Τα ύστερα του κόσμου, γελάω με ποστ του Αγις.
Καλή χρονιά μωρέ, κι ας είναι η τελευταία σου!
Οτι και να λεμε, το πιο ευκολο απ ολα ειναι σεξ με σουβλατζη
Αυτόν σκεφτόμουν μερικά ποστ παραπάνω. Τόσες φορές που αναφέρεται στο σεχ το παιδί, τελικά μάλλον θεωρεί πολύ σέξυ τον εαυτό του και πάει μ' εκείνον.
Καλή χρονιά - να σαι καλά να μας διασκεδάζεις .Gherschaagk έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:04
Τα ύστερα του κόσμου, γελάω με ποστ του Αγις.
Καλή χρονιά μωρέ, κι ας είναι η τελευταία σου!
Κάτσε εσύ με τα ποπκορν κι άσε με εμένα.
Υπερβολές, απλώς νοιάζεται για την ικανοποίηση των Κυρίων, καθότι οι υπόλοιποι άντρες-παιδάκια παίζουν αμεριμνοι εδω Στατικός μοντελισμόςGherschaagk έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:07Αυτόν σκεφτόμουν μερικά ποστ παραπάνω. Τόσες φορές που αναφέρεται στο σεχ το παιδί, τελικά μάλλον θεωρεί πολύ σέξυ τον εαυτό του και πάει μ' εκείνον.
Kαι οι κυρίες εχουν απωλέσει τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα απο την συνεχή κλειτοριδοτριβή2019 έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:38Υπερβολές, απλώς νοιάζεται για την ικανοποίηση των Κυρίων, καθότι οι υπόλοιποι άντρες-παιδάκια παίζουν αμεριμνοι εδω Στατικός μοντελισμόςGherschaagk έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:07Αυτόν σκεφτόμουν μερικά ποστ παραπάνω. Τόσες φορές που αναφέρεται στο σεχ το παιδί, τελικά μάλλον θεωρεί πολύ σέξυ τον εαυτό του και πάει μ' εκείνον.
Έτσι ντε! Περιμένω κάποιον, οποιονδήποτε από δω μέσα για την ικανοποίηση μου.2019 έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:38Υπερβολές, απλώς νοιάζεται για την ικανοποίηση των Κυρίων, καθότι οι υπόλοιποι άντρες-παιδάκια παίζουν αμεριμνοι εδω Στατικός μοντελισμός
Τα ποπκορν σου εσύ.
-> ας περιμένουν οο γυναίκες -> γυναίκες που περάσατε απο δω-> το δατε ? Σαν ταινια μικρού μήκους που την εχεις τραβήξει απο όλες τις γωνίες να μεγαλώσει.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:50Έτσι ντε! Περιμένω κάποιον, οποιονδήποτε από δω μέσα για την ικανοποίηση μου.2019 έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:38Υπερβολές, απλώς νοιάζεται για την ικανοποίηση των Κυρίων, καθότι οι υπόλοιποι άντρες-παιδάκια παίζουν αμεριμνοι εδω Στατικός μοντελισμός
Άσε τη βυζαρού ήσυχη ε.2019 έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:57-> ας περιμένουν οο γυναίκες -> γυναίκες που περάσατε απο δω-> το δατε ? Σαν ταινια μικρού μήκους που την εχεις τραβήξει απο όλες τις γωνίες να μεγαλώσει.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:50Έτσι ντε! Περιμένω κάποιον, οποιονδήποτε από δω μέσα για την ικανοποίηση μου.2019 έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:38Υπερβολές, απλώς νοιάζεται για την ικανοποίηση των Κυρίων, καθότι οι υπόλοιποι άντρες-παιδάκια παίζουν αμεριμνοι εδω Στατικός μοντελισμός
Και δεν ειναι καν πολλές οι γωνίες, σε μια συγκεκριμένη γυρίστηκε
Υγ
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σενα προσωπικα καλη μου
Βεβαια μια προσεκτική παρατήρηση στα αβαταρ των χρηστών θα σε πείσει οτι οι άντρες εχουνε μεγαλη ποικιλία, δυσκολης στατιστικής ταξινομησης, τωρα στις γυναίκες βλεπουμε:
Απουσία αβαταρ
Μια γυμνόστηθη με τατουάζ
Μια βυζαρου να μαλακιζει ενα πιρουνι
Γλυκες γατούλες
Έναν κανιβαλο
Θολές φωτο προσώπου
Κλπ
Τωρα ξανά πες μας ειρωνικά, ποιος περιμένει τι