Όχι, δεν θα μαντέψω που αλλού θα ήταν "λάθος", γιατί ήμουν ξεκάθαρος. Οι αναγωγές για τα μπουζούκια, τους αστυνομικούς και τα όργανα δεν περνάνε σε εμένα. Αν έχεις κάτι να πεις, να το πεις ευθέως. Δεν ευθύνομαι εγώ για το πόσο γρήγορα και πόσο μακριά μπορεί να τρέχει το μυαλό σου.Βλήμα έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 22:13Το "αν είσαι οκ με τα σεξουαλικά σου και ξέρεις με ποια άτομα μπλέκεις, δεν νομίζω να έχεις τόσο πολύ θέμα, μάντεψε πού αλλού θα μπορούσε να ειπωθεί και θα ήτανε παρομοίως λάθος. Και δεν λέμε για επίσημες καταγγελίες για να πάρω υπ' όψι μου τις δικομανείς, μιλάμε για περιπτώσεις σαν αυτή που ανέφεραΛεγεών έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:52Αν είσαι ΟΚ με τα σεξουαλικά σου και ξέρεις ή μπορείς να ψυχολογήσεις με ποια άτομα μπλέκεις, δεν νομίζω να έχεις τόσο πολύ θέμα, εκτός και αν είσαι ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου και πέφτεις μόνο πάνω σε δικομανείς γκόμενες ή γκόμενους που πάνε γυρεύοντας ή τυχαίνει να γνωρίσεις άτομα που ενώ σε κατηγορούν ως βιαστή, μπαίνουν στα λεωφορεία και λένε ότι είναι μετενσαρκώσεις του Ναπολέοντα.
Η περίπτωση που ανέφερες μέχρι στιγμής είναι ειδική, με ένα άτομο που εξήγησες ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα που την οδήγησαν σε εγκλεισμό σε ψυχιατρείο, και που πλέον δεν είναι εν ζωή. Αν με αυτό το παράδειγμα προσπαθείς να φτιάξεις λουκάνικο από το ξύγκι της μύγας, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Ναι, ΟΚ, χαίρω πολύ. Ο τρόπος που αντιδράς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο ίδιος, η νομική οδός. Πρώτα αρνείσαι τις κατηγορίες (ακόμα και στο φέησμπουκ) και αμέσως μετά πηγαίνεις σε δικηγόρο όπου καταθέτεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ή ό,τι άλλη μήνυση μπορείς να καταθέσεις, και περιμένεις να δεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Το πιο πιθανό είναι μετά από μερικές ημέρες να σου πει συγγνώμη για να μην τραβήξει παραπέρα το ζήτημα. Στο τέλος απαιτείς δημόσιες δηλώσεις του ατόμου που σε κατηγόρησε, ως προς το ψευδές των κατηγοριών.Τα δεδομένα τόσο καιρό ήταν άλλα. Το να χρειάζεται να κάνεις ένα ποστ στο φέσμπουκ και να τον καταστρέφεις τον άλλο είναι καινούργιο φρούτο και θα έχει καινούργιου είδους συνέπειες.
Τα παραπάνω μπορούν να συμβούν και για άλλες (ψευδείς) κατηγορίες, από κλοπή και βανδαλισμό περιουσίας, μέχρι ελαφρύ τραυματισμό και ανθρωποκτονία. Προφανώς και είναι μπλέξιμο, αλλά αν δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αποδείξεις, δεν νομίζω να γίνει τόσο τζέρτζελο για πάρτη σου.Σύμφωνοι, φυλακή δεν θα έμπαινα.
Το να γίνουν πορείες εις βάρος μου το θεωρούμε "μη μπλέξιμο";
Το να ακουστεί παντού το όνομά μου ως κατηγορούμενο για βιασμό το θεωρούμε "μη μπλέξιμο";
Το να πάω να ζητήσω δουλειά και να ξέρει ο εργοδότης ότι έχει γίνει αυτό που περιέγραψα το θεωρούμε "μη μπλέξιμο";
Γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που φοβάται μήπως κάποτε με μπερδέψουν για τον Τζέφρι Έπστιν. Και ακόμα και στην περίπτωση του, στην αρχή τα θύματα αγνοήθηκαν.Αφού ήταν δικιά σου ιδέα γιατί δεν το ανοίγεις εσύ;
Δεν θα μπω πολύ περισσότερο στην κουβέντα. Αν θέλεις γράφεις και τις άλλες δύο ιστορίες σου, και αν βρω κάτι ενδιαφέρον, θα γράψω. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να λέμε τα ίδια και τα ίδια.