Σεξ από τα 15 και όχι πάντα με προφύλαξη για τους Έλληνες έφηβους

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Σεξ από τα 15 και όχι πάντα με προφύλαξη για τους Έλληνες έφηβους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Δεκ 2019, 11:57

το εθνικο κρατος θα φροντιζει και θα μεριμνα για την σεξουαλικη ζωη των αυτοχθονων ανδρων οποτε τετοια νοσηρα περιστατικα δραστικα θα περιοριστουν :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 02 Δεκ 2019, 11:58

Εικόνα
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 02 Δεκ 2019, 12:00

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
02 Δεκ 2019, 11:55

Ψυχολογικά μιλώντας πάντα το σχολείο και το διάβασμα ανεβάζουν τη στύση σύμφωνα με έρευνα
Λινκ;
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 02 Δεκ 2019, 12:05

Airman68 έγραψε:
02 Δεκ 2019, 12:00

Ψυχολογικά μιλώντας πάντα το σχολείο και το διάβασμα ανεβάζουν τη στύση σύμφωνα με έρευνα
Λινκ;
Ρώτα τον χ ψ

Θα στο επιβεβάίωσει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 02 Δεκ 2019, 12:16

02 Δεκ 2019, 12:05
Airman68 έγραψε:
02 Δεκ 2019, 12:00

Λινκ;
Ρώτα τον χ ψ

Θα στο επιβεβάίωσει.
Μπορεί να είναι θέμα ηλικίας μόνο.
Εγώ είχα πάντα στύση σε εκείνη την ηλικία, αλλά δε νομίζω ότι ήταν από το διάβασμα...
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 02 Δεκ 2019, 12:17

Ρωτήστε έναν ψυχολόγο και θα μάθετε.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 02 Δεκ 2019, 12:31

02 Δεκ 2019, 12:05

λινκ; :102:

Άβαταρ μέλους
Bokolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bokolis » 02 Δεκ 2019, 12:32

Προσοχή τώρα γιατί έγινε απαλλαγή στον Ν.Γεωργιάδη

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 02 Δεκ 2019, 13:14

Ασέβαστος έγραψε:
02 Δεκ 2019, 11:52
nick έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 18:25
Σε μας στα 15 τα αγορια ημασταν παρθένοι και τα κορίτσια τα ειχαν με 25 αρηδες.
σε ολη την ανθρωπινη ιστορια, παρθενος και παρθενα πανω απο 16 ειναι σπανιο δειγμα.
είμαι σπάνιο δείγμα κατά ενα χρονο τότε (στα 17 εχασα την μάι πρήσιους παρθενιά) :a040:
Εως τότε βέβαια μου συνέβαιναν κι άλλα εξίσου όμορφα, που δεν έσκαγα και πολύ για να τη χάσω. :003:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Δεκ 2019, 13:45

vantono έγραψε:
02 Δεκ 2019, 13:14
Ασέβαστος έγραψε:
nick έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 18:25
Σε μας στα 15 τα αγορια ημασταν παρθένοι και τα κορίτσια τα ειχαν με 25 αρηδες.
σε ολη την ανθρωπινη ιστορια, παρθενος και παρθενα πανω απο 16 ειναι σπανιο δειγμα.
είμαι σπάνιο δείγμα κατά ενα χρονο τότε (στα 17 εχασα την μάι πρήσιους παρθενιά) :a040:
Εως τότε βέβαια μου συνέβαιναν κι άλλα εξίσου όμορφα, που δεν έσκαγα και πολύ για να τη χάσω. :003:
Ο Ασέβαστος υπερβάλλει. Ξέρω μόλις 2 συμμαθητές μου που έκαναν σεξ πριν τα 17. Επίσης ξέρω 2-3 συμμαθήτριες που δεν έκαναν. :lol:

Στην πραγματικότητα ο μέσος όρος που οι άντρες χάνουν την παρθενιά τους είναι τα 18, με ένα 25-30% να την χάνουν μετά (η πλειονότητα ως τα 20) κι αυτό υποστηρίζεται από πολύ σοβαρότερες έρευνες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 02 Δεκ 2019, 14:15

hellegennes έγραψε:
02 Δεκ 2019, 13:45
vantono έγραψε:
02 Δεκ 2019, 13:14
Ασέβαστος έγραψε:

Ο Ασέβαστος υπερβάλλει. Ξέρω μόλις 2 συμμαθητές μου που έκαναν σεξ πριν τα 17. Επίσης ξέρω 2-3 συμμαθήτριες που δεν έκαναν. :lol:

Στην πραγματικότητα ο μέσος όρος που οι άντρες χάνουν την παρθενιά τους είναι τα 18, με ένα 25-30% να την χάνουν μετά (η πλειονότητα ως τα 20) κι αυτό υποστηρίζεται από πολύ σοβαρότερες έρευνες.
τα 2/3 των δικών μου συμμαθητών την είχαν χάσει στα 15-16 από ρδελομπου, κατι που οι ίδιοι το θεωρουσαν ξεπαρθένιασμα (τέκνικλι, σαφώς και είναι) αλλά εγώ δεν το θεωρούσα ουσιαστικό ξεπαρθένιασμα. Και όχι επειδή ειμαι κανένας αισθηματίας ρομαντίκουλας, απ' αυτούς που συναισθηματοποιουν το σεξ (αντιθέτως) αλλά επειδη θεωρουσα οτι την εξαγόρασαν, όχι την έχασαν. Το ότι "με τα λεφτά μου πηδάω και την κυρά μου", με χαλούσε εμενα σε όλο αυτο. Το έβλεπα σαν να πας σε μια τύπισσα που απλώς σου προσφέρει μια υπηρεσία, σαν να νοικιάζω ενα ποδήλατο πχ ή σαν να αγοράζω κάτι απο το σουπερ μαρκετ. Αμα δεν ερχομουν λιγο πιο κοντά με την άλλη, αμα δεν ενιωθα την καύλα της οταν με κοιτουσε φωνάζοντας μόνο και μόνο με το βλέμμα "κατέβασέ τα όλα και δώσ'τον μου, θελω να στον πάρω πριονοκορδέλα αγορίνα μου", δεν μου εκανε εντύπωση. Ανέκαθεν θεωρουσα ότι άλλη η καύλα του να νιώθεις οτι πραγματικά της αρέσεις, και άλλο να σου κάθεται μονο και μονο για τα λεφτά σου.
Για τις συμμαθήτριες οκ, γνωστά τα πράγματα. Εμάς όσο ωραίοι κι αν ήμασταν, σπάνια γυρνούσαν να μας κοιτάξουν και κλασικά πριονοκορδελιάζονταν τριφασικά από το κινημα ΦΦΕΜΓ (Φοιτητές, Φαντάροι, Εξωσχολικοί Μεγαλύτεροι Γενικώς). Και τώρα έτσι θαρρώ πως είναι, ακόμα.

Παρεμπιπτόντως, θυμήθηκα περίπτωση ατόμου γνωστού και πρώην γειτονά μου, λίγο μεγαλύτερός μου, καθόλου άσχημος (αρκετά ανω του μετρίου ίσως) που ξεπαρθενεύτηκε στα 25 του. Θύμαμαι ειχαν θέμα οι δικοί του ανέκαθεν, συζητούσαν το θεμα βλακωδώς και με τη γειτονιά, ειχαν αγχωθεί μην τους βγει γκέι,ασέξουαλ κτλ, έλεγαν να τον πάνε σε ψυχολόγο κτλ κτλ. Σήμερα είναι 32 ο τύπος (τον ξανα είδα και πρόσφατα μετά απο καιρο), έχει κάνει 4 σχέσεις απο τότε, εκ των οποίων οι 3 αρκετά μακροχρόνιες, δουλεύει και γενικώς ζει μια νορμάλ ζωή. Το ότι αργησε αρκετά παραπάνω από τον μέσο όρο να "μπει στο παιχνίδι", ίσως και να έφταιξε το οτι ηταν φανατικός γκέιμερ, τι να πω.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 02 Δεκ 2019, 14:54

Στο λύκειο ήξερα μόνο δύο ζευγάρια παίζει να ήταν οι μόνοι που να είχαν κάνει σεξ. Και έναν που συχνά μιλούσε για μπ**ρδέλα αλλά κανένας δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά. Γενικά ήμασταν αρκετά συντηρητικοί σε αυτό το θέμα. Και εγώ πρώτη φορά στα 25 έκανα. Βλέπω αρκετούς αν όχι πολλούς στο φέις πάντως που είναι ήδη παντρεμένοι με παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει σχέση.

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 02 Δεκ 2019, 15:06

SuperRogue έγραψε:
02 Δεκ 2019, 14:54
Στο λύκειο ήξερα μόνο δύο ζευγάρια παίζει να ήταν οι μόνοι που να είχαν κάνει σεξ. Και έναν που συχνά μιλούσε για μπ**ρδέλα αλλά κανένας δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά. Γενικά ήμασταν αρκετά συντηρητικοί σε αυτό το θέμα. Και εγώ πρώτη φορά στα 25 έκανα. Βλέπω αρκετούς αν όχι πολλούς στο φέις πάντως που είναι ήδη παντρεμένοι με παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει σχέση.
Μήπως είσαι ο πρώην γείτονας του;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Δεκ 2019, 15:09

Bipsco έγραψε:
02 Δεκ 2019, 15:06
SuperRogue έγραψε:
02 Δεκ 2019, 14:54
Μήπως είσαι ο πρώην γείτονας του;
:smt005::smt005::smt005:

Εντάξει, στα 25 σίγουρα θα σου λείπει αρκετά χρόνια το να κάνεις σεξ αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και εξωγήινος. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει κανονικά μετρήσιμο ποσοστό που φτάνει μέχρι τέτοια ηλικία χωρίς σεξ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 02 Δεκ 2019, 15:10

Όχι έχω κάνει δύο σχέσεις από τότες και πολλές είναι.
hellegennes έγραψε:
02 Δεκ 2019, 15:09
Εντάξει, στα 25 σίγουρα θα σου λείπει αρκετά χρόνια το να κάνεις σεξ αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και εξωγήινος. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει κανονικά μετρήσιμο ποσοστό που φτάνει μέχρι τέτοια ηλικία χωρίς σεξ.
Ένοιωθα πως μου έλειπε και πως έχανα κάτι πριν το κάνω. Μετά ένοιωσα πως ήταν τρομερά υπερεκτιμημένο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών