Ε άρα μιλάμε για σεξ με διάφορους. Δεν έχει κάποιο ίχνος συντροφικότητας. Είναι δυο διαφορετικά νομίζω πράγματα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:13Δεν ξερω αν θα ειναι 5-6 φορες ή περισσοτερες, παντως μιλαμε για μινι σχεσεις και φυσικα θα γινεται και σεξ, εφοσον υπαρξει και δευτερο ραντεβου.Naida έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:05Δεν ξέρω αν έχω καταλαβει καλά, αλλά εννοείς αντί για σχέση να γνωρίζεις τον έναν να βγαίνεις 5-6 φορές και μετά να περνάς στον επόμενο; Με σεξ είναι αυτές οι 5-6 φορές;Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:02
Τι απο τα δυο ειναι προτιμοτερο. Εγω δεν ειμαι σιγουρος. Σιγουρα ολες αυτες οι κοπελες με τις προκλητικες φωτογραφιες ειναι πειρασμος και θα ηθελα να τις γνωριζω. Απο την αλλη η μακροχρονη συντροφικοτητα μαλλον θα μου ταιριαζε περισσοτερο σαν χαρακτηρα.
Σχεσεις ή τιντερ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σχεσεις ή τιντερ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Η συντροφικοτητα σιγουρα ειναι κατι μακροχρονιο που λειπει απο ενα τιντερικο λαιφσταιλ. Ωστοσο δε θα περιεγραφα τη φαση ως σκετο σεξ αλλα ως γνωριμια με τον αλλο ως προσωπικοτητα. Ναι εχω περιεργεια για τα ατομα που βλεπω και πιστευω θα μπορουσα να δημιουργησω ομορφες αναμνησεις μαζι τους.Naida έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:15Ε άρα μιλάμε για σεξ με διάφορους. Δεν έχει κάποιο ίχνος συντροφικότητας. Είναι δυο διαφορετικά νομίζω πράγματα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:13Δεν ξερω αν θα ειναι 5-6 φορες ή περισσοτερες, παντως μιλαμε για μινι σχεσεις και φυσικα θα γινεται και σεξ, εφοσον υπαρξει και δευτερο ραντεβου.
Εγω θα κρατουσα επαφη, θα τις προσκαλουσα και στο φορουμ ή για διακοπες αν ειχα εξοχικο.
- Eθνικοκοινωνιστης
χαμενος χρονος ειναι τα μμ αποβλακωσης Ορεστη
υποχρεωσε το συστημα να προσαρμοστει στα δικα σου θελω

υποχρεωσε το συστημα να προσαρμοστει στα δικα σου θελω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 22 Απρ 2019, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μα τι να προλάβεις να γνωρίσεις από τον άλλο και τι αναμνήσεις να δημιουργηθούν μέσα σε 5-6 ραντεβού; Πόσο μάλλον εφόσον συμπεριλαμβάνεις και σεξ. Άντε το πολύ πολύ να κάνετε καλό σεξ και να μείνει εκεί. Αυτό δεν είναι σχεση. Αυτό ίσως είναι ένας τρόπος να κάνεις πολύ σεξ με διάφορα άτομα. Είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:23Η συντροφικοτητα σιγουρα ειναι κατι μακροχρονιο που λειπει απο ενα τιντερικο λαιφσταιλ. Ωστοσο δε θα περιεγραφα τη φαση ως σκετο σεξ αλλα ως γνωριμια με τον αλλο ως προσωπικοτητα. Ναι εχω περιεργεια για τα ατομα που βλεπω και πιστευω θα μπορουσα να δημιουργησω ομορφες αναμνησεις μαζι τους.Naida έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:15Ε άρα μιλάμε για σεξ με διάφορους. Δεν έχει κάποιο ίχνος συντροφικότητας. Είναι δυο διαφορετικά νομίζω πράγματα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:13
Δεν ξερω αν θα ειναι 5-6 φορες ή περισσοτερες, παντως μιλαμε για μινι σχεσεις και φυσικα θα γινεται και σεξ, εφοσον υπαρξει και δευτερο ραντεβου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για το στραπόν δεν είπαμε τίποτα τύπε, δεν γαμείς λέμε, έτσι γουστάρει ο τύπος.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:27Εγω θα κρατουσα επαφη, θα τις προσκαλουσα και στο φορουμ ή για διακοπες αν ειχα εξοχικο.
Απ' ότι φαίνεται όμως, είσαι ανωμαλάρα που χρίζει ιατρικής θεραπείας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Οταν πρωτοφτιαχνεις προφιλ σου δειχνει τις πιο ομορφες κοπελες και σιγουρα αξιζει τον κοπο. Σε 2-3 μερες ο αλγοριθμος αντιλαμβανεται οτι δεν αρεσεις σε καμια και σου δειχνει ολο χοντρουλες, μεχρι που σου βγαζει οτι δεν υπαρχουν αλλες γυναικες.

Αν εισαι ωραιος ομως εχεις αλλη τυχη. Το ερωτημα ηταν υπιθετικο, τι θα διαλεγατε αν μπορουσατε να ζησετε ετσι.
- Μαυροβασίλης
το έβαλα γιατί έχει πλάκα, το τιντερ δε μου πάει άσχετα με βραχυπρόθεσμο ή μηΟρέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:27Εγω θα κρατουσα επαφη, θα τις προσκαλουσα και στο φορουμ ή για διακοπες αν ειχα εξοχικο.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
δεν καταλαβα δε με νοιαζειFeindflug έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:30Για το στραπόν δεν είπαμε τίποτα τύπε, δεν γαμείς λέμε, έτσι γουστάρει ο τύπος.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:27Εγω θα κρατουσα επαφη, θα τις προσκαλουσα και στο φορουμ ή για διακοπες αν ειχα εξοχικο.
Απ' ότι φαίνεται όμως, είσαι ανωμαλάρα που χρίζει ιατρικής θεραπείας.
ωραιο ητανΜαυροβασίλης έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:32το έβαλα γιατί έχει πλάκα, το τιντερ δε μου πάει άσχετα με βραχυπρόθεσμο ή μηΟρέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:27Εγω θα κρατουσα επαφη, θα τις προσκαλουσα και στο φορουμ ή για διακοπες αν ειχα εξοχικο.
Το χαρακτηρισα μινι σχεση. Ισως δεν ειναι σωστος ορος. Να σου πω ομως, και τα ταξιδια λιγες μερες διαρκουν. Εκει δεν δημιουργεις αναμνησεις;Naida έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:27Μα τι να προλάβεις να γνωρίσεις από τον άλλο και τι αναμνήσεις να δημιουργηθούν μέσα σε 5-6 ραντεβού; Πόσο μάλλον εφόσον συμπεριλαμβάνεις και σεξ. Άντε το πολύ πολύ να κάνετε καλό σεξ και να μείνει εκεί. Αυτό δεν είναι σχεση. Αυτό ίσως είναι ένας τρόπος να κάνεις πολύ σεξ με διάφορα άτομα. Είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:23Η συντροφικοτητα σιγουρα ειναι κατι μακροχρονιο που λειπει απο ενα τιντερικο λαιφσταιλ. Ωστοσο δε θα περιεγραφα τη φαση ως σκετο σεξ αλλα ως γνωριμια με τον αλλο ως προσωπικοτητα. Ναι εχω περιεργεια για τα ατομα που βλεπω και πιστευω θα μπορουσα να δημιουργησω ομορφες αναμνησεις μαζι τους.
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι δεν αρκει να εισαι ομορφοςΟρέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:31Οταν πρωτοφτιαχνεις προφιλ σου δειχνει τις πιο ομορφες κοπελες και σιγουρα αξιζει τον κοπο. Σε 2-3 μερες ο αλγοριθμος αντιλαμβανεται οτι δεν αρεσεις σε καμια και σου δειχνει ολο χοντρουλες, μεχρι που σου βγαζει οτι δεν υπαρχουν αλλες γυναικες.
Αν εισαι ωραιος ομως εχεις αλλη τυχη. Το ερωτημα ηταν υπιθετικο, τι θα διαλεγατε αν μπορουσατε να ζησετε ετσι.
ο κανονας του 80-20 εκει ισχυει απολυτως και τεινει να γινει 90-10

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εντάξει δεν μπορείς να ταυτίσεις τα ταξίδια κτλ. με όλο αυτό. Νομίζω ίσως στην ουσία η ερώτηση είναι αν προτιμάει κάποιος μια μακροχρόνια σχέση ή πολλές σεξουαλικές εμπειρίες και μοναχικότητα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:35Το χαρακτηρισα μινι σχεση. Ισως δεν ειναι σωστος ορος. Να σου πω ομως, και τα ταξιδια λιγες μερες διαρκουν. Εκει δεν δημιουργεις αναμνησεις;Naida έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:27Μα τι να προλάβεις να γνωρίσεις από τον άλλο και τι αναμνήσεις να δημιουργηθούν μέσα σε 5-6 ραντεβού; Πόσο μάλλον εφόσον συμπεριλαμβάνεις και σεξ. Άντε το πολύ πολύ να κάνετε καλό σεξ και να μείνει εκεί. Αυτό δεν είναι σχεση. Αυτό ίσως είναι ένας τρόπος να κάνεις πολύ σεξ με διάφορα άτομα. Είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:23
Η συντροφικοτητα σιγουρα ειναι κατι μακροχρονιο που λειπει απο ενα τιντερικο λαιφσταιλ. Ωστοσο δε θα περιεγραφα τη φαση ως σκετο σεξ αλλα ως γνωριμια με τον αλλο ως προσωπικοτητα. Ναι εχω περιεργεια για τα ατομα που βλεπω και πιστευω θα μπορουσα να δημιουργησω ομορφες αναμνησεις μαζι τους.
Χωρίς η λέξη μοναχικότητα να είναι επιφορτισμενη αρνητικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συμφωνω με τη λεξη μοναχικοτητα αλλα οχι με τη λεξη σεξουαλικες. Ας πουμε οτι δεν επαιζε σεξ και οτι για μερικες ημερες εκανες παρεα με καποιους ανθρωπους, βγαινατε, διασκεδαζατε. Δεν εχει ουσια αυτη η γνωριμια; Και γιατι δεν ειναι αναλογες αυτες οι στιγμες με την εμπειρια ενος ταξιδιου, την εξερευνηση μιας πολης;Naida έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:39Εντάξει δεν μπορείς να ταυτίσεις τα ταξίδια κτλ. με όλο αυτό. Νομίζω ίσως στην ουσία η ερώτηση είναι αν προτιμάει κάποιος μια μακροχρόνια σχέση ή πολλές σεξουαλικές εμπειρίες και μοναχικότητα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:35Το χαρακτηρισα μινι σχεση. Ισως δεν ειναι σωστος ορος. Να σου πω ομως, και τα ταξιδια λιγες μερες διαρκουν. Εκει δεν δημιουργεις αναμνησεις;Naida έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 22:27
Μα τι να προλάβεις να γνωρίσεις από τον άλλο και τι αναμνήσεις να δημιουργηθούν μέσα σε 5-6 ραντεβού; Πόσο μάλλον εφόσον συμπεριλαμβάνεις και σεξ. Άντε το πολύ πολύ να κάνετε καλό σεξ και να μείνει εκεί. Αυτό δεν είναι σχεση. Αυτό ίσως είναι ένας τρόπος να κάνεις πολύ σεξ με διάφορα άτομα. Είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Χωρίς η λέξη μοναχικότητα να είναι επιφορτισμενη αρνητικά.
το τιντερ ειναι βαρετο και οι πιθανοτητες ειναι εναντιων των αντρων.
επιπλεον ολες και ολοι πρεπει να εχουν απο 100 αφροδίσια
επιπλεον ολες και ολοι πρεπει να εχουν απο 100 αφροδίσια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν