Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 05 Νοέμ 2020, 18:46

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:40

Είχε και την επιλογή να μη το δώσει.
Αφού πάντα το δίνει γιατί να σταματήσει τώρα ;
Τι να συζητήσουν τώρα γνωρίστηκαν ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 18:47

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:31

Πουθενά δεν είναι καλά η βία. Ούτε η βία λόγω δύναμης, ούτε λόγω θέσης. Ούτε ο εκφοβισμός με την υποψία βίας . Αλλά δεν μιλήσες για βία απέναντι στο παιδί. Μάλιστα σε κάποιο ποστ ανέφερες ότι δεν είχε καν υστερικη συμπεριφορά εκτός ελέγχου κτλ. Είχε φωνές και γκρίνια.
βια ειναι μια λεξη, με πολλες διαβαθμισεις. δεν ειπα οτι την αφησα να κειτεται στο πεζοδρομιο κολυμπωντας στο αιμα της. η "βια" που ασκησα ηταν αναλογη της "βιας" που ασκησε αυτη, ισως και λιγοτερη. τοση οση χρειαζοταν για να σταματησει. φυσικα και ημουν ετοιμος να ασκησω παραπανω αν δεν σταματουσε, αλλα αυτο ειναι ο κανονας της αναλογιας.
σταματας να ενοχλεις, σταματα και η βια εναντιον σου. εσυ επιλεγεις αν αυτη η βια θα ειναι απλα μια υπονοια βιας αν δεν σταματησεις, η κατι περισσοτερο.
αν ειχα αλλο τροπο εκεινη τη στιγμη να τη σταματησω, αν μπορουσα να της πω "θα σου κοψω το ταμπλετ"(το φαι, το σεξ, την εκδρομη της κυριακης, οτι τελοσπαντων την ενοχλουσε) θα εκανα αυτο.

στην τελικη, τι επαθε, πηγε με το λεωφορείο, σιγα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:49

enterprise-psi έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:46
Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:40

Είχε και την επιλογή να μη το δώσει.
Αφού πάντα το δίνει γιατί να σταματήσει τώρα ;
Τι να συζητήσουν τώρα γνωρίστηκαν ;
Δεν το δίνει πάντα. Κάποιες φορές του λέει η συζηγος, στα ήρεμα, να μη το δώσει και δεν το δίνει. Να συζητήσουν για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, οπότε μια συζητήσουμε θα έπρεπε να γίνει. Θεωρώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Νοέμ 2020, 18:49

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:47
Naida έγραψε:

Πουθενά δεν είναι καλά η βία. Ούτε η βία λόγω δύναμης, ούτε λόγω θέσης. Ούτε ο εκφοβισμός με την υποψία βίας . Αλλά δεν μιλήσες για βία απέναντι στο παιδί. Μάλιστα σε κάποιο ποστ ανέφερες ότι δεν είχε καν υστερικη συμπεριφορά εκτός ελέγχου κτλ. Είχε φωνές και γκρίνια.
βια ειναι μια λεξη, με πολλες διαβαθμισεις. δεν ειπα οτι την αφησα να κειτεται στο πεζοδρομιο κολυμπωντας στο αιμα της. η "βια" που ασκησα ηταν αναλογη της "βιας" που ασκησε αυτη, ισως και λιγοτερη. τοση οση χρειαζοταν για να σταματησει. φυσικα και ημουν ετοιμος να ασκησω παραπανω αν δεν σταματουσε, αλλα αυτο ειναι ο κανονας της αναλογιας.
σταματας να ενοχλεις, σταματα και η βια εναντιον σου. εσυ επιλεγεις αν αυτη η βια θα ειναι απλα μια υπονοια βιας αν δεν σταματησεις, η κατι περισσοτερο.
αν ειχα αλλο τροπο εκεινη τη στιγμη να τη σταματησω, αν μπορουσα να της πω "θα σου κοψω το ταμπλετ"(το φαι, το σεξ, την εκδρομη της κυριακης, οτι τελοσπαντων την ενοχλουσε) θα εκανα αυτο.

Εγώ θα απαιτούσα και στοματικό για όλο το μήνα, άνευ ανταπόδοσης έτσι για να εξιλεωθει!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 18:51

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:47
Naida έγραψε:

Φυσικά και θα ήσουν.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 05 Νοέμ 2020, 18:53

Αν ήταν γυναίκα ο ασεβαστος και κατέβαζε την γυναίκα του , θα έφταιγε το παιδί σαν αγόρι από default 🤣

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 18:54

enterprise-psi έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:34
Σωστά το χειρίστηκε ο ασεβας , μέχρι που την κατέβασε εκτός αυτοκινήτου . Μεγάλο φάουλ .

Τι πάει να πει δεν μπορώ υστεριες και μαλακίες ; Άνδρες είμαστε , δώσε το κινητό στο παιδί και άσε την άλλη να ουρλιάζει μέχρι να κλείσει ο λαιμός .

Βοηθά να χαμογελάς και να σκέφτεσαι διάφορα σκηνικά , αποκεφαλισμού , τριφασικό μέχρι αφυδάτωσης , κλπ κλπ

Η άλλη βλέπει σαικο φάτσα και ενεργοποιείται το ένστικτο αυτοσυντήρησης 😁
αυτο εκανα. απλωσε χερι ομως, πηρε το κινητο απο το χερι του παιδιου (βιαια, αν μπορω να το πω ετσι) και απειλουσε να το πεταξει απο το παραθυρο. εκει απαντησα,( παντα χμηλοφωνα, εχει σημασια αυτο) "πετα το. θα παρω το δικο σου και θα μεινεις εσυ χωρις" και βεβαια οπως εχουμε πει, ολοι ξερουμε οτι δεν εξαπολυω κενες απειλες, θα το εκανα.

ξερω τωρα ζηλευει η ναιδα που δεν εχει τη σωματικη δυναμη να κανει το ιδιο στον δικο της που της το εσπασε, αλλα τι να καμεις, η φυση... :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 05 Νοέμ 2020, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 05 Νοέμ 2020, 18:56

Θυμάστε το περιστατικό με την φίλη μου που μου φώναζε σαν οδηγούσα (αυτή που φιλοξενούσα το προηγούμενο καλοκαίρι). Της είπα με άγριο ύφος να σταματήσει να φωνάζει γιατί αγριεύομαι με τις φωνές και εκείνη την στιγμή έτρεμα. Είναι ε π ι κ ί ν δ υ ν ο να σου φωνάζουν και να σε αναστατώνουν όταν οδηγείς, πόσο μάλλον με παιδί στο αμάξι. Έχει δίκαιο η Σεσιλ εδώ. Και φέτος μόλις πήραμε το νεογέννητο της ξαδέρφης από το νοσοκομείο, μου ασκούσε τρελλή πίεση και είχα και την έξτρα ευθύνη του μωρού (+ την ανησυχία που δεν έπρεπε να βγει) και μόλις φτάσαμε και σταμάτησα, έγδαρα την πόρτα στον τοίχο έξω από το σπίτι. Οδηγώ χρόνια και δεν έχω πάθει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Καταλαβαίνω τι λες αλλά το μέρος και ο χρόνος που διαλέγεις να "γκρινιάξεις" παίζει τεράστια σημασία.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 18:58

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:42
Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:35
Cecily Anne έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:24

Εκεί ευτυχώς που δεν σκοτώθηκαν να λες, για ποια ηρεμία και συζήτηση μου μιλάς?. Η άλλη επρηζε παπάρια ενώ αυτός οδηγούσε! Εδώ το κινητό να χτυπήσει και ξεφεύγει το βλέμμα και τρακάρεις ! Άλλος στη θέση του, ασυναίσθητα θα της είχε αμολύσει μπάτσα ακαριαία! Για σκέψου να οδηγείς και να εσείς την άλλη από δίπλα να υστεριαζει! Ειλικρινά , δεν έχω σηκώσει χέρι ποτέ, μες στο αμάξι, αν μου το έκαναν αυτό και ειδικά καμία φωνή μες στο αυτί μου, παίζει να έριχνα μπουνιδι.
οδηγω, χαζοδιαφωνουμε για το τραγουδι που παιζει στο ραδιοφωνο, της λεω να το αλλαξει. εκεινη τη στιγμη κατι γινεται μπροστα μου και πεφτω στα φρενα, ταυτοχρονα παω να κατεβασω ταχυτητα, γιατι οταν τραβας τρειλερ τα φρενα δεν ειναι αρκετα, θελουν βοηθεια. νομιζει οτι παω να αλλαξω σταθμο στο ραδιοφωνο, και μου αρπαζει το χερι που παει να κατεβασει ταχυτητα.

δεν τη βαρεσα. οχι για να μη λετε οτι δεν ειμαι ζεν. (δεν ηταν η ιδια, αλλη ηταν)
Εκεί υπήρξε παρεξήγηση. Δε φταίει.
μαρη τρελοπαντιερα, χεστηκαμε ποιος φταιει, σκοπος ειναι να μη γινουμε χαλκομανια, και το βρισκουμε μετα ποιος φταιει.
η αν θες, καλυτερα, δεν επερεπε να "παραξηγησω" κι εγω την προθεση της, οτι θελει να με εμποδισει να φρεναρω, για να σκοτωθουμε και οι 2, οποτε να της παιξω καμμια μπουνια οπως λεει και η σεσι;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Νοέμ 2020, 18:59

η δανάη έχει γράψει οτι δεν την ενοχλεί να φωνάζουν-βοήθεια συνήθως- όταν οδηγεί, μόλις το ρίξει στο παρτέρι σταματάνε έτσι και αλλιώς. :003:

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 05 Νοέμ 2020, 19:00

Όντως αυτό είναι νούμερο ένα κανόνας . Όσο οδηγάω δεν λέει τίποτα και όταν φτάσουμε μου ρίχνει .

Αλλά για να δείτε τι πλάσματα είστε , έχει συμβεί το ανάποδο , να οδηγάει εκείνη , να κάνει μαλακια , δεν λέω τίποτα αλλά όταν φτάσαμε το είχα ξεχάσει 😬

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 19:00

Naida έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:44
- Casper - έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:36
Παιδιά για να λέμε και του στραβού το δίκαιο. Όταν ο ένας γονέας υποτιμάει τον άλλον και το βλέπει το παιδί, μπορεί μετά και εκείνο να μην λαμβάνει τόσο σοβαρά τον άλλο του γονέα και να αρχίζει και εκείνο να υποτιμάει. Δεν ξέρουμε όμως την οικογένεια του Ασέβαστου, πώς αντιδρούν, πως το βλέπει το παιδί κτλ. Καλύτερα να μην είμαστε απόλυτοι. Από ένα περιστατικό και μόνο κανείς δεν μπορεί να κρίνει.
Εγώ από όπου και να το δω το να κατεβάζεις την μαμά του από το αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή φωνάζει και μανουριαζει, είναι τραγικό. Και σίγουρα έχει αλλού ειδους προεκτάσεις.

Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Ασέβαστο. Γενικά μιλάω έτσι βάσει του συγκεκριμένου περιστατικού.
τολμω να μαντεψω οτι το βλεπεις ετσι επειδη συνηθιζεις να μανουριαζεις χωρις λογο, και δε θαθελες να σου συμβει.

να το κοψεις. :hammer:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Νοέμ 2020, 19:03

enaon έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:59
η δανάη έχει γράψει οτι δεν την ενοχλεί να φωνάζουν-βοήθεια συνήθως- όταν οδηγεί, μόλις το ρίξει στο παρτέρι σταματάνε έτσι και αλλιώς. :003:
Ναι κι εγώ έχω μια φίλη που παρκάρει με τη μέθοδο της ακοής ! Μπούκ μπουκ μπουκ το πάρκαρε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2020, 19:05

enterprise-psi έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:53
Αν ήταν γυναίκα ο ασεβαστος και κατέβαζε την γυναίκα του , θα έφταιγε το παιδί σαν αγόρι από default 🤣
μαλακα γελαω και μπηκε πελατης και με κοιταει λες και ειμαι βλαμμενο.

κι αν το παιδι ηταν κοριτσι, θα εφτιαγε ο κοντινοτερος αντρας οδηγος παρακειμενου αυτοκινητου. :bored:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Νοέμ 2020, 19:05

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:54
enterprise-psi έγραψε:
05 Νοέμ 2020, 18:34
Σωστά το χειρίστηκε ο ασεβας , μέχρι που την κατέβασε εκτός αυτοκινήτου . Μεγάλο φάουλ .

Τι πάει να πει δεν μπορώ υστεριες και μαλακίες ; Άνδρες είμαστε , δώσε το κινητό στο παιδί και άσε την άλλη να ουρλιάζει μέχρι να κλείσει ο λαιμός .

Βοηθά να χαμογελάς και να σκέφτεσαι διάφορα σκηνικά , αποκεφαλισμού , τριφασικό μέχρι αφυδάτωσης , κλπ κλπ

Η άλλη βλέπει σαικο φάτσα και ενεργοποιείται το ένστικτο αυτοσυντήρησης 😁
αυτο εκανα. απλωσε χερι ομως, πηρε το κινητο απο το χερι του παιδιου (βιαια, αν μπορω να το πω ετσι) και απειλουσε να το πεταξει απο το παραθυρο. εκει απαντησα,( παντα χμηλοφωνα, εχει σημασια αυτο) "πετα το. θα παρω το δικο σου και θα μεινεις εσυ χωρις" και βεβαια οπως εχουμε πει, ολοι ξερουμε οτι δεν εξαπολυω κενες απειλες, θε το εκανα.

ξερω τωρα ζηλευει η ναιδα που δεν εχει τη σωματικη δυναμη να κανει το ιδιο στον δικο της που της το εσπασε, αλλα τι να καμεις, η φυση... :003:
Ναι μόνο που όταν πέταξε το κινητό του είπα να πάρει τον πουλο επί τόπου και τον πήρε. Δεν χρειάστηκα καν να έχω παραπάνω μυική δύναμη. Γιατί ξέρει ότι και μένα είναι μη μου γυρίσει το μάτι.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών