Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Northern Spirit
Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Προταση γαμου; σε πχορουμιτισα; WTF; 

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Northern Spirit
Ε μα...Πακετο με την πεθερα και το σοι παει..Ουστ! Καλυτερα καμια βορειοευρωπαια..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- hellegennes
Στην Εσθήρ. Για να μου κάνει το τσάι μου και να μου φέρνει τις παντόφλες μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγώ θα σε παντρευτώNorthern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:50Ε μα...Πακετο με την πεθερα και το σοι παει..Ουστ! Καλυτερα καμια βορειοευρωπαια..

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην τρολάρετε την Εσθήρ ρε κωλόπαιδα. Δεν είναι ωραίο.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
hellegennes έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:50Στην Εσθήρ. Για να μου κάνει το τσάι μου και να μου φέρνει τις παντόφλες μου.

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Northern Spirit
εμενα; Σε μια αλλη ζωη ισως...Σε αυτη τη ζωη δεν προβλεπεται γαμος..Το απαγορευει ο αστρολογος και η αλλεργια στις πεθερες..

Τι σου φταίει η μανούλα μου τώρα; Μια χαρά θα περάσουμε. Μη μου κάνεις τον δύσκολο. Και στείλε μου το μεηλ του αστρολόγου σου να του πω δυο λόγια να βγάλει δυναστεία αφού ευθυγραμμίσει εκ νέου τους πλανήτες. Θα είχε χαλασμένο διαβήτη.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:03εμενα; Σε μια αλλη ζωη ισως...Σε αυτη τη ζωη δεν προβλεπεται γαμος..Το απαγορευει ο αστρολογος και η αλλεργια στις πεθερες..
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στα συν να υπάρχει και μια καλή και άξια πεθερά, σαν την μανούλα του Άγη.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:50Ε μα...Πακετο με την πεθερα και το σοι παει..Ουστ! Καλυτερα καμια βορειοευρωπαια..

Άμα είσαι κανένας χλέμπουρας ή κανένας κοπρίτης, ναι η πεθερά θα σε κυνηγάει συνέχεια αφού ατύχησε η κορούλα της.
Για κοίτα πόσο ευτυχισμένος είναι ο Cavaliere που έχει πεθερά:
Μηχανικός @ Σέβομαι την πεθερά μου.
- Northern Spirit
Η μανουλα επιτρεπει την συμβιωση ανευ κουλουρας; Να συμβιβαστουμε καπου στη μεση..Naida έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:06Τι σου φταίει η μανούλα μου τώρα; Μια χαρά θα περάσουμε. Μη μου κάνεις τον δύσκολο. Και στείλε μου το μεηλ του αστρολόγου σου να του πω δυο λόγια να βγάλει δυναστεία αφού ευθυγραμμίσει εκ νέου τους πλανήτες. Θα είχε χαλασμένο διαβήτη.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:03εμενα; Σε μια αλλη ζωη ισως...Σε αυτη τη ζωη δεν προβλεπεται γαμος..Το απαγορευει ο αστρολογος και η αλλεργια στις πεθερες..

- Northern Spirit
Και αγιος να εισαι η Ελ πεθερα θα σε κυνηγαει...Τοτε θα σε κυνηγαιε για να σε μπουκωσει το φαι..Μηχανικός έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:07Στα συν να υπάρχει και μια καλή και άξια πεθερά, σαν την μανούλα του Άγη.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:50Ε μα...Πακετο με την πεθερα και το σοι παει..Ουστ! Καλυτερα καμια βορειοευρωπαια..
Άμα είσαι κανένας χλέμπουρας ή κανένας κοπρίτης, ναι η πεθερά θα σε κυνηγάει συνέχεια αφού ατύχησε η κορούλα της.
Για κοίτα πόσο ευτυχισμένος είναι ο Cavaliere που έχει πεθερά:
Μηχανικός @ Σέβομαι την πεθερά μου.
Η κοιλιοδουλια κακο πραγμα..
Τη μανούλα θα ρωτήσουμε καλέ; Εγώ κάνω κουμάντο μην αγχώνεσαι.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:11Η μανουλα επιτρεπει την συμβιωση ανευ κουλουρας; Να συμβιβαστουμε καπου στη μεση..Naida έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:06Τι σου φταίει η μανούλα μου τώρα; Μια χαρά θα περάσουμε. Μη μου κάνεις τον δύσκολο. Και στείλε μου το μεηλ του αστρολόγου σου να του πω δυο λόγια να βγάλει δυναστεία αφού ευθυγραμμίσει εκ νέου τους πλανήτες. Θα είχε χαλασμένο διαβήτη.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:03
εμενα; Σε μια αλλη ζωη ισως...Σε αυτη τη ζωη δεν προβλεπεται γαμος..Το απαγορευει ο αστρολογος και η αλλεργια στις πεθερες..
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημήτρης Γιαννέτος:Mε νομο Κουλη εκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 16 Φεβ 2025, 09:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Φεβ 2025, 09:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2023, 11:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 2223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
21 Σεπ 2023, 16:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συλλαλητήριο εναντίον του γάμου των ομοφυλόφιλων
από southern » 09 Φεβ 2024, 00:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 315 Απαντήσεις
- 6787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
15 Φεβ 2024, 16:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσκλητηριο γάμου Κασελακη-Ταιλερ
από George_V » 08 Μάιος 2024, 21:49 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 1659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
02 Ιουν 2024, 18:19
-