Για πες ένα λαό που είχε τόσα προβλήματα που δεν πρόλαβε να αναπτύξει ιδεολογίες.

Για πες ένα λαό που είχε τόσα προβλήματα που δεν πρόλαβε να αναπτύξει ιδεολογίες.
υπάρχουν σοβαρές και ανεπτυγμένες χώρες (Ελβετία) όπου τα παραπάνω είναι ο κανόνας.Nero έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 10:58tradwife πετάει με χαρά στον σκουπιδοτενεκέ δεκαετίες αγώνων του γυναικείου κινήματος. Θέλουν αυτό που έχεις ήδη καταλάβει: Πλήρη επιστροφή σε εποχές και νοοτροπίες με τις οποίες ακόμα παλεύουμε να ξεμπερδέψουμε. Κοίτα να δεις που κάποια τις νοσταλγεί. Δεν θέλει να εργάζεται, η δημιουργία καριέρας της είναι παντελώς αδιάφορη. Έτσι κι αλλιώς είναι τόσο απασχολημένη με το μεγάλωμα των παιδιών, την τακτοποίηση του νοικοκυριού και την εύρυθμη λειτουργία της πατριαρχίας. Καλώς ήρθες 1930, κάποιες μάλλον σε περίμεναν με μεγάλη λαχτάρα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
‘Submitting to my husband like it's 1959': Why I became a #TradWife
#TradWives is a growing movement of women who promote ultra-traditional gender roles.
Search the hashtag ‘#tradwife’ on social media and you’ll see images of cooked dinners and freshly-baked cakes with captions like, “A woman’s place is in the home” or “Trying to be a man is a waste of a woman”.
The term ‘tradwife’ is particularly controversial because of its associations with the far right, especially in the United States. But many self-described tradwives reject that association.
Alena, who lives in the UK, says it’s about “submitting to and spoiling her husband like it’s 1959” - as well as supporting a return to “traditional English manners, lifestyle and values.
https://www.bbc.com/news/av/stories-511 ... a-tradwife
Εντάξει ιδέες αναπτύσσεις για τα πάντα. Ακόμα και για το πως το χαρτί υγείας θα πρέπει να ξετυλίγεται.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 11:21Για πες ένα λαό που είχε τόσα προβλήματα που δεν πρόλαβε να αναπτύξει ιδεολογίες.
νάιδα θέλω να γίνεις η tradwife μου
Τι θα έχω αντάλλαγμα;
δε διάβασες; Την ευχαρίστηση του να ευχαριστείς τον σύντροφό σου
Κι άμα βαρεθεί εμένα και βρει άλλη να τον ευχαριστεί, πως θα επιβιώνω ;
εμένα
Κι εσύ θα είχες εμένα. Αλλά θα ήθελες κι άλλαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 12:47εμένα
εγώ θα δουλευώ και θα παρέχω τα προς το ζην και εσύ θα κρατάς το σπίτι