Πορεία προς την ισότητα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πορεία προς την ισότητα
Πάνε οι γυναίκες στο στρατό;
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Και όμως. Νομικά δεν υπάρχει ησοτητα.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Λες ψέματα. Δεν υπάρχει υποχεροτικη στράτευση των γυναικών

πηγαινουν για να καθονται και να πληρωνονται - τα βοδια βγαζουν τη δουλεια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ένταξη επειδή νομικά μιλάμε. Δεν υπαρχή υποχεροτικη θητια για τις γυναίκες. Το ότι επιτρέπετε να υπηρετούν ως επαγγελματίες είναι αδιάφορο. Οπότε νομικά δεν υπάρχει ησοτητα.
Ένα το κρατούμενο.
Σε περηπτωση διαζιγιου με ποιον γονέα μένουν τα πεδία;
ε οχι και αδιαφορο 
ειναι ορισμος της ανισοτητας - πολυ χειροτερο απο την ολικη μη υποχρεωτικη στρατευση .

ειναι ορισμος της ανισοτητας - πολυ χειροτερο απο την ολικη μη υποχρεωτικη στρατευση .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν δεν τρολλάρεις, είναι τρία τα κρατούμενα.
Κράτα τα καλά, να μη σου φύγουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στον πάτο σου είναι, που να πάνε;
Οπότε ξαναροταω. Υπάρχη η μήπως δεν υπαρχή ησοτιτα
Σαφώς και είναι στον πάτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θέμα σου αυτό ρε κούκλα. Εμένα τη μου τα τιγανηζεις;
Αν αυτό είναι η αίσθηση του χιούμορ που έχεις, είναι άρρωστη
Αν αντιδράς έτσι στην συζήτηση με άλλον, είσαι μαλάκας
Αν απαντάς έτσι επειδή ο συνομιλητής είναι γυναίκα είσαι επίσης αρρωστάκι
Σε κάθε περίπτωση ψαξ' το. Με ειδικό εννοώ
Ήρθε με τουπέ και εφηγε ανάλογος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
03 Νοέμ 2023, 08:09
-
-
Νέα δημοσίευση Ηνωμενο Βασιλειο: η πορεια προς τον πατο .
από Frappezitis » 24 Ιαν 2024, 17:44 » σε Διεθνής πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 2890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
12 Μάιος 2024, 23:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Europa League 23/24 - η πορεία προς την κούπα
από Rocco Siffredi » 26 Οκτ 2023, 19:41 » σε Αθλητικά - 1 Απαντήσεις
- 819 Προβολές
-