Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 29 Οκτ 2020, 17:55

GoBack έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:49
Ασέβαστος έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:46
Cecily Anne έγραψε:
29 Οκτ 2020, 15:06

Το παιδί έχει πατέρα, που θα το αναγνωρίσει.
κανουμε ενα κοπι πειστ τα μυνηματα οων τελευταιων μηνων, και τα στελνουμε στον πατερα. η τελοσπαντων σε αυτον που νομιζει οτι ειναι ο πατερας.
Να διαλυσει ετσι μια οικογενεια; :e040:
Είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί αργότερα. Και με πολύ χειρότερες συνέπειες, ίσως. Τωρα ο τύπος της οφείλει να ξέρει με ποια έχει να κάνει, τουλαχιστον. Πάει για μάνα του παιδιού του, δεν ειναι αστείο. Με το να καυλαντίζει ακομα και καθημερινώς με ενα πρώην φασωτή της ενω ειναι γκαστρωμένη, δεν ειναι κι ο,τι πιο νορμάλ.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 29 Οκτ 2020, 17:55

Cecily Anne έγραψε:
29 Οκτ 2020, 14:50
Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.

Τι θα κάνατε ; Αρνείται να την ξεχεσει !
Να την γαμησει μια ακομα φορα και να την γραψει στα @@ του....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Οκτ 2020, 17:57

Nostalgia έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:47
Cecily Anne έγραψε:
28 Οκτ 2020, 20:37
Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, θα τις συγκεντρώνετε σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!
Χεστηκαμε για την αποψη της!
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:48
Nostalgia έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, θα τις συγκεντρώνετε σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!
:goodpost:
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Οκτ 2020, 17:58

Naida έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:57
Nostalgia έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:48
Nostalgia έγραψε:

:goodpost:
Εικόνα
Θα θελες «όλα είναι νιάου»
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 29 Οκτ 2020, 17:58

vantono έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:55
GoBack έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

κανουμε ενα κοπι πειστ τα μυνηματα οων τελευταιων μηνων, και τα στελνουμε στον πατερα. η τελοσπαντων σε αυτον που νομιζει οτι ειναι ο πατερας.
Είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί αργότερα. Και με πολύ χειρότερες συνέπειες, ίσως. Τωρα ο τύπος της οφείλει να ξέρει με ποια έχει να κάνει, τουλαχιστον. Πάει για μάνα του παιδιού του, δεν ειναι αστείο. Με το να καυλαντίζει ακομα και καθημερινώς με ενα πρώην φασωτή της ενω ειναι γκαστρωμένη, δεν ειναι κι ο,τι πιο νορμάλ.
Κατσε ρε μλκ λες και ξερουμε το ποιον του "πατερα" και πρεπει να τρεξουμε να τον σωσουμε.Μπορει να ειναι ο Ρωχαμης
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 29 Οκτ 2020, 17:58

vantono έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:52
Cecily Anne έγραψε:
Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.

Αυτα που λένε ταλαίπωρας και ασέβαστος, ειναι η καλύτερη λύση. Βαζεις πρωτα σε εφαρμογή του σχέδιο του δεύτερου, κι έπειτα πράττεις ό,τι έγραψε ο πρώτος.
Αλλά αυτό το "φασώθηκαν 2-3 φορές" και ο φιλος σου κόλλησε και εκανε και μελλοντικά σχέδια, τί φασούλα? Μόνο και μονο απο ενα φάσωμα, χωρις καν σεξ, εστω και προκαταρκτικά στην ξεφτίλα? Εγώ δεν μπορω να φανταστώ τον εαυτό μου να κολλάει ερωτικά με μία, χωρις να εχω προχωρήσει τέρμα μαζί της. Το φάσωμα το θεωρώ ενα τιποτα, ισάξιο της χειραψίας ξέρω 'γω.
Εδώ το "φασώθηκαν" δε σημαίνει "πηδήχτηκαν"; Εγώ αυτό κατάλαβα.
Z

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Οκτ 2020, 17:59

vantono έγραψε:
GoBack έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Τι λέτε μωρέ; τι είναι θέμα χρόνου; ξέρετε εσείς αν ο πατέρας του παιδιού είναι νορμαλ και τι παίζει; ή θα το παίξει τιμωρος ο φίλος μας; ας τραβήξει την άκρουλα του και να ξεμπλέξει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 29 Οκτ 2020, 18:00

Naida έγραψε:
29 Οκτ 2020, 16:51
Cecily Anne έγραψε:

Εντάξει μαλακία της, αλλά κι αυτός ο χριστιανός νωρίς σκεφτόταν.
Αυτή δεν είναι η απόφαση που περιμένει κανείς από μία ερωτοδίκη.
Z

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 29 Οκτ 2020, 18:00

Ρε πάτε καλά που θα ανακατευτεί με τον πατέρα; Τι δουλειά έχει ; Και που ξέρουμε ότι περσι που φασωθηκε τα είχε μαζί του και δεν τα φτιάξανε πιο μετά ; Στο μόνο που είναι ενοχή ειναι ότι δεν τον ξεκοβε στο τηλέφωνο, αφότου τα εφτιαξε με άλλον και γκαστρωθηκε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 29 Οκτ 2020, 18:01

η Ναιδα

να δικαζει

οκ :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 29 Οκτ 2020, 18:02

Καραμελίτσα έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:58
vantono έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:52
Cecily Anne έγραψε:

Αυτα που λένε ταλαίπωρας και ασέβαστος, ειναι η καλύτερη λύση. Βαζεις πρωτα σε εφαρμογή του σχέδιο του δεύτερου, κι έπειτα πράττεις ό,τι έγραψε ο πρώτος.
Αλλά αυτό το "φασώθηκαν 2-3 φορές" και ο φιλος σου κόλλησε και εκανε και μελλοντικά σχέδια, τί φασούλα? Μόνο και μονο απο ενα φάσωμα, χωρις καν σεξ, εστω και προκαταρκτικά στην ξεφτίλα? Εγώ δεν μπορω να φανταστώ τον εαυτό μου να κολλάει ερωτικά με μία, χωρις να εχω προχωρήσει τέρμα μαζί της. Το φάσωμα το θεωρώ ενα τιποτα, ισάξιο της χειραψίας ξέρω 'γω.
Εδώ το "φασώθηκαν" δε σημαίνει "πηδήχτηκαν"; Εγώ αυτό κατάλαβα.
Εγώ το "φασώθηκαν" το ερμηνεύω ως γλωσσόφιλα και χουφτώματα, στην καλύτερη περίπτωση. Τεσπα, ας μας το διευκρινίσει η σεσιλυ.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 29 Οκτ 2020, 18:02

Naida έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
29 Οκτ 2020, 15:06

Το παιδί έχει πατέρα, που θα το αναγνωρίσει.
Οπα όπα για ποιο λόγο να το κάνει αυτό;
αντρικη αλληλεγγύη

για να ξερει αυτος που (νομιζει οτι) ειναι πατερας τι παιζει, να κανει τα κουμαντα του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Οκτ 2020, 18:03

Καραμελίτσα έγραψε:
29 Οκτ 2020, 18:00
Naida έγραψε:
29 Οκτ 2020, 16:51
Cecily Anne έγραψε:

Εντάξει μαλακία της, αλλά κι αυτός ο χριστιανός νωρίς σκεφτόταν.
Αυτή δεν είναι η απόφαση που περιμένει κανείς από μία ερωτοδίκη.
Έγραψα παρακάτω τι να κάνει πελουσιε συμφορουμιτη.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 29 Οκτ 2020, 18:04

Ασέβαστος έγραψε:
29 Οκτ 2020, 18:02
Naida έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Οπα όπα για ποιο λόγο να το κάνει αυτό;
αντρικη αλληλεγγύη

για να ξερει αυτος που (νομιζει οτι) ειναι πατερας τι παιζει, να κανει τα κουμαντα του.
Από γυναικεία αλληλλεγγύη, να πει η σέσιλυ στην επόμενη γκόμενα του τύπου τί μαλακία είχε κάνει πριν, να την ξενερώσει τελείως;
Z

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 29 Οκτ 2020, 18:05

Naida έγραψε:
29 Οκτ 2020, 17:59
vantono έγραψε:
GoBack έγραψε:

Τι λέτε μωρέ; τι είναι θέμα χρόνου; ξέρετε εσείς αν ο πατέρας του παιδιού είναι νορμαλ και τι παίζει; ή θα το παίξει τιμωρος ο φίλος μας; ας τραβήξει την άκρουλα του και να ξεμπλέξει.
η γνωση ειναι δυναμη. σκοπος ειναι να ξερει ο πατερας, και να προχωρησει αναλογως. δεν ξερεις τι αποτελεσματα θα εχει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών