shrike έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 18:54
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 02:28
aLiCat έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 23:50
Κι εγώ που νόμισα οτι το τόπικ αφορά τις φυλές.

Πάντως -ον τόπικ- για τον Τομ ένας από τους λόγους που κρατιέται έτσι είναι λένε και καλά η σαηεντολογία.
Δηλαδή;

Είπα και καλά ότι ευθύνεται αυτό.
Αν και δεν είναι τελείως αβάσιμο πιστεύω.
Είναι μια σεχτα που εμβαθύνει πολύ στην σχέση σου με τον εαυτό σου και την επιστήμη.
Μια πιο επιστημονικής μορφής αυτογνωσίας θα έλεγα είναι. Όλη αυτή η ''προεργασία'' που κάνουνε ,πόσο μάλλον όταν βάλεται από όλους τους υπόλοιπους ως κάτι κακό. Ε αυτό πωρώνει όλο και περισσότερο τους ''πιστούς'' στις αρχές της.Οπότε ακολουθούν την γραμμή της θρησκείας πολύ πιο συνειδητά,πολύ πιο πωρωτικά. Συνεπώς μερικές από τις μεθόδους που ακολουθούν να έχει αντίκτυπο στο ''φαίνεσθαι''. Όσο βλέπουν να αποκτά καρπούς συνεχίζουν. Αλλιώς φευγουν από την σέχτα και αρχίζουν τα κραξίματα. Πόσο μάλλον ο Θωμάς μας που είναι το πιο δημοφιλές μέλος της. Πλασάρουν πόσο τον έχει βλάψει ερωτικά η σέχτα αλλά κατά βάθος μόνο ώφελος έχει γιατί θεωρείται στην σέχτα ο Τοπ και εξαιτίας του έχουν ''προσχωρήσει'' άτομα στην Σαηεντολογία. Αυτό είναι μια ηθική ικανοποίηση .Η οποία αντικατοπτρίζεται στην εμφανιση του. Συν τις κούρες ομορφιάς και τα μπότοξ.

fagano3 έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 21:09

Aυτη ειναι η κανονικη του. Για 56 ετων σιγουρα καλα κρατιεται αλλα οχι κατι εξωπραγματικο.
Σιγουρα δεν ειναι λογω σαιεντολογιας.Ειναι λογω οτι εχει μαγουλακι αρα κολαγονο.Το καλο ειναι οτι διατηρειται νεανικο το προσωπο.Το κακο ειναι οτι λιγο να παχυνεις δειχνεις φουσκας γιατι παει αμεσως στο προσωπο.
Εγω για να εκνευρισω τους Ισπανους τους λεω οτι το αντιστοιχο δικο μου ειναι λογω ελληνικου λαδιου που ειναι πραγματικα εξτρα βερτζιν , ελιων καλαμων και γκρικ γιογκουρντ με το 052 στο μπαρ κοουντ και οχι αυτα της ντανον.

Όπως είπα και στον Σράικ παίζει ρόλο και η Σαηεντολογία. Είναι το εμψυχωτικό του.
Ε και κανα μποτοξάκι.
Δεν δουλεύουν στο εργοστάσιο ρε συ Φαγάνα.Διακοπές όλο το χρόνο κάνουν σε σπά και γυμναστήρια.

Όσο δε για τα μάγουλα το ξέρω.όσο μεγαλώνουμε καλό είναι να μην είμαστε πολύ κοκκκαλιάρηδες για να φαινόμαστε πιο φρέσκοι.
Το ξέρω από τα δικά μου τα μάγουλα.Έχω εντονα ζυγωματικά κι αν πάρω κιλά κάνω μαγουλα.Κι εχω μια μουρη φράπα τελείως!!

Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 21:48
Εχω μαθει οτι του προσφερουν τα παντα αρκει να διαφημιζει αυτη την εγκληματικη οργανωση. Του λενε οτι ακομα και αν θελει να σκοτωσουν καποιον θα το κανουν.
Τόνωση εγωισμού είναι.Όχι απιθανο να συμβεί αλλά όσο μενει εκει τοσο θα διατηρείται η σεχτα.Αλλιώς θα μείνουν 2 3 νοματαίοι!