Είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί αργότερα. Και με πολύ χειρότερες συνέπειες, ίσως. Τωρα ο τύπος της οφείλει να ξέρει με ποια έχει να κάνει, τουλαχιστον. Πάει για μάνα του παιδιού του, δεν ειναι αστείο. Με το να καυλαντίζει ακομα και καθημερινώς με ενα πρώην φασωτή της ενω ειναι γκαστρωμένη, δεν ειναι κι ο,τι πιο νορμάλ.
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ερωτοδικείο
Να την γαμησει μια ακομα φορα και να την γραψει στα @@ του....Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Τι θα κάνατε ; Αρνείται να την ξεχεσει !
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Nostalgia έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:47Χεστηκαμε για την αποψη της!Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:37Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, θα τις συγκεντρώνετε σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:48Nostalgia έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:47Χεστηκαμε για την αποψη της!Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:37Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, θα τις συγκεντρώνετε σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θα θελες «όλα είναι νιάου»Naida έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:57Nostalgia έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:47Χεστηκαμε για την αποψη της!Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:37Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, θα τις συγκεντρώνετε σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Κατσε ρε μλκ λες και ξερουμε το ποιον του "πατερα" και πρεπει να τρεξουμε να τον σωσουμε.Μπορει να ειναι ο Ρωχαμηςvantono έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:55Είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί αργότερα. Και με πολύ χειρότερες συνέπειες, ίσως. Τωρα ο τύπος της οφείλει να ξέρει με ποια έχει να κάνει, τουλαχιστον. Πάει για μάνα του παιδιού του, δεν ειναι αστείο. Με το να καυλαντίζει ακομα και καθημερινώς με ενα πρώην φασωτή της ενω ειναι γκαστρωμένη, δεν ειναι κι ο,τι πιο νορμάλ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Καραμελίτσα
Εδώ το "φασώθηκαν" δε σημαίνει "πηδήχτηκαν"; Εγώ αυτό κατάλαβα.vantono έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:52Αυτα που λένε ταλαίπωρας και ασέβαστος, ειναι η καλύτερη λύση. Βαζεις πρωτα σε εφαρμογή του σχέδιο του δεύτερου, κι έπειτα πράττεις ό,τι έγραψε ο πρώτος.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Αλλά αυτό το "φασώθηκαν 2-3 φορές" και ο φιλος σου κόλλησε και εκανε και μελλοντικά σχέδια, τί φασούλα? Μόνο και μονο απο ενα φάσωμα, χωρις καν σεξ, εστω και προκαταρκτικά στην ξεφτίλα? Εγώ δεν μπορω να φανταστώ τον εαυτό μου να κολλάει ερωτικά με μία, χωρις να εχω προχωρήσει τέρμα μαζί της. Το φάσωμα το θεωρώ ενα τιποτα, ισάξιο της χειραψίας ξέρω 'γω.
Z
vantono έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:55Είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί αργότερα. Και με πολύ χειρότερες συνέπειες, ίσως. Τωρα ο τύπος της οφείλει να ξέρει με ποια έχει να κάνει, τουλαχιστον. Πάει για μάνα του παιδιού του, δεν ειναι αστείο. Με το να καυλαντίζει ακομα και καθημερινώς με ενα πρώην φασωτή της ενω ειναι γκαστρωμένη, δεν ειναι κι ο,τι πιο νορμάλ.
Τι λέτε μωρέ; τι είναι θέμα χρόνου; ξέρετε εσείς αν ο πατέρας του παιδιού είναι νορμαλ και τι παίζει; ή θα το παίξει τιμωρος ο φίλος μας; ας τραβήξει την άκρουλα του και να ξεμπλέξει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Αυτή δεν είναι η απόφαση που περιμένει κανείς από μία ερωτοδίκη.Naida έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 16:51Εντάξει μαλακία της, αλλά κι αυτός ο χριστιανός νωρίς σκεφτόταν.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Z
- Cecily Anne
Ρε πάτε καλά που θα ανακατευτεί με τον πατέρα; Τι δουλειά έχει ; Και που ξέρουμε ότι περσι που φασωθηκε τα είχε μαζί του και δεν τα φτιάξανε πιο μετά ; Στο μόνο που είναι ενοχή ειναι ότι δεν τον ξεκοβε στο τηλέφωνο, αφότου τα εφτιαξε με άλλον και γκαστρωθηκε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
η Ναιδα
να δικαζει
οκ
να δικαζει
οκ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ το "φασώθηκαν" το ερμηνεύω ως γλωσσόφιλα και χουφτώματα, στην καλύτερη περίπτωση. Τεσπα, ας μας το διευκρινίσει η σεσιλυ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:58Εδώ το "φασώθηκαν" δε σημαίνει "πηδήχτηκαν"; Εγώ αυτό κατάλαβα.vantono έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:52Αυτα που λένε ταλαίπωρας και ασέβαστος, ειναι η καλύτερη λύση. Βαζεις πρωτα σε εφαρμογή του σχέδιο του δεύτερου, κι έπειτα πράττεις ό,τι έγραψε ο πρώτος.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Αλλά αυτό το "φασώθηκαν 2-3 φορές" και ο φιλος σου κόλλησε και εκανε και μελλοντικά σχέδια, τί φασούλα? Μόνο και μονο απο ενα φάσωμα, χωρις καν σεξ, εστω και προκαταρκτικά στην ξεφτίλα? Εγώ δεν μπορω να φανταστώ τον εαυτό μου να κολλάει ερωτικά με μία, χωρις να εχω προχωρήσει τέρμα μαζί της. Το φάσωμα το θεωρώ ενα τιποτα, ισάξιο της χειραψίας ξέρω 'γω.
αντρικη αλληλεγγύη
για να ξερει αυτος που (νομιζει οτι) ειναι πατερας τι παιζει, να κανει τα κουμαντα του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έγραψα παρακάτω τι να κάνει πελουσιε συμφορουμιτη.Καραμελίτσα έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 18:00Αυτή δεν είναι η απόφαση που περιμένει κανείς από μία ερωτοδίκη.Naida έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 16:51Εντάξει μαλακία της, αλλά κι αυτός ο χριστιανός νωρίς σκεφτόταν.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Από γυναικεία αλληλλεγγύη, να πει η σέσιλυ στην επόμενη γκόμενα του τύπου τί μαλακία είχε κάνει πριν, να την ξενερώσει τελείως;
Z
η γνωση ειναι δυναμη. σκοπος ειναι να ξερει ο πατερας, και να προχωρησει αναλογως. δεν ξερεις τι αποτελεσματα θα εχει.Naida έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:59vantono έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:55Είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί αργότερα. Και με πολύ χειρότερες συνέπειες, ίσως. Τωρα ο τύπος της οφείλει να ξέρει με ποια έχει να κάνει, τουλαχιστον. Πάει για μάνα του παιδιού του, δεν ειναι αστείο. Με το να καυλαντίζει ακομα και καθημερινώς με ενα πρώην φασωτή της ενω ειναι γκαστρωμένη, δεν ειναι κι ο,τι πιο νορμάλ.
Τι λέτε μωρέ; τι είναι θέμα χρόνου; ξέρετε εσείς αν ο πατέρας του παιδιού είναι νορμαλ και τι παίζει; ή θα το παίξει τιμωρος ο φίλος μας; ας τραβήξει την άκρουλα του και να ξεμπλέξει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.