ερώτηση από όσα ξέρεις για τα Αρχαία Μυστήρια ο στάχυς από τον οποίο γίνεται ο άρτος είναι η ΙΔΙΑ η Δήμητρα όπως το κρασί είναι ο ΙΔΙΟΣ ο Διόνυσσος; Ισχύει κάτι τέτοιο και το αντιγράψαν;ksk έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:19Αυτό εννοούσα...tanipteros έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:54εγώ δεν έχω ακούσει άλλη προσέγγιση εκτός της Ορθοδοξίας που αναφέρεται σε σάρκα και αίμα Ιησού...μάλιστα ο Άγιος Νήφων είδε Αγγέλους να σφάζουν νήπιο και να στραγγίζουν το αίμα και να τεμαχίζουν την σάρκα του.... υπάρχει κάποια άλλη ερμηνεία εκτός της Ορθοδοξίας;
Κυριολεκτικά και όχι μετατροπή μέσω του Αγιου Πνεύματος.
Καπως έπρεπε να πάρουν ως βάση τα Αρχαία Μυστήρια εκτός από τα κόλλυβα.
Σε ποια Αρχαία Ελληνίδα θεά μπαίνατε κατά προτίμηση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- tanipteros
Re: Σε ποια Αρχαία Ελληνίδα θεά μπαίνατε κατά προτίμηση;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τέλος, κλείνουμε με τον άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό, ο οποίος συνοψίζει την ορθόδοξη πίστη αναφορικά με το θέμα μας:tanipteros έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:23εγώ δεν μίλησα για μετατροπή...ksk έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:19Αυτό εννοούσα...tanipteros έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:54
εγώ δεν έχω ακούσει άλλη προσέγγιση εκτός της Ορθοδοξίας που αναφέρεται σε σάρκα και αίμα Ιησού...μάλιστα ο Άγιος Νήφων είδε Αγγέλους να σφάζουν νήπιο και να στραγγίζουν το αίμα και να τεμαχίζουν την σάρκα του.... υπάρχει κάποια άλλη ερμηνεία εκτός της Ορθοδοξίας;
«Και συ τώρα ρωτάς: πώς ο άρτος γίνεται σώμα Χριστού και το κρασί και το νερό αίμα Χριστού;
Σου απαντώ εγώ: το Άγιο Πνεύμα τα επιφοιτά και τα μεταβάλλει υπερβαίνοντας τη λογική και τη σκέψη. Παίρνουμε (στη μετάληψη) άρτο και οίνο· διότι ο Θεός γνωρίζει την ανθρώπινη αδυναμία, η οποία αποφεύγει συνήθως αυτά τα οποία δεν τα γνώρισε με τη χρήση, αφού τη στενοχωρούν.
Από το λινκ...
Παρατηρητής...
Για καράτε δεν νομίζω. Για παγκράτιο το συζητάμε.taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:17Ρε τους ασχετους! Δεν ηξεραν! Δεν ρωταγαν;
Εννοείται στην Αφρο θα μπαινα ολοκληρος... και τα σανδαλια μεσα!
με την Αρτεμη ουτε για πλακα.
Με τις αλλες δυο θα παιζαμε καρατε!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Όχι ακριβώς.tanipteros έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:26ερώτηση από όσα ξέρεις για τα Αρχαία Μυστήρια ο στάχυς από τον οποίο γίνεται ο άρτος είναι η ΙΔΙΑ η Δήμητρα όπως το κρασί είναι ο ΙΔΙΟΣ ο Διόνυσσος; Ισχύει κάτι τέτοιο και το αντιγράψαν;ksk έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:19Αυτό εννοούσα...tanipteros έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:54
εγώ δεν έχω ακούσει άλλη προσέγγιση εκτός της Ορθοδοξίας που αναφέρεται σε σάρκα και αίμα Ιησού...μάλιστα ο Άγιος Νήφων είδε Αγγέλους να σφάζουν νήπιο και να στραγγίζουν το αίμα και να τεμαχίζουν την σάρκα του.... υπάρχει κάποια άλλη ερμηνεία εκτός της Ορθοδοξίας;
Γιαυτο και τα μπέρδεψαν.
Ο θερισμένος σταχυς δεν αφορούσε αυτό...
Ξερεις για το δαιμόνιο του Σωκράτη...;;;

Παρατηρητής...
- tanipteros
Για το Δαιμόνιο του Σωκράτη γνωρίζω ότι ήταν ένα πνεύμα που του έλεγε τι να μην κάνει - αν θυμάμαι καλά...- μπορεί να κάνω και λάθος για πε πώς κολλάει στην συζήτηση;ksk έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:35Όχι ακριβώς.tanipteros έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:26ερώτηση από όσα ξέρεις για τα Αρχαία Μυστήρια ο στάχυς από τον οποίο γίνεται ο άρτος είναι η ΙΔΙΑ η Δήμητρα όπως το κρασί είναι ο ΙΔΙΟΣ ο Διόνυσσος; Ισχύει κάτι τέτοιο και το αντιγράψαν;
Γιαυτο και τα μπέρδεψαν.
Ο θερισμένος σταχυς δεν αφορούσε αυτό...
Ξερεις για το δαιμόνιο του Σωκράτη...;;;

- taxalata xalasa
Καλα εντάξει! Θα παιζαμε παν+καρατε (ολες οι κινησεις του καρατε, πανκράτι-ο).pylothess έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:33Για καράτε δεν νομίζω. Για παγκράτιο το συζητάμε.taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:17Ρε τους ασχετους! Δεν ηξεραν! Δεν ρωταγαν;
Εννοείται στην Αφρο θα μπαινα ολοκληρος... και τα σανδαλια μεσα!
με την Αρτεμη ουτε για πλακα.
Με τις αλλες δυο θα παιζαμε καρατε!
Παγκρατι στα Ιλίσια παιδία!
Μην δίνεις σημασία!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Το Άϊο Σπίρτο;ksk έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:27Τέλος, κλείνουμε με τον άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό, ο οποίος συνοψίζει την ορθόδοξη πίστη αναφορικά με το θέμα μας:
«Και συ τώρα ρωτάς: πώς ο άρτος γίνεται σώμα Χριστού και το κρασί και το νερό αίμα Χριστού;
Σου απαντώ εγώ: το Άγιο Πνεύμα τα επιφοιτά και τα μεταβάλλει υπερβαίνοντας τη λογική και τη σκέψη. Παίρνουμε (στη μετάληψη) άρτο και οίνο· διότι ο Θεός γνωρίζει την ανθρώπινη αδυναμία, η οποία αποφεύγει συνήθως αυτά τα οποία δεν τα γνώρισε με τη χρήση, αφού τη στενοχωρούν.
Από το λινκ...
Αθηνά. Θέλω πνεύμα.
Ψηφίζω Ήρα δαγκωτό διότι είμαι μιλφάκιας + δεν της αξίζει με την καμία το κέρατο που έχει φάει από τον Δία

Απόλλωνας. Το έδειξε και στο μικι μαου όπου τον έπιασαν σε φάση τριολέ με τον Υάκινθο και μια άλλη τύπισσαGherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 18:53Αρκετά με τις θεές. Ας πούμε και για τους θεούς τίποτα.
Είχαμε κανέναν γκεη ή έστω μπάι;

- tanipteros
ο Εκτωρ ακόμη δεν έχει διαλέξει Θεά και με ανησυχεί.....

- taxalata xalasa
Έχει διαλέξει την Heira
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
I cannot believe it.Null έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 00:18Απόλλωνας. Το έδειξε και στο μικι μαου όπου τον έπιασαν σε φάση τριολέ με τον Υάκινθο και μια άλλη τύπισσαGherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 18:53Αρκετά με τις θεές. Ας πούμε και για τους θεούς τίποτα.
Είχαμε κανέναν γκεη ή έστω μπάι;

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο Άρης γκέης;ksk έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:22Προτού σμιλευτει ήταν τρομερός χθόνιος θεός ούτε φίδι στον κόρφο μας.
Ο Ερμής έχει σχέση με την μεταφορά Ψυχών με όχι και τον πιο αβρό τρόπο.
Μένει ο Αρης

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
θα προτιμήσει Έλληνα. Απόγονο του Ορέστη και του Αγαμέμνονα. Αφήνω τους άλλους να τρέχουν στα βουνά με τις αρκούδες και να ταίζουν κουκουβάγιες.taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 19:36να πας αλλου ρέι! αυτην την εχω καπαρωσει πριν απο σενα!
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κική ή Κοκό; Σε ποια μπαίνατε κατά προτίμηση;
από Εκτωρ » 06 Σεπ 2023, 18:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 928 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
08 Σεπ 2023, 18:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μίννι Μάους ή Νταίζη Ντακ; Σε ποια μπαίνατε κατά προτίμηση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Φεβ 2025, 16:05 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 16 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Φεβ 2025, 08:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προτίμηση για Προεδρία της Δημοκρατίας Poll
από Sid Vicious » 21 Δεκ 2024, 11:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer
21 Δεκ 2024, 13:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πιο δυναμική περσόνα στο Άσυλο. Αιτιολογήστε την προτίμησή σας.
από Πασιφάη » 10 Δεκ 2024, 23:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 42 Απαντήσεις
- 1221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Δεκ 2024, 15:19
-