τι δείχνει όταν η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: τι δείχνει όταν η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 10 Απρ 2023, 12:32

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
10 Απρ 2023, 11:14
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
07 Απρ 2023, 18:58
southern έγραψε:
07 Απρ 2023, 18:35
οι γυναίκες από τη Βόρεια Ευρώπη δεν διστάζουν να κάνουν κίνηση. εγώ είχα εκπλαγεί όταν μου την έπεσε μια μαλαισιανης καταγωγής σιγκαπουριανα σε ένα κλαμπ στη Σιγκαπούρη ενώ έπινα μπύρα Tiger 🐅 (για τους γνωστές και .. τους ναυτικούς).
Εικόνα
το μλκαααααα :smt005::smt005::smt005:
αυτό είναι λίγο ρατσιστικό βέβαια. δείχνει πώς ο συμφορουμιτης δεν έχει πάει ποτέ στην Ασία για τουρισμό :102:
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Απρ 2023, 12:36

Και κάτι σχετικό με το θέμα.

Του αγοριού απέναντι.

Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
Η ελπίδα είναι παγίδα.

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 10 Απρ 2023, 16:45

Ασέβαστος έγραψε:
10 Απρ 2023, 10:29
user έγραψε:
09 Απρ 2023, 11:32
Ασέβαστος έγραψε:
08 Απρ 2023, 10:33

φυσικα.

μου εχει τυχει φιλη να λεει οτι της αρεσει καποιος, και ως πρωτη κινηση αυτο που κανει ειναι να τον κοιταζει. χαμπαρι φυσικα αυτος. :102:

και εχω δει τι σημαινει πρωτη κινηση απο σουρωμενες αγγλιδες στο λαγανα ζακυνθου. πολυ περισσοτερο αποτελεσματικες απο το κοιταγμα.
Αυτός δεν έπαιρνε χαμπάρι επειδή δεν γούσταρε τη φίλη.

οχι. επειδη εχω βρεθει σε τετοια θεση, απλως δεν επαιρνε χαμπαρι. :102: ειναι πολλοι οι χοντροπετσοι που δεν πιανουν τα κοιταγματα και λεπτα υπονοουμενα, απλως επειδη δε λειτουργει ετσι το αντρικο μυαλο.
Τότε γιατί όταν κάποια είναι φιλική, χαμογελαστή κι ευγενική νομίζετε ότι είναι φλερτ και μπερδεύεστε ότι μάλλον ενδιαφέρεται;;; Κι όταν ενδιαφέρεται δεν παίρνετε χαμπάρι;;

Μπερδεύτηκα :p2:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών