Σχεσεις ή τιντερ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Σχεσεις ή τιντερ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Απρ 2019, 22:15

Ορέστης 35 έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:13
Naida έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:05
Ορέστης 35 έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:02

Τι απο τα δυο ειναι προτιμοτερο. Εγω δεν ειμαι σιγουρος. Σιγουρα ολες αυτες οι κοπελες με τις προκλητικες φωτογραφιες ειναι πειρασμος και θα ηθελα να τις γνωριζω. Απο την αλλη η μακροχρονη συντροφικοτητα μαλλον θα μου ταιριαζε περισσοτερο σαν χαρακτηρα.
Δεν ξέρω αν έχω καταλαβει καλά, αλλά εννοείς αντί για σχέση να γνωρίζεις τον έναν να βγαίνεις 5-6 φορές και μετά να περνάς στον επόμενο; Με σεξ είναι αυτές οι 5-6 φορές;
Δεν ξερω αν θα ειναι 5-6 φορες ή περισσοτερες, παντως μιλαμε για μινι σχεσεις και φυσικα θα γινεται και σεξ, εφοσον υπαρξει και δευτερο ραντεβου.
Ε άρα μιλάμε για σεξ με διάφορους. Δεν έχει κάποιο ίχνος συντροφικότητας. Είναι δυο διαφορετικά νομίζω πράγματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 22 Απρ 2019, 22:22

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 22 Απρ 2019, 22:23

Naida έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:15
Ορέστης 35 έγραψε:
Naida έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:05

Δεν ξέρω αν έχω καταλαβει καλά, αλλά εννοείς αντί για σχέση να γνωρίζεις τον έναν να βγαίνεις 5-6 φορές και μετά να περνάς στον επόμενο; Με σεξ είναι αυτές οι 5-6 φορές;
Δεν ξερω αν θα ειναι 5-6 φορες ή περισσοτερες, παντως μιλαμε για μινι σχεσεις και φυσικα θα γινεται και σεξ, εφοσον υπαρξει και δευτερο ραντεβου.
Ε άρα μιλάμε για σεξ με διάφορους. Δεν έχει κάποιο ίχνος συντροφικότητας. Είναι δυο διαφορετικά νομίζω πράγματα.
Η συντροφικοτητα σιγουρα ειναι κατι μακροχρονιο που λειπει απο ενα τιντερικο λαιφσταιλ. Ωστοσο δε θα περιεγραφα τη φαση ως σκετο σεξ αλλα ως γνωριμια με τον αλλο ως προσωπικοτητα. Ναι εχω περιεργεια για τα ατομα που βλεπω και πιστευω θα μπορουσα να δημιουργησω ομορφες αναμνησεις μαζι τους.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 22 Απρ 2019, 22:27

Μαυροβασίλης έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:22
Εγω θα κρατουσα επαφη, θα τις προσκαλουσα και στο φορουμ ή για διακοπες αν ειχα εξοχικο.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 22 Απρ 2019, 22:27

χαμενος χρονος ειναι τα μμ αποβλακωσης Ορεστη

υποχρεωσε το συστημα να προσαρμοστει στα δικα σου θελω :smt047:g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 22 Απρ 2019, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Απρ 2019, 22:27

Ορέστης 35 έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:23
Naida έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Η συντροφικοτητα σιγουρα ειναι κατι μακροχρονιο που λειπει απο ενα τιντερικο λαιφσταιλ. Ωστοσο δε θα περιεγραφα τη φαση ως σκετο σεξ αλλα ως γνωριμια με τον αλλο ως προσωπικοτητα. Ναι εχω περιεργεια για τα ατομα που βλεπω και πιστευω θα μπορουσα να δημιουργησω ομορφες αναμνησεις μαζι τους.
Μα τι να προλάβεις να γνωρίσεις από τον άλλο και τι αναμνήσεις να δημιουργηθούν μέσα σε 5-6 ραντεβού; Πόσο μάλλον εφόσον συμπεριλαμβάνεις και σεξ. Άντε το πολύ πολύ να κάνετε καλό σεξ και να μείνει εκεί. Αυτό δεν είναι σχεση. Αυτό ίσως είναι ένας τρόπος να κάνεις πολύ σεξ με διάφορα άτομα. Είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 22 Απρ 2019, 22:30

Ορέστης 35 έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:27
Μαυροβασίλης έγραψε:
Εγω θα κρατουσα επαφη, θα τις προσκαλουσα και στο φορουμ ή για διακοπες αν ειχα εξοχικο.
Για το στραπόν δεν είπαμε τίποτα τύπε, δεν γαμείς λέμε, έτσι γουστάρει ο τύπος.

Απ' ότι φαίνεται όμως, είσαι ανωμαλάρα που χρίζει ιατρικής θεραπείας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 22 Απρ 2019, 22:31

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
Οταν πρωτοφτιαχνεις προφιλ σου δειχνει τις πιο ομορφες κοπελες και σιγουρα αξιζει τον κοπο. Σε 2-3 μερες ο αλγοριθμος αντιλαμβανεται οτι δεν αρεσεις σε καμια και σου δειχνει ολο χοντρουλες, μεχρι που σου βγαζει οτι δεν υπαρχουν αλλες γυναικες. :-?
Αν εισαι ωραιος ομως εχεις αλλη τυχη. Το ερωτημα ηταν υπιθετικο, τι θα διαλεγατε αν μπορουσατε να ζησετε ετσι.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 22 Απρ 2019, 22:32

Ορέστης 35 έγραψε:
το έβαλα γιατί έχει πλάκα, το τιντερ δε μου πάει άσχετα με βραχυπρόθεσμο ή μη
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 22 Απρ 2019, 22:33

Feindflug έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:30
Ορέστης 35 έγραψε:
Μαυροβασίλης έγραψε:
Για το στραπόν δεν είπαμε τίποτα τύπε, δεν γαμείς λέμε, έτσι γουστάρει ο τύπος.

Απ' ότι φαίνεται όμως, είσαι ανωμαλάρα που χρίζει ιατρικής θεραπείας.
δεν καταλαβα δε με νοιαζει
Μαυροβασίλης έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:32
Ορέστης 35 έγραψε:
το έβαλα γιατί έχει πλάκα, το τιντερ δε μου πάει άσχετα με βραχυπρόθεσμο ή μη
ωραιο ηταν

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 22 Απρ 2019, 22:35

Naida έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
Naida έγραψε:

Μα τι να προλάβεις να γνωρίσεις από τον άλλο και τι αναμνήσεις να δημιουργηθούν μέσα σε 5-6 ραντεβού; Πόσο μάλλον εφόσον συμπεριλαμβάνεις και σεξ. Άντε το πολύ πολύ να κάνετε καλό σεξ και να μείνει εκεί. Αυτό δεν είναι σχεση. Αυτό ίσως είναι ένας τρόπος να κάνεις πολύ σεξ με διάφορα άτομα. Είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Το χαρακτηρισα μινι σχεση. Ισως δεν ειναι σωστος ορος. Να σου πω ομως, και τα ταξιδια λιγες μερες διαρκουν. Εκει δεν δημιουργεις αναμνησεις;

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 22 Απρ 2019, 22:37

Ορέστης 35 έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:31
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
Οταν πρωτοφτιαχνεις προφιλ σου δειχνει τις πιο ομορφες κοπελες και σιγουρα αξιζει τον κοπο. Σε 2-3 μερες ο αλγοριθμος αντιλαμβανεται οτι δεν αρεσεις σε καμια και σου δειχνει ολο χοντρουλες, μεχρι που σου βγαζει οτι δεν υπαρχουν αλλες γυναικες. :-?
Αν εισαι ωραιος ομως εχεις αλλη τυχη. Το ερωτημα ηταν υπιθετικο, τι θα διαλεγατε αν μπορουσατε να ζησετε ετσι.
οχι δεν αρκει να εισαι ομορφος

ο κανονας του 80-20 εκει ισχυει απολυτως και τεινει να γινει 90-10 :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Απρ 2019, 22:39

Ορέστης 35 έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:35
Naida έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Το χαρακτηρισα μινι σχεση. Ισως δεν ειναι σωστος ορος. Να σου πω ομως, και τα ταξιδια λιγες μερες διαρκουν. Εκει δεν δημιουργεις αναμνησεις;
Εντάξει δεν μπορείς να ταυτίσεις τα ταξίδια κτλ. με όλο αυτό. Νομίζω ίσως στην ουσία η ερώτηση είναι αν προτιμάει κάποιος μια μακροχρόνια σχέση ή πολλές σεξουαλικές εμπειρίες και μοναχικότητα.
Χωρίς η λέξη μοναχικότητα να είναι επιφορτισμενη αρνητικά.

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 22 Απρ 2019, 22:42

Naida έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:39
Ορέστης 35 έγραψε:
22 Απρ 2019, 22:35
Naida έγραψε:

Εντάξει δεν μπορείς να ταυτίσεις τα ταξίδια κτλ. με όλο αυτό. Νομίζω ίσως στην ουσία η ερώτηση είναι αν προτιμάει κάποιος μια μακροχρόνια σχέση ή πολλές σεξουαλικές εμπειρίες και μοναχικότητα.
Χωρίς η λέξη μοναχικότητα να είναι επιφορτισμενη αρνητικά.
Συμφωνω με τη λεξη μοναχικοτητα αλλα οχι με τη λεξη σεξουαλικες. Ας πουμε οτι δεν επαιζε σεξ και οτι για μερικες ημερες εκανες παρεα με καποιους ανθρωπους, βγαινατε, διασκεδαζατε. Δεν εχει ουσια αυτη η γνωριμια; Και γιατι δεν ειναι αναλογες αυτες οι στιγμες με την εμπειρια ενος ταξιδιου, την εξερευνηση μιας πολης;

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 22 Απρ 2019, 22:50

το τιντερ ειναι βαρετο και οι πιθανοτητες ειναι εναντιων των αντρων.
επιπλεον ολες και ολοι πρεπει να εχουν απο 100 αφροδίσια

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών