Πως λεμε οχι σε γυναικα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πως λεμε οχι σε γυναικα...
Εϊστε άσχετοι
τα «έχω περίοδο» και «έχω πονοκέφαλο» είναι άπαιχτα
τα «έχω περίοδο» και «έχω πονοκέφαλο» είναι άπαιχτα
Όπως θα το πεις και σε έναν άντρα. Δεν αλλάζει κάτι.
"Δεν είμαι σε φάση" ή "είμαι αλλού" .
"Δεν είμαι σε φάση" ή "είμαι αλλού" .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ΑΜΑ είναι μπάζο δεν αντέχεται για μια ζωήbolek έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 21:44στις γυναικες κοιταμε και τον εσωτερικο τους κοσμο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 21:40Όταν είναι μπάζο δε βλεπεται
Μια φορά μου είπε μία πιστευείς στη μοίρα και την έκανα μπλοκ
πα εαν εχουν μονιμη δουλεια, εαν βγαζουν λεφτα, εαν ειναι εργατικες εαν μπορουν να μας κανουν να αισθανομαστε ασφαλεις αν ξερουν να μαγειρευουν, αν μπορουν να μεγαλωσουν τα παιδια μας και να μην τα κανουν κλεφτες και λωποδυτες, εαν κατεβαζουν αρκετο γαλα, αλλιως θα πρεπει να μεγαλωσουν τους πρωτους κρισιμους μηνες της ζωης τους με γαλα σκονη και αυτο δεν ειναι σωστο
Επιπλέον εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω έρωτα με μπάζο νομίζω ότι θα μου πεφτε
Μια φορά έχω πηδήξει Κινέζα και ήταν το πιο βρώμικο σεξ που έχω κάνει στη ζωή μου δεν θέλω ξανά
Και να φανταστείς έχω πολύ χαμηλά στάνταρ
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θα βρεις καποιον που να μπορέί να ανταποκριθεί στα συναισθήματά σου
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Και εγώ τέτοια τις έλεγα . Σε βλέπω σαν φίλη . Μία φορά μία γυναίκα που ήθελε σχέση μαζί μου,με ζήτησε να την φιλοξένησω σπίτι μου ...( τότε δεν είχα σχέση και εμένα μόνη μου ). Την είπα δεν μπορώ και άρχισε να με πιέζει ,την είπα μετα δεν μπορώ γιατί θα λειπω .. Αναγκάστηκα να λειψω στα αλήθεια από το σπίτι μου . Το λαου λαου το φιλικό το ξέρω ,να μου κάνει μία μακαρονάδα,να πιούμε ένα κρασί .......
αν σου συμβεί 2-3 φορές και έχεις την μύτη του ορέστη,απλά αποτυπώνεις την οσμή της καμπύλης στην παραγωγή οιστρογόνων πριν την ευθεία πρόταση και αλλάζεις θέμα με τρόπο
Δεν λέμε ποτέ όχι σε μία γυναίκα.
Σταμάτα να την κοιτάς κ φύγε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 21:05... Χωρις να την προσβαλουμε; Ας υποθεσουμε οτι μας γουσταρει μια γυναικα, μας χαμογελαει, μας κοιταει, γενικα μας δειχνει οτι ενδιαφερεται.
Τι θα κάνει; Θα σε πάρει στο κατόπι;
Ίσως να απογοητευτεί, αλλά θα τοχει ξεχάσει σε πέντε λεπτά.
- hellegennes
Φυσικά και υπάρχουν. Μου έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές κι ευτυχώς καμμιά τους δεν είχε αρχίδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Είμαι κλεισμένος. παντρεμένος, έχω κοπέλα κλπ. Σιγά μην σου την πέσει καμία γυναίκα και γίνει φορτική. Υπάρχει και η ευαισθησία με την οποία αυτά γίνονται αντιληπτά χωρίς λόγια, ότι δεν υπάρχει κανέναν ενδιαφέρον ή έλξη.
Εμείς έχουμε και θέμα με το πως λέμε όχι στις γυναίκες των άλλων που μας τις επιβάλλουν για συναδέλφους, προισταμένους κλπ. με σχεδόν παράνομους τρόπους. Μακάρι να τις έχουν και να τις ακούνε οι σύζυγοι, γκόμενοι κλπ. στον αιώνα τον άπαντα. Αλλά οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα.
Εμείς έχουμε και θέμα με το πως λέμε όχι στις γυναίκες των άλλων που μας τις επιβάλλουν για συναδέλφους, προισταμένους κλπ. με σχεδόν παράνομους τρόπους. Μακάρι να τις έχουν και να τις ακούνε οι σύζυγοι, γκόμενοι κλπ. στον αιώνα τον άπαντα. Αλλά οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 05 Ιαν 2020, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν λέμε ποτέ όχι ή ναι σε γυναίκα ή άντρα, αντίστοιχα. αφήνουμε να αιωρείται μια υποψία, παράλληλα με μια εφημερότητα, ότι όλα ή και τίποτα είναι πιθανά, κάποια στιγμή. 

Ότι και να πεις, είναι δικιά της επιλογή αν θα προσβληθεί ή όχι. Δεν είναι δουλειά σου να προστατεύεις τα συναισθήματά της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
23 Μαρ 2025, 08:53
-
- 4 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
23 Μαρ 2025, 17:27
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως λέμε «τα λιγουρεύεστε» στα αγγλικά;
από Μαδουραίος » 13 Απρ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-