Η αλήθεια είναι, τύπε, ότι δεν σε βλέπουμε καθόλου. Οπότε, μην αγχώνεσαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:15Θέλω να γίνω συγγραφέας, να γράφω βιβλίαEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:14Μου άρεσε η ιστορια σου, εφηβική και νοσταλγική. Γράψε κ αλλα
...είμαι καλλιτέχνης μη με βλέπετε έτσι...
Τατιάνα, σ' αγαπώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τατιάνα, σ' αγαπώ
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν είναι σκουπίδια ο σχολιασμός όσων γράφεις, ειδικά όταν πρόκειται για βυζιά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:24Το νήμα είναι αφιερωμένο στην Τατιάνα. Μην το γεμίζετε σκουπίδια.
Πάντως είσαι ο ήρωας μου γιατί σ' εμένα καμία δεν τα έδειξε.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Η τέχνη είναι στο αίμα μου. Δεν θα μπορούσα να το εξηγήσω αλλιώς εν πάσει περιπτώσειFeindflug έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:31Η αλήθεια είναι, τύπε, ότι δεν σε βλέπουμε καθόλου. Οπότε, μην αγχώνεσαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:15Θέλω να γίνω συγγραφέας, να γράφω βιβλίαEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:14Μου άρεσε η ιστορια σου, εφηβική και νοσταλγική. Γράψε κ αλλα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
εσένα περιμέναμεΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 14:52Υπάρχουν συναισθήματα μέσως ίντερνετ; Θα σας αποδείξω ότι υπάρχουν.

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Γενιά της Αμαρτίας
Και όμωςνύχτα έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:58εσένα περιμέναμεΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 14:52Υπάρχουν συναισθήματα μέσως ίντερνετ; Θα σας αποδείξω ότι υπάρχουν.

- Γενιά της Αμαρτίας
Την αγαπάω ρενύχτα έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:58εσένα περιμέναμεΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 14:52Υπάρχουν συναισθήματα μέσως ίντερνετ; Θα σας αποδείξω ότι υπάρχουν.
Δεν έμαθα ποτέ αυτόν τον ενεστώτα αλλιώς
Ψωνιοβακιλος ειναι στο αιμα σου - αλλα δεν συντρεχει λογος ανησυχιας - ειναι ενδημικος στην χωρα με πολλα κρουσματα - κ δεν εχουν αναφερθει παρα ελαχιστα θανατηφορα περιστατικα .Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:47Η τέχνη είναι στο αίμα μου. Δεν θα μπορούσα να το εξηγήσω αλλιώς εν πάσει περιπτώσειFeindflug έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:31Η αλήθεια είναι, τύπε, ότι δεν σε βλέπουμε καθόλου. Οπότε, μην αγχώνεσαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:15
Θέλω να γίνω συγγραφέας, να γράφω βιβλία
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
όχι σήμερα, είμαι διαλυμένηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 16:16Την αγαπάω ρενύχτα έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 15:58εσένα περιμέναμεΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 14:52Υπάρχουν συναισθήματα μέσως ίντερνετ; Θα σας αποδείξω ότι υπάρχουν.
Δεν έμαθα ποτέ αυτόν τον ενεστώτα αλλιώς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Φυσικά υπάρχουν. Ένα γεγονός.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 14:52Υπάρχουν συναισθήματα μέσως ίντερνετ; Θα σας αποδείξω ότι υπάρχουν.
Ήταν ένας νέος στην Αγγλία (δεν θυμάμαι το νικνέιμ του) σε ένα τσατ ρουμ. Η ιντερνετική φίλη του Lady από το Βανκούβερ των ΗΠΑ κοντά στο Σιάτλ, κατάλαβε ότι είχε προβλήματα υγείας. Ο νέος αυτός ζούσε μόνος του και δεν είχε κανένα να τον βοηθήσει. Η Lady τον έπεισε να πάει στο νοσοκομείο και να θεραπευτεί. Δεν ταξίδευε με αεροπλάνο αλλιώς θα πήγαινε στην Αγγλία να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο. Πήγε ο Σκοτσέζος Rene που έκανε βέβαια αρκετά χιλιόμετρα αλλά όχι όσα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κορόιδο την 05 Απρ 2020, 18:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Με εσένα τουλάχιστον δεν σπάνε πλάκα. Εμένα με έβγαζαν υπερβολική, ευαίσθητη, πως δεν ξέρω τι μου γίνεται. Εγώ ήξερα, όμως επειδή είμαι ταυτόχρονα ενοχική ρώτησα και την ψυχολόγο και την ψυχίατρο (βασικά πολλούς γιατρούς) που με παρακολουθούσε τότε αν γίνεται να υπάρχουν, και μου απάντησαν πως βεβαίως και γίνεται. Τίποτα δεν ήταν στο μυαλό μου, ούτε το έκανα πιο μεγάλο. Ήταν η αλήθεια μου και μέχρι σήμερα ακόμη την νοσταλγώ. 

- Γενιά της Αμαρτίας
Είναι θέμα το τι βάζεις μέσα σου. Εγώ έβαλα την Τατιάνα μέσα μου και όχι τους άλλους.- Casper - έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 17:23Με εσένα τουλάχιστον δεν σπάνε πλάκα. Εμένα με έβγαζαν υπερβολική, ευαίσθητη, πως δεν ξέρω τι μου γίνεται. Εγώ ήξερα, όμως επειδή είμαι ταυτόχρονα ενοχική ρώτησα και την ψυχολόγο και την ψυχίατρο (βασικά πολλούς γιατρούς) που με παρακολουθούσε τότε αν γίνεται να υπάρχουν, και μου απάντησαν πως βεβαίως και γίνεται. Τίποτα δεν ήταν στο μυαλό μου, ούτε το έκανα πιο μεγάλο. Ήταν η αλήθεια μου και μέχρι σήμερα ακόμη την νοσταλγώ.
Το πρόβλημα είναι, τύπε, ότι δεν σε έβαλε η Τατιάνα μέσα της.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 18:45Είναι θέμα το τι βάζεις μέσα σου. Εγώ έβαλα την Τατιάνα μέσα μου και όχι τους άλλους.- Casper - έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 17:23Με εσένα τουλάχιστον δεν σπάνε πλάκα. Εμένα με έβγαζαν υπερβολική, ευαίσθητη, πως δεν ξέρω τι μου γίνεται. Εγώ ήξερα, όμως επειδή είμαι ταυτόχρονα ενοχική ρώτησα και την ψυχολόγο και την ψυχίατρο (βασικά πολλούς γιατρούς) που με παρακολουθούσε τότε αν γίνεται να υπάρχουν, και μου απάντησαν πως βεβαίως και γίνεται. Τίποτα δεν ήταν στο μυαλό μου, ούτε το έκανα πιο μεγάλο. Ήταν η αλήθεια μου και μέχρι σήμερα ακόμη την νοσταλγώ.
Dein Herz, meine Gier
- Γενιά της Αμαρτίας
Όποιος έχει ζήσει έρωτα μέσω του Ίντερνετ, ξέρει τι λέω.
Συμφωνώ, δικέ μου, αλλά όποιος έχει κάνει σεξ, ξέρει τι λέω εγώ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Απρ 2020, 18:57Όποιος έχει ζήσει έρωτα μέσω του Ίντερνετ, ξέρει τι λέω.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
06 Φεβ 2024, 20:18
-
-
Νέα δημοσίευση Τατιάνα "Ήρθαν οι ξένοι να μας πάρουν τα ασθενοφόρα".
από Μαδουραίος » 14 Ιουν 2023, 18:06 » σε Κοινωνικά θέματα - 181 Απαντήσεις
- 3815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Ιουν 2023, 19:16
-