οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 18 Μάιος 2019, 09:40

Naida έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:24
Feindflug έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:20
Naida έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:15

Όχι, είναι άντρες βρε, τι φιλίες με γυναίκες και μαλακίες. Αφού γυναίκες σεξ. Δε μπα να είναι γυναίκα φίλου,αδερφού, φίλη της γυναίκας τους, να μην είναι καν του γούστου τους εμφανισιακά αυτοί θα τη σκεφτούν σεξουαλικά.
Τα ανέλυσα σε προηγούμενή μου δημοσίευση όλα αυτά, αλλά τα έγραψε σωστά και ο Γραφικός, 3-4 σελίδες πριν.
Οκ εγώ θα σε ρωτήσω, αν μια γυναίκα πχ είναι γυναίκα του φίλου σου και κάνετε όλοι μαζί παρέα και δεν είναι καν του γούστου σου εμφανισιακά αλλά περνάτε πολύ καλά, όπως περνάς με τον φίλο σου και συζητάτε και αναλύετε και κάνετε χαβαλέ κτλ αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι καθόλου του γούστου σου, θα την δεις ερωτικά;
Είναι γυναίκα φίλου μου κι αυτόματα δεν την βάζω στο μυαλό ερωτικά. Αλλά επειδή δεν μας ρωτάνε αυτά τα πράγματα αν κι όταν συμβούν, αν συμβεί κάτι τέτοιο, προσπαθώ ενεργητικά να απωθήσω αυτή την έλξη και σκέψη, όπως περιέγραψε ο Γραφικός.

Για το κομμάτι που δεν είναι του γούστου μου εμφανισιακά, πολλά μπορούν να συμβούν με λίγο παραπάνω αλκοόλ και λίγη πίεση από κάποια πλευρά, λίγο οι συνθήκες, λίγο ότι ο άλλος τα βλέπει αλλιώς τα πραγματα. Δηλαδή, όσο κι ανάγκη να έχω να συνουσιαστώ με κάποια και να χτυπάνε λαμπάκια παντού, αν ξαπλώσω με έναν φίλο μου γυμνοί στο ίδιο κρεββάτι, δεν θα γίνει τίποτα. Με μια γυναίκα, δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό και αυτό δεν ερμηνεύεται ότι θα την βιάσω.

Εκτός κι αν μιλάμε για εντελώς απωθητική εξωτερική εμφάνιση. Τότε, δεν θα την δω ερωτικά και πάλι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 18 Μάιος 2019, 09:42

fagano3 έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:32
Naida έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Τα ανέλυσα σε προηγούμενή μου δημοσίευση όλα αυτά, αλλά τα έγραψε σωστά και ο Γραφικός, 3-4 σελίδες πριν.
Οκ εγώ θα σε ρωτήσω, αν μια γυναίκα πχ είναι γυναίκα του φίλου σου και κάνετε όλοι μαζί παρέα και δεν είναι καν του γούστου σου εμφανισιακά αλλά περνάτε πολύ καλά, όπως περνάς με τον φίλο σου και συζητάτε και αναλύετε και κάνετε χαβαλέ κτλ αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι καθόλου του γούστου σου, θα την δεις ερωτικά;
Aν δεν του αρεσει εξωτερικα τι συζηταμε;

Αμα την θεωρεις ομορφη δεν υπαρχει περιπτωση να μην την δεις σεξουαλικα.
Αυτο δεν ειναι κακο ,εφοσον εχεις συναισθηση των κοινωνικων συμβιβασμων, αλλα μην υποκρινομαστε οτι δεν θα την δεις σεξουαλικα.
Θα την δεις και θα την παραδεις.

Αν ηταν ελευθερη και εσυ το ιδιο και σου λεγε πηδα με θα ορμουσες.
Ε αυτο δεν ειναι φιλια.

Κοινωνικη συναστροφη ναι.Φιλια οχι.
Δεν θέλουν να το καταλάβουν ρε τύπε. Νομίζουν ότι τις κάνουν χάρες και τις μιλάνε όμορφα και με κομπλιμέντα, επειδή είναι φίλοι!
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 18 Μάιος 2019, 09:44

hellegennes έγραψε:
18 Μάιος 2019, 00:11
Εγώ αναρωτιέμαι όλοι εσείς που δηλώνετε ότι δεν υπάρχει πράγμα που λέγεται φιλία των φύλων, έχετε στις παρέες σας μόνο άντρες; Σοβαρά δηλαδή; Κοινωνικές συναναστροφές με γυναίκες δεν έχετε;
Εχουμε αλλα θελουμε να τις γαμησουμε.
Τους μιλαμε και εκεινη την ωρα παραλληλα σκεφτομαστε οτι τους τον χωνουμε.
Τουλαχιστον εγω ετσι κανω.
Καθε λεξη και διεισδυση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Μάιος 2019, 09:45

fagano3 έγραψε:

Αυτο δεν ειναι κακο ,εφοσον εχεις συναισθηση των κοινωνικων συμβιβασμων, αλλα μην υποκρινομαστε οτι δεν θα την δεις σεξουαλικα.

Ε αυτο δεν ειναι φιλια.

Ωραία έγραψες για το αν την βρίσκεις όμορφη και σε ελκύει κτλ κτλ
Αν δεν σε ελκύει εξωτερικά και κάνετε πολύ παρέα, σαν να είναι ο κολλητός σου ένα πράγμα. Έχετε το ίδιο χιούμορ, κάνετε ωραίες συζητήσεις κτλ βγαίνετε περνάτε καλά δεν θα την δεις φιλικά και μόνο; δεν θα την θεωρήσεις πολύ καλή σου φίλη;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 18 Μάιος 2019, 09:45

Daje έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:44
hellegennes έγραψε:
Εγώ αναρωτιέμαι όλοι εσείς που δηλώνετε ότι δεν υπάρχει πράγμα που λέγεται φιλία των φύλων, έχετε στις παρέες σας μόνο άντρες; Σοβαρά δηλαδή; Κοινωνικές συναναστροφές με γυναίκες δεν έχετε;
Καθε λεξη και διεισδυση.
Φαντάσου να ραπάρεις τι γίνεται, τύπε!
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Μάιος 2019, 09:48

Feindflug έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:40
Naida έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Είναι γυναίκα φίλου μου κι αυτόματα δεν την βάζω στο μυαλό ερωτικά. Αλλά επειδή δεν μας ρωτάνε αυτά τα πράγματα αν κι όταν συμβούν, αν συμβεί κάτι τέτοιο, προσπαθώ ενεργητικά να απωθήσω αυτή την έλξη και σκέψη, όπως περιέγραψε ο Γραφικός.

Για το κομμάτι που δεν είναι του γούστου μου εμφανισιακά, πολλά μπορούν να συμβούν με λίγο παραπάνω αλκοόλ και λίγη πίεση από κάποια πλευρά, λίγο οι συνθήκες, λίγο ότι ο άλλος τα βλέπει αλλιώς τα πραγματα. Δηλαδή, όσο κι ανάγκη να έχω να συνουσιαστώ με κάποια και να χτυπάνε λαμπάκια παντού, αν ξαπλώσω με έναν φίλο μου γυμνοί στο ίδιο κρεββάτι, δεν θα γίνει τίποτα. Με μια γυναίκα, δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό και αυτό δεν ερμηνεύεται ότι θα την βιάσω.

Εκτός κι αν μιλάμε για εντελώς απωθητική εξωτερική εμφάνιση. Τότε, δεν θα την δω ερωτικά και πάλι.
ε άρα αυτή τη γυναίκα που τη βγάζεις αυτόματα από το μυαλό σου επειδή είναι γυναίκα φίλου σου ή επειδή δε σου αρέσει καθόλου μα καθόλου εμφανισιακά, και εννοείται δεν σου την πέφτει ρε φίλε για φιλία μιλάμε αμοιβαία. Ε αυτή τη γυναίκα θα τη δεις μόνο φιλικά και θα περνάτε καλά σαν να είστε κολλητοί. Ε πααδεχτείτε το πια. Υπάρχει φιλία μεταξύ γυναίκας και άντρα όταν δεν υπάρχει για τον χ,ψ λόγο ερωτική έλξη.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 18 Μάιος 2019, 09:53

Feindflug έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:45
Daje έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Καθε λεξη και διεισδυση.
Φαντάσου να ραπάρεις τι γίνεται, τύπε!
Φιλε, απλα ειμαι ειλικρινης.
Εγω, με οποιαδηποτε γυναικα μιλαω και μου αρεσει εμφανισιακα και δεν ειναι συγγενης μου, σκεφτομαι οτι την πηδαω.
Για οτι και να μιλησουμε. Απο τον καιρο και τα ψωνια στο σουπερμαρκετ, μεχρι την απολυτη αντισεισμικη εφευρεση του σεισμικ.
Δεν φταιω εγω. Ετσι με εφτιαξε ο Θεος. (εμενα και το υπολοιπο 99% των ανδρων...)
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Μάιος 2019, 09:57

Naida έγραψε:

θα πατε το καλοκαιρι για μπανιο, θα βγαλει οξω τα βυζα, και η πουτσα θα σκλυρηνει αυτονομα, απο μονη της, χωρις εντολη απο τον εγκεφαλο.

ισως δεν πεις κατι, δεν κανεις τιποτα, δεν προσπαθησεις καν, επειδη κοινωνικες συμβασεις, γυναικα φιλου κλπ. αλλα το μυαλο ειναι αδυναμο να σταματησει τη φυση, που δινει σημα εμπ1.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 18 Μάιος 2019, 10:07

Daje έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Καθε λεξη και διεισδυση.

Ισχύει :bravo:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 18 Μάιος 2019, 10:11

Και εκεινες το ιδιο σκεφτονται ρε παιδια.
Ειναι λυμενα αυτα τα θεματα.
Και οι γυναικες οταν μιλανε σκεφτονται παραλληλα οτι τους τον χωνουν.

Την ιδια δουλεια κανουμε ολοι σ’αυτον τον πλανητη.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 18 Μάιος 2019, 10:17

Naida έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:45
fagano3 έγραψε:

Ε αυτο δεν ειναι φιλια.

Ωραία έγραψες για το αν την βρίσκεις όμορφη και σε ελκύει κτλ κτλ
Αν δεν σε ελκύει εξωτερικά και κάνετε πολύ παρέα, σαν να είναι ο κολλητός σου ένα πράγμα. Έχετε το ίδιο χιούμορ, κάνετε ωραίες συζητήσεις κτλ βγαίνετε περνάτε καλά δεν θα την δεις φιλικά και μόνο; δεν θα την θεωρήσεις πολύ καλή σου φίλη;
Δεν νομιζω οτι θα αρεσε κατι τετοιο σε μια γυναικα, γιατι για να μην ελκυεται ενας αντρας εξωτερικα απο μια γυναικα σημαινει οτι η γυναικα ειναι χαλι μαυρο

Δεν ειμαστε σαν τις γυναικες που για να πουμε ουαου θα πρεπει ο αλλος να ειναι σαν μοντελο.

(βασικα απο τοτε που εκοψα το καπνισμα ,αν εξαιρεσουμε με την σχεση μου, δεν εχω καταφερει να μεινω μονος μου με γυναικα πανω απο 30 λεπτα.Αποχωρω εθελοντικα μονος μου.Eχω παθει συνδρομο daje. Ti φιλιες και κουραφεξαλα μου λες.Αν δεν ειναι η αλλη με μασελα ή 100 κιλα εμπ1)

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 18 Μάιος 2019, 10:21

Naida έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:48
Feindflug έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:40
Naida έγραψε:

ε άρα αυτή τη γυναίκα που τη βγάζεις αυτόματα από το μυαλό σου επειδή είναι γυναίκα φίλου σου ή επειδή δε σου αρέσει καθόλου μα καθόλου εμφανισιακά, και εννοείται δεν σου την πέφτει ρε φίλε για φιλία μιλάμε αμοιβαία. Ε αυτή τη γυναίκα θα τη δεις μόνο φιλικά και θα περνάτε καλά σαν να είστε κολλητοί. Ε πααδεχτείτε το πια. Υπάρχει φιλία μεταξύ γυναίκας και άντρα όταν δεν υπάρχει για τον χ,ψ λόγο ερωτική έλξη.
Το ότι δεν εκδηλώνεται κάτι λόγω συνθηκών, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Το "δεν μ' αρέσει εμφανισιακά" είναι σχετικό.

Έχεις ακούσει για πολλούς άνδρες ετεροφυλόφιλους φίλους που συνουσιάστηκαν κάποια φάση της ζωής τους ή ερωτεύτηκαν κάποιον φίλο τους; Αντιθέτως στις φιλίες μεταξύ αντιθέτων φύλων, συμβαίνει συχνά. Το σεξ πάντα πλανάται στον αέρα, μεταξύ ετεροφυλόφιλων. Ο Daje το λέει με αστείο τρόπο, ο Γραφικός και ο fagano, με σοβαρό.

Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ να φυλάω τα νώτα μου, παρά να πιστεύω σε επικίνδυνα πράγματα σαν τη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Μάιος 2019, 10:26

Ασέβαστος έγραψε:
18 Μάιος 2019, 09:57
Naida έγραψε:

θα πατε το καλοκαιρι για μπανιο, θα βγαλει οξω τα βυζα, και η πουτσα θα σκλυρηνει αυτονομα, απο μονη της, χωρις εντολη απο τον εγκεφαλο.

ισως δεν πεις κατι, δεν κανεις τιποτα, δεν προσπαθησεις καν, επειδη κοινωνικες συμβασεις, γυναικα φιλου κλπ. αλλα το μυαλο ειναι αδυναμο να σταματησει τη φυση, που δινει σημα εμπ1.
Αφού λέω ξεκάθαρα πως δεν σε ελκύει εμφανισιακά βρε άνθρωπε, που σημαίνει ΔΕΝ έμπαινες άρα φιλία :011:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 18 Μάιος 2019, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Μάιος 2019, 10:31

fagano3 έγραψε:
18 Μάιος 2019, 10:17

Δεν νομιζω οτι θα αρεσε κατι τετοιο σε μια γυναικα, γιατι για να μην ελκυεται ενας αντρας εξωτερικα απο μια γυναικα σημαινει οτι η γυναικα ειναι χαλι μαυρο

Δεν ειμαστε σαν τις γυναικες που για να πουμε ουαου θα πρεπει ο αλλος να ειναι σαν μοντελο.

(βασικα απο τοτε που εκοψα το καπνισμα ,αν εξαιρεσουμε με την σχεση μου, δεν εχω καταφερει να μεινω μονος μου με γυναικα πανω απο 30 λεπτα.Αποχωρω εθελοντικα μονος μου.Eχω παθει συνδρομο daje. Ti φιλιες και κουραφεξαλα μου λες.Αν δεν ειναι η αλλη με μασελα ή 100 κιλα εμπ1)

Ε σε αυτή τη περίπτωση που μπόλνταρα, αν περνάς καλά μαζί της σαν τον κολλητό σου δε θα είναι ΦΙΛΗ που τη βλέπεις φιλικά και μόνο;!!!

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών