εχεις καταλάβει γιατι σε πειράζω ε; Με εκνευρίζεις που εχεις ενα μοντέλο να θυμάσαι για κάθε παιδικό έρωτα των 15, 10, πόσο ήσουν τότε. 5-6 είσαστε εδώ ετσι, οι υπόλοιποι θυμόμαστε το σιεμενς, ενας μύλος ήταν όλα.
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Σημασια εχει οτι σε ισοπεδωσα μη μαλακωνεις τωρα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
To AI είναι καλό. 1ο και 3ο θέμα φερ ηναφ. Το 4ο άκυρο αλλά υποθέτω θα παίζουν 15χρονα. Το 2ο δείχνει ότι είναι μπροστά. Πάλι καλά που δεν έβγαλε και τπτ για κοτόσουπα.

sys3x, εγώ πάντως καλωσορίζω τους νέους ρομποτικούς Επικυρίαρχούς μας.

sys3x, εγώ πάντως καλωσορίζω τους νέους ρομποτικούς Επικυρίαρχούς μας.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
το πρώτο μου κινητό

Let them make the first mistake. We make the last move.
- omg kai 3 lol
κατα βαθος σε εκνευριζει που θυμαται και συνδυαζει τις χρονιες με ερωτες ενω εσυ μονο με μοντελα κινητων, και αν παμε και πιο πισω μια και εισαι παλιος ο χρονος παραμενει κενος (απο κινητα)
εμένα αυτο αλλα δεν ήμουν 15, δεν μετράει

Ο enaon είναι σαν τον Κούγια.omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 00:13κατα βαθος σε εκνευριζει που θυμαται και συνδυαζει τις χρονιες με ερωτες ενω εσυ μονο με μοντελα κινητων, και αν παμε και πιο πισω μια και εισαι παλιος ο χρονος παραμενει κενος (απο κινητα)
Μοντελοπνίχτης.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
σταματα βρε να κανεις αναλύσεις, δεν θα εγραφα στον γκομπακ αν ηθελα να μιλήσω με κανονικό μπέμπη.omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 00:13κατα βαθος σε εκνευριζει που θυμαται και συνδυαζει τις χρονιες με ερωτες ενω εσυ μονο με μοντελα κινητων, και αν παμε και πιο πισω μια και εισαι παλιος ο χρονος παραμενει κενος (απο κινητα)
- omg kai 3 lol
Yochanan έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 00:20Ο enaon είναι σαν τον Κούγια.omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 00:13κατα βαθος σε εκνευριζει που θυμαται και συνδυαζει τις χρονιες με ερωτες ενω εσυ μονο με μοντελα κινητων, και αν παμε και πιο πισω μια και εισαι παλιος ο χρονος παραμενει κενος (απο κινητα)
Μοντελοπνίχτης.

Yochanan έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 00:20Ο enaon είναι σαν τον Κούγια.omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 00:13κατα βαθος σε εκνευριζει που θυμαται και συνδυαζει τις χρονιες με ερωτες ενω εσυ μονο με μοντελα κινητων, και αν παμε και πιο πισω μια και εισαι παλιος ο χρονος παραμενει κενος (απο κινητα)
Μοντελοπνίχτης.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
ουτε γω ήμουν 15 όταν μου το πήραν,13 ήμουν.
εχω μπλέξει με μωρα εδω μέσα.

- omg kai 3 lol
Μοντελοπνίχτης.
δεν χαμπαριαζει απο ηλικιες.. ο μονος αριθμος που τον ενδιαφερει ειναι του antutu

- Otto Weininger
πάνε αυτά

του χρόνου γράφει το 4 μπροστά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-