για όλο το μήνα, άνευ ανταπόδοσης έτσι για να εξιλεωθει!Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:47βια ειναι μια λεξη, με πολλες διαβαθμισεις. δεν ειπα οτι την αφησα να κειτεται στο πεζοδρομιο κολυμπωντας στο αιμα της. η "βια" που ασκησα ηταν αναλογη της "βιας" που ασκησε αυτη, ισως και λιγοτερη. τοση οση χρειαζοταν για να σταματησει. φυσικα και ημουν ετοιμος να ασκησω παραπανω αν δεν σταματουσε, αλλα αυτο ειναι ο κανονας της αναλογιας.Naida έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:31
Πουθενά δεν είναι καλά η βία. Ούτε η βία λόγω δύναμης, ούτε λόγω θέσης. Ούτε ο εκφοβισμός με την υποψία βίας . Αλλά δεν μιλήσες για βία απέναντι στο παιδί. Μάλιστα σε κάποιο ποστ ανέφερες ότι δεν είχε καν υστερικη συμπεριφορά εκτός ελέγχου κτλ. Είχε φωνές και γκρίνια.
σταματας να ενοχλεις, σταματα και η βια εναντιον σου. εσυ επιλεγεις αν αυτη η βια θα ειναι απλα μια υπονοια βιας αν δεν σταματησεις, η κατι περισσοτερο.
αν ειχα αλλο τροπο εκεινη τη στιγμη να τη σταματησω, αν μπορουσα να της πω "θα σου κοψω το ταμπλετ"(το φαι, το σεξ, την εκδρομη της κυριακης, οτι τελοσπαντων την ενοχλουσε) θα εκανα αυτο.
στην τελικη, τι επαθε, πηγε με το λεωφορείο, σιγα.
Φυσικά και θα ήσουν.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:47βια ειναι μια λεξη, με πολλες διαβαθμισεις. δεν ειπα οτι την αφησα να κειτεται στο πεζοδρομιο κολυμπωντας στο αιμα της. η "βια" που ασκησα ηταν αναλογη της "βιας" που ασκησε αυτη, ισως και λιγοτερη. τοση οση χρειαζοταν για να σταματησει. φυσικα και ημουν ετοιμος να ασκησω παραπανω αν δεν σταματουσε, αλλα αυτο ειναι ο κανονας της αναλογιας.Naida έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:31
σταματας να ενοχλεις, σταματα και η βια εναντιον σου. εσυ επιλεγεις αν αυτη η βια θα ειναι απλα μια υπονοια βιας αν δεν σταματησεις, η κατι περισσοτερο.
αν ειχα αλλο τροπο εκεινη τη στιγμη να τη σταματησω, αν μπορουσα να της πω "θα σου κοψω το ταμπλετ"(το φαι, το σεξ, την εκδρομη της κυριακης, οτι τελοσπαντων την ενοχλουσε) θα εκανα αυτο.
στην τελικη, τι επαθε, πηγε με το λεωφορείο, σιγα.
αυτο εκανα. απλωσε χερι ομως, πηρε το κινητο απο το χερι του παιδιου (βιαια, αν μπορω να το πω ετσι) και απειλουσε να το πεταξει απο το παραθυρο. εκει απαντησα,( παντα χμηλοφωνα, εχει σημασια αυτο) "πετα το. θα παρω το δικο σου και θα μεινεις εσυ χωρις" και βεβαια οπως εχουμε πει, ολοι ξερουμε οτι δεν εξαπολυω κενες απειλες, θα το εκανα.enterprise-psi έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:34Σωστά το χειρίστηκε ο ασεβας , μέχρι που την κατέβασε εκτός αυτοκινήτου . Μεγάλο φάουλ .
Τι πάει να πει δεν μπορώ υστεριες και μαλακίες ; Άνδρες είμαστε , δώσε το κινητό στο παιδί και άσε την άλλη να ουρλιάζει μέχρι να κλείσει ο λαιμός .
Βοηθά να χαμογελάς και να σκέφτεσαι διάφορα σκηνικά , αποκεφαλισμού , τριφασικό μέχρι αφυδάτωσης , κλπ κλπ
Η άλλη βλέπει σαικο φάτσα και ενεργοποιείται το ένστικτο αυτοσυντήρησης
μαρη τρελοπαντιερα, χεστηκαμε ποιος φταιει, σκοπος ειναι να μη γινουμε χαλκομανια, και το βρισκουμε μετα ποιος φταιει.Naida έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:42Εκεί υπήρξε παρεξήγηση. Δε φταίει.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:35οδηγω, χαζοδιαφωνουμε για το τραγουδι που παιζει στο ραδιοφωνο, της λεω να το αλλαξει. εκεινη τη στιγμη κατι γινεται μπροστα μου και πεφτω στα φρενα, ταυτοχρονα παω να κατεβασω ταχυτητα, γιατι οταν τραβας τρειλερ τα φρενα δεν ειναι αρκετα, θελουν βοηθεια. νομιζει οτι παω να αλλαξω σταθμο στο ραδιοφωνο, και μου αρπαζει το χερι που παει να κατεβασει ταχυτητα.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:24
Εκεί ευτυχώς που δεν σκοτώθηκαν να λες, για ποια ηρεμία και συζήτηση μου μιλάς?. Η άλλη επρηζε παπάρια ενώ αυτός οδηγούσε! Εδώ το κινητό να χτυπήσει και ξεφεύγει το βλέμμα και τρακάρεις ! Άλλος στη θέση του, ασυναίσθητα θα της είχε αμολύσει μπάτσα ακαριαία! Για σκέψου να οδηγείς και να εσείς την άλλη από δίπλα να υστεριαζει! Ειλικρινά , δεν έχω σηκώσει χέρι ποτέ, μες στο αμάξι, αν μου το έκαναν αυτό και ειδικά καμία φωνή μες στο αυτί μου, παίζει να έριχνα μπουνιδι.
δεν τη βαρεσα. οχι για να μη λετε οτι δεν ειμαι ζεν. (δεν ηταν η ιδια, αλλη ηταν)
τολμω να μαντεψω οτι το βλεπεις ετσι επειδη συνηθιζεις να μανουριαζεις χωρις λογο, και δε θαθελες να σου συμβει.Naida έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:44Εγώ από όπου και να το δω το να κατεβάζεις την μαμά του από το αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή φωνάζει και μανουριαζει, είναι τραγικό. Και σίγουρα έχει αλλού ειδους προεκτάσεις.- Casper - έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:36Παιδιά για να λέμε και του στραβού το δίκαιο. Όταν ο ένας γονέας υποτιμάει τον άλλον και το βλέπει το παιδί, μπορεί μετά και εκείνο να μην λαμβάνει τόσο σοβαρά τον άλλο του γονέα και να αρχίζει και εκείνο να υποτιμάει. Δεν ξέρουμε όμως την οικογένεια του Ασέβαστου, πώς αντιδρούν, πως το βλέπει το παιδί κτλ. Καλύτερα να μην είμαστε απόλυτοι. Από ένα περιστατικό και μόνο κανείς δεν μπορεί να κρίνει.
Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Ασέβαστο. Γενικά μιλάω έτσι βάσει του συγκεκριμένου περιστατικού.
Ναι κι εγώ έχω μια φίλη που παρκάρει με τη μέθοδο της ακοής ! Μπούκ μπουκ μπουκ το πάρκαρε.
μαλακα γελαω και μπηκε πελατης και με κοιταει λες και ειμαι βλαμμενο.enterprise-psi έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:53Αν ήταν γυναίκα ο ασεβαστος και κατέβαζε την γυναίκα του , θα έφταιγε το παιδί σαν αγόρι από default
Ναι μόνο που όταν πέταξε το κινητό του είπα να πάρει τον πουλο επί τόπου και τον πήρε. Δεν χρειάστηκα καν να έχω παραπάνω μυική δύναμη. Γιατί ξέρει ότι και μένα είναι μη μου γυρίσει το μάτι.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:54αυτο εκανα. απλωσε χερι ομως, πηρε το κινητο απο το χερι του παιδιου (βιαια, αν μπορω να το πω ετσι) και απειλουσε να το πεταξει απο το παραθυρο. εκει απαντησα,( παντα χμηλοφωνα, εχει σημασια αυτο) "πετα το. θα παρω το δικο σου και θα μεινεις εσυ χωρις" και βεβαια οπως εχουμε πει, ολοι ξερουμε οτι δεν εξαπολυω κενες απειλες, θε το εκανα.enterprise-psi έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:34Σωστά το χειρίστηκε ο ασεβας , μέχρι που την κατέβασε εκτός αυτοκινήτου . Μεγάλο φάουλ .
Τι πάει να πει δεν μπορώ υστεριες και μαλακίες ; Άνδρες είμαστε , δώσε το κινητό στο παιδί και άσε την άλλη να ουρλιάζει μέχρι να κλείσει ο λαιμός .
Βοηθά να χαμογελάς και να σκέφτεσαι διάφορα σκηνικά , αποκεφαλισμού , τριφασικό μέχρι αφυδάτωσης , κλπ κλπ
Η άλλη βλέπει σαικο φάτσα και ενεργοποιείται το ένστικτο αυτοσυντήρησης
ξερω τωρα ζηλευει η ναιδα που δεν εχει τη σωματικη δυναμη να κανει το ιδιο στον δικο της που της το εσπασε, αλλα τι να καμεις, η φυση...