Όπως άλλο άντρας, άλλο ψευτοτσαμπουκάς και άλλο θρασύδειλος. Όπως υπάρχουν κραγμένες κακές αδερφές, έτσι υπάρχουν και πουτάνας γιοί άντρες, που έχουν μπερδέψει την ανδρεία με το ζοριλίκι (εκεί που τους παίρνει) ή είναι ύπουλοι, γλοιώδεις εκμεταλλευτές.
Γκέϊ φλέρτ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Γκέϊ φλέρτ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συμφωνώ και επαυξάνω.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 22:51Όπως άλλο άντρας, άλλο ψευτοτσαμπουκάς και άλλο θρασύδειλος. Όπως υπάρχουν κραγμένες κακές αδερφές, έτσι υπάρχουν και πουτάνας γιοί άντρες, που έχουν μπερδέψει την ανδρεία με το ζοριλίκι (εκεί που τους παίρνει) ή είναι ύπουλοι, γλοιώδεις εκμεταλλευτές.
Που είσαι συ χαμένος ρε λαμόγιο ;

- hellegennes
Μόνο εσύ το νομίζεις, εκτός αν έχεις εξαιρετικά περιορισμένο κύκλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Οι μελέτες με ανώνυμους συμμετέχοντες σε αρκετά μεγάλα δείγματα είναι αρκούντως αξιόπιστες. Τα ποσοστά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, διακρίνεις τάσεις. Επίσης υπάρχουν αρκετοί τρόποι να φιλτράρεις ανειλικρινείς αποκρίσεις.Πολίτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 22:13Τυγχάνει να έχεις αυτές τις έρευνες διαθέσιμες; Μου φαίνεται δύσκολο να μετρηθεί ο τρόπος πεσίματος με επιστημονικό τρόπο, και φυσικά κάποιος μπορεί να λεει οτι την πέφτει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος όμως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική του συμπεριφορά. Επίσης, όπως και με τους στρεϊτ, η κουλτούρα θα παίζει καθοριστικό λόγο στον τρόπο πεσίματος.
Στην Αγγλία δεν μετράει. Κι εμένα με έχουν χουφτώσει γυναίκες πολλές φορές, ειδικά στα αρχίδια. Κι έχω δει άντρες να χουφτώνουν κατά κόρον. Το ότι τα σαββατόβραδα παρκάρουν τα περιπολικά έξω από τους δρόμους που είναι μαζεμένα τα νυχτομάγαζα δεν είναι κάποια παραξενιά των Άγγλων, άλλωστε.Πολίτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 22:131) Είχα πάει με μία κοπέλα που μολις είχα γνωρίσει σε γκει μπαρ για να χορέψουμε*, γιατί έλεγε πως νιώθει πιο ασφαλής εκεί. Με χούφτωναν γκει και από τις δυο μεριές αναρίθμητες φορές. Αν έκανε ένας άντρας το ίδιο σε μία γυναίκα, μπορεί να πήγαινε μέσα (ορθώς). όποιος έχει πάει σε γκει μπαρ έχει βιώσει το ίδιο.
Ίσως να σταματούσες να συχνάζεις σε τέτοια μέρη. Δοκίμασε κάτι πιο κοντά σε Ιταλία, Πάτμο και γήπεδο του μπάσκετ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Α έχω ένα σουπερ γλιτς γλίτς. Φωνή-νιαούρισμα και ετοιμάζει ατάκα, φαίνεται από το νιαούρισμα, ακουμπάει μπράτσο με δάχτυλο και λέει το γελοίο "δεν μπορώ να σκεφτώ στρέιτ γύρω σου".hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 22:41Πες ένα παράδειγμα γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:20Κάνουν ένα γλοιώδες πέσιμο, φάση "αστειάκι". Σου λέει δε θα φάμε ξύλο, μια πλακίτσα κάναμε. Νομίζω αυτό ενοχλεί και τους στρέιτ άντρες πιο πολύ. Ποτέ δεν έχω ακούσει παράπονο από στρέιτ άντρα για "κακό πέσιμο", όταν ήταν κάτι ευθύ που απορρίφθηκε άμεσα και ο άλλος απλά έφυγε. Τα γλοιώδη αστειάκια είναι που σπάνε τ'αρχίδια τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Τι να πω, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο. Όσες φορές μού την έχουν πέσει, ήταν με ευγενικό και πλάγιο τρόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ούτε εγώ γνωρίζω κανέναν. Οχι ότι τους αποφεύγω, απλώς δεν γνώρισα ποτέ κανέναν. Η μάλλον γνώρισα έναν πριν 25 χρόνια σε επαγγελματικό κύκλο. Αλλος ένας ερχόταν στον ίδιο κουρέα πριν από 50 χρόνια.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 22:56Μόνο εσύ το νομίζεις, εκτός αν έχεις εξαιρετικά περιορισμένο κύκλο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αν σου την έπεφτε φιλικά και με πλάγιο τρόπο...αυτό ;hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:07Τι να πω, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο. Όσες φορές μού την έχουν πέσει, ήταν με ευγενικό και πλάγιο τρόπο.

Μην προλάβεις να πεις "όχι" απευθείας,σκέψου τα οφέλη που θα έχεις με μία τέτοια γνωριμία
https://www.protothema.gr/world/article ... os-ugeias/
- Cecily Anne
Αρκεί να δεις τις διαφορές σε σάιτ αντίστοιχα του τίντερ για γκέυ και λεσβίες. Επειδή έχω δει συνομιλίες και από τις δύο πλευρές, στα μηνύματα των αντρών ο διάλογος είναι ο εξής:hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:07Τι να πω, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο. Όσες φορές μού την έχουν πέσει, ήταν με ευγενικό και πλάγιο τρόπο.
-ντικ πικ
-a/s/l
-ντικ πικ
-meeting point.
Mεταξύ γυναικών
-βδομάδες με ατελείωτο μπλα μπλα, όπου έχουν συζητηθεί κατα γράμμα τα πάντα
-ολόσωμη φωτό
-εξαφανιζόλ
και πάλι από την αρχή
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μλκ μου, και μόνο σαν σκέψη, το ατέλειωτο μπλα μπλα με κούρασε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η ολόσωμη φώτο είναι ντιλ μπρέηκερ;Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:19Αρκεί να δεις τις διαφορές σε σάιτ αντίστοιχα του τίντερ για γκέυ και λεσβίες. Επειδή έχω δει συνομιλίες και από τις δύο πλευρές, στα μηνύματα των αντρών ο διάλογος είναι ο εξής:hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:07Τι να πω, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο. Όσες φορές μού την έχουν πέσει, ήταν με ευγενικό και πλάγιο τρόπο.
-ντικ πικ
-a/s/l
-ντικ πικ
-meeting point.
Mεταξύ γυναικών
-βδομάδες με ατελείωτο μπλα μπλα, όπου έχουν συζητηθεί κατα γράμμα τα πάντα
-ολόσωμη φωτό
-εξαφανιζόλ
και πάλι από την αρχή

Γιατί;
-
μερικές φορές η Μενεγάκη μπροστά σου φαίνεται το πιο αυθόρμητο πλάσμα
- Cecily Anne
Γιατί ενώ οι άντρες στα προφίλ έχουν διακόσιες φωτό να δεις, πριν πιάσεις κουβέντα, οι γυναίκες έχουν αρκετά συχνά κουλές φωτό που δεν βγάζεις άκρη. Μισές, με διακόσια άτομα να τις ψάχνεις κάπου στο βάθος, να κρύβονται από ζωακια, μακρυνές, ρομαντικές και τέτοια. Οπότε πιάνεις την κουβεντα κάπως στα πιο τυφλά. Τουλάχιστον αυτό φαντάζομαι ότι παίζει, δεν μπορώ να το εξηγήσω.
- hellegennes
Ο Χριστός και ο καρχαρίας!Papa John έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:13Αν σου την έπεφτε φιλικά και με πλάγιο τρόπο...αυτό ;hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:07Τι να πω, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο. Όσες φορές μού την έχουν πέσει, ήταν με ευγενικό και πλάγιο τρόπο.
Μην προλάβεις να πεις "όχι" απευθείας,σκέψου τα οφέλη που θα έχεις με μία τέτοια γνωριμία
https://www.protothema.gr/world/article ... os-ugeias/
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τόσο χάλια;;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:31μερικές φορές η Μενεγάκη μπροστά σου φαίνεται το πιο αυθόρμητο πλάσμα
Wtf?Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:33Γιατί ενώ οι άντρες στα προφίλ έχουν διακόσιες φωτό να δεις, πριν πιάσεις κουβέντα, οι γυναίκες έχουν αρκετά συχνά κουλές φωτό που δεν βγάζεις άκρη. Μισές, με διακόσια άτομα να τις ψάχνεις κάπου στο βάθος, να κρύβονται από ζωακια, μακρυνές, ρομαντικές και τέτοια. Οπότε πιάνεις την κουβεντα κάπως στα πιο τυφλά. Τουλάχιστον αυτό φαντάζομαι ότι παίζει, δεν μπορώ να το εξηγήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
31 Μαρ 2024, 13:22
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά δεν υπήρξε Ένοπλη ακροδεξιά ομοφοβική επιθεση σε γκέι κλαμπ.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 16 Δεκ 2023, 09:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 98 Απαντήσεις
- 2447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
18 Δεκ 2023, 21:31
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 1879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Φεβ 2024, 07:56
-