Είναι γυναίκα φίλου μου κι αυτόματα δεν την βάζω στο μυαλό ερωτικά. Αλλά επειδή δεν μας ρωτάνε αυτά τα πράγματα αν κι όταν συμβούν, αν συμβεί κάτι τέτοιο, προσπαθώ ενεργητικά να απωθήσω αυτή την έλξη και σκέψη, όπως περιέγραψε ο Γραφικός.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:24Οκ εγώ θα σε ρωτήσω, αν μια γυναίκα πχ είναι γυναίκα του φίλου σου και κάνετε όλοι μαζί παρέα και δεν είναι καν του γούστου σου εμφανισιακά αλλά περνάτε πολύ καλά, όπως περνάς με τον φίλο σου και συζητάτε και αναλύετε και κάνετε χαβαλέ κτλ αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι καθόλου του γούστου σου, θα την δεις ερωτικά;
Δεν θέλουν να το καταλάβουν ρε τύπε. Νομίζουν ότι τις κάνουν χάρες και τις μιλάνε όμορφα και με κομπλιμέντα, επειδή είναι φίλοι!fagano3 έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:32Aν δεν του αρεσει εξωτερικα τι συζηταμε;Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:24Οκ εγώ θα σε ρωτήσω, αν μια γυναίκα πχ είναι γυναίκα του φίλου σου και κάνετε όλοι μαζί παρέα και δεν είναι καν του γούστου σου εμφανισιακά αλλά περνάτε πολύ καλά, όπως περνάς με τον φίλο σου και συζητάτε και αναλύετε και κάνετε χαβαλέ κτλ αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι καθόλου του γούστου σου, θα την δεις ερωτικά;
Αμα την θεωρεις ομορφη δεν υπαρχει περιπτωση να μην την δεις σεξουαλικα.
Αυτο δεν ειναι κακο ,εφοσον εχεις συναισθηση των κοινωνικων συμβιβασμων, αλλα μην υποκρινομαστε οτι δεν θα την δεις σεξουαλικα.
Θα την δεις και θα την παραδεις.
Αν ηταν ελευθερη και εσυ το ιδιο και σου λεγε πηδα με θα ορμουσες.
Ε αυτο δεν ειναι φιλια.
Κοινωνικη συναστροφη ναι.Φιλια οχι.
Εχουμε αλλα θελουμε να τις γαμησουμε.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 00:11Εγώ αναρωτιέμαι όλοι εσείς που δηλώνετε ότι δεν υπάρχει πράγμα που λέγεται φιλία των φύλων, έχετε στις παρέες σας μόνο άντρες; Σοβαρά δηλαδή; Κοινωνικές συναναστροφές με γυναίκες δεν έχετε;
Ωραία έγραψες για το αν την βρίσκεις όμορφη και σε ελκύει κτλ κτλfagano3 έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:32
Aν δεν του αρεσει εξωτερικα τι συζηταμε;
Αυτο δεν ειναι κακο ,εφοσον εχεις συναισθηση των κοινωνικων συμβιβασμων, αλλα μην υποκρινομαστε οτι δεν θα την δεις σεξουαλικα.
Ε αυτο δεν ειναι φιλια.
Φαντάσου να ραπάρεις τι γίνεται, τύπε!Daje έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:44Εχουμε αλλα θελουμε να τις γαμησουμε.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 00:11Εγώ αναρωτιέμαι όλοι εσείς που δηλώνετε ότι δεν υπάρχει πράγμα που λέγεται φιλία των φύλων, έχετε στις παρέες σας μόνο άντρες; Σοβαρά δηλαδή; Κοινωνικές συναναστροφές με γυναίκες δεν έχετε;
Τους μιλαμε και εκεινη την ωρα παραλληλα σκεφτομαστε οτι τους τον χωνουμε.
Τουλαχιστον εγω ετσι κανω.
Καθε λεξη και διεισδυση.
ε άρα αυτή τη γυναίκα που τη βγάζεις αυτόματα από το μυαλό σου επειδή είναι γυναίκα φίλου σου ή επειδή δε σου αρέσει καθόλου μα καθόλου εμφανισιακά, και εννοείται δεν σου την πέφτει ρε φίλε για φιλία μιλάμε αμοιβαία. Ε αυτή τη γυναίκα θα τη δεις μόνο φιλικά και θα περνάτε καλά σαν να είστε κολλητοί. Ε πααδεχτείτε το πια. Υπάρχει φιλία μεταξύ γυναίκας και άντρα όταν δεν υπάρχει για τον χ,ψ λόγο ερωτική έλξη.Feindflug έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:40Είναι γυναίκα φίλου μου κι αυτόματα δεν την βάζω στο μυαλό ερωτικά. Αλλά επειδή δεν μας ρωτάνε αυτά τα πράγματα αν κι όταν συμβούν, αν συμβεί κάτι τέτοιο, προσπαθώ ενεργητικά να απωθήσω αυτή την έλξη και σκέψη, όπως περιέγραψε ο Γραφικός.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:24Οκ εγώ θα σε ρωτήσω, αν μια γυναίκα πχ είναι γυναίκα του φίλου σου και κάνετε όλοι μαζί παρέα και δεν είναι καν του γούστου σου εμφανισιακά αλλά περνάτε πολύ καλά, όπως περνάς με τον φίλο σου και συζητάτε και αναλύετε και κάνετε χαβαλέ κτλ αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι καθόλου του γούστου σου, θα την δεις ερωτικά;
Για το κομμάτι που δεν είναι του γούστου μου εμφανισιακά, πολλά μπορούν να συμβούν με λίγο παραπάνω αλκοόλ και λίγη πίεση από κάποια πλευρά, λίγο οι συνθήκες, λίγο ότι ο άλλος τα βλέπει αλλιώς τα πραγματα. Δηλαδή, όσο κι ανάγκη να έχω να συνουσιαστώ με κάποια και να χτυπάνε λαμπάκια παντού, αν ξαπλώσω με έναν φίλο μου γυμνοί στο ίδιο κρεββάτι, δεν θα γίνει τίποτα. Με μια γυναίκα, δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό και αυτό δεν ερμηνεύεται ότι θα την βιάσω.
Εκτός κι αν μιλάμε για εντελώς απωθητική εξωτερική εμφάνιση. Τότε, δεν θα την δω ερωτικά και πάλι.
Φιλε, απλα ειμαι ειλικρινης.Feindflug έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:45Φαντάσου να ραπάρεις τι γίνεται, τύπε!Daje έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:44Εχουμε αλλα θελουμε να τις γαμησουμε.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 00:11Εγώ αναρωτιέμαι όλοι εσείς που δηλώνετε ότι δεν υπάρχει πράγμα που λέγεται φιλία των φύλων, έχετε στις παρέες σας μόνο άντρες; Σοβαρά δηλαδή; Κοινωνικές συναναστροφές με γυναίκες δεν έχετε;
Καθε λεξη και διεισδυση.
θα πατε το καλοκαιρι για μπανιο, θα βγαλει οξω τα βυζα, και η πουτσα θα σκλυρηνει αυτονομα, απο μονη της, χωρις εντολη απο τον εγκεφαλο.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:24
Οκ εγώ θα σε ρωτήσω, αν μια γυναίκα πχ είναι γυναίκα του φίλου σου και κάνετε όλοι μαζί παρέα και δεν είναι καν του γούστου σου εμφανισιακά αλλά περνάτε πολύ καλά, όπως περνάς με τον φίλο σου και συζητάτε και αναλύετε και κάνετε χαβαλέ κτλ αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι καθόλου του γούστου σου, θα την δεις ερωτικά;
Daje έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:44Εχουμε αλλα θελουμε να τις γαμησουμε.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 00:11Εγώ αναρωτιέμαι όλοι εσείς που δηλώνετε ότι δεν υπάρχει πράγμα που λέγεται φιλία των φύλων, έχετε στις παρέες σας μόνο άντρες; Σοβαρά δηλαδή; Κοινωνικές συναναστροφές με γυναίκες δεν έχετε;
Καθε λεξη και διεισδυση.
Δεν νομιζω οτι θα αρεσε κατι τετοιο σε μια γυναικα, γιατι για να μην ελκυεται ενας αντρας εξωτερικα απο μια γυναικα σημαινει οτι η γυναικα ειναι χαλι μαυροNaida έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:45Ωραία έγραψες για το αν την βρίσκεις όμορφη και σε ελκύει κτλ κτλfagano3 έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:32
Aν δεν του αρεσει εξωτερικα τι συζηταμε;
Ε αυτο δεν ειναι φιλια.
Αν δεν σε ελκύει εξωτερικά και κάνετε πολύ παρέα, σαν να είναι ο κολλητός σου ένα πράγμα. Έχετε το ίδιο χιούμορ, κάνετε ωραίες συζητήσεις κτλ βγαίνετε περνάτε καλά δεν θα την δεις φιλικά και μόνο; δεν θα την θεωρήσεις πολύ καλή σου φίλη;
Το ότι δεν εκδηλώνεται κάτι λόγω συνθηκών, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Το "δεν μ' αρέσει εμφανισιακά" είναι σχετικό.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:48ε άρα αυτή τη γυναίκα που τη βγάζεις αυτόματα από το μυαλό σου επειδή είναι γυναίκα φίλου σου ή επειδή δε σου αρέσει καθόλου μα καθόλου εμφανισιακά, και εννοείται δεν σου την πέφτει ρε φίλε για φιλία μιλάμε αμοιβαία. Ε αυτή τη γυναίκα θα τη δεις μόνο φιλικά και θα περνάτε καλά σαν να είστε κολλητοί. Ε πααδεχτείτε το πια. Υπάρχει φιλία μεταξύ γυναίκας και άντρα όταν δεν υπάρχει για τον χ,ψ λόγο ερωτική έλξη.Feindflug έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:40Είναι γυναίκα φίλου μου κι αυτόματα δεν την βάζω στο μυαλό ερωτικά. Αλλά επειδή δεν μας ρωτάνε αυτά τα πράγματα αν κι όταν συμβούν, αν συμβεί κάτι τέτοιο, προσπαθώ ενεργητικά να απωθήσω αυτή την έλξη και σκέψη, όπως περιέγραψε ο Γραφικός.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:24
Οκ εγώ θα σε ρωτήσω, αν μια γυναίκα πχ είναι γυναίκα του φίλου σου και κάνετε όλοι μαζί παρέα και δεν είναι καν του γούστου σου εμφανισιακά αλλά περνάτε πολύ καλά, όπως περνάς με τον φίλο σου και συζητάτε και αναλύετε και κάνετε χαβαλέ κτλ αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι καθόλου του γούστου σου, θα την δεις ερωτικά;
Για το κομμάτι που δεν είναι του γούστου μου εμφανισιακά, πολλά μπορούν να συμβούν με λίγο παραπάνω αλκοόλ και λίγη πίεση από κάποια πλευρά, λίγο οι συνθήκες, λίγο ότι ο άλλος τα βλέπει αλλιώς τα πραγματα. Δηλαδή, όσο κι ανάγκη να έχω να συνουσιαστώ με κάποια και να χτυπάνε λαμπάκια παντού, αν ξαπλώσω με έναν φίλο μου γυμνοί στο ίδιο κρεββάτι, δεν θα γίνει τίποτα. Με μια γυναίκα, δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό και αυτό δεν ερμηνεύεται ότι θα την βιάσω.
Εκτός κι αν μιλάμε για εντελώς απωθητική εξωτερική εμφάνιση. Τότε, δεν θα την δω ερωτικά και πάλι.
Αφού λέω ξεκάθαρα πως δεν σε ελκύει εμφανισιακά βρε άνθρωπε, που σημαίνει ΔΕΝ έμπαινες άρα φιλίαΑσέβαστος έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:57θα πατε το καλοκαιρι για μπανιο, θα βγαλει οξω τα βυζα, και η πουτσα θα σκλυρηνει αυτονομα, απο μονη της, χωρις εντολη απο τον εγκεφαλο.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 09:24
ισως δεν πεις κατι, δεν κανεις τιποτα, δεν προσπαθησεις καν, επειδη κοινωνικες συμβασεις, γυναικα φιλου κλπ. αλλα το μυαλο ειναι αδυναμο να σταματησει τη φυση, που δινει σημα εμπ1.
fagano3 έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 10:17
Δεν νομιζω οτι θα αρεσε κατι τετοιο σε μια γυναικα, γιατι για να μην ελκυεται ενας αντρας εξωτερικα απο μια γυναικα σημαινει οτι η γυναικα ειναι χαλι μαυρο
Δεν ειμαστε σαν τις γυναικες που για να πουμε ουαου θα πρεπει ο αλλος να ειναι σαν μοντελο.
(βασικα απο τοτε που εκοψα το καπνισμα ,αν εξαιρεσουμε με την σχεση μου, δεν εχω καταφερει να μεινω μονος μου με γυναικα πανω απο 30 λεπτα.Αποχωρω εθελοντικα μονος μου.Eχω παθει συνδρομο daje. Ti φιλιες και κουραφεξαλα μου λες.Αν δεν ειναι η αλλη με μασελα ή 100 κιλα εμπ1)