Προβλήματα με την σχέση μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Προβλήματα με την σχέση μου
Πότε εμφανίζονται οι κινέζοι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τύπε, μάλλον έχεις πρόβλημα με τους άλλους τρεις που ξεκωλιάζουν την σχέση σου, όχι με την κοπέλα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
δεν θέλω να προσβλήνω κανέναν, πόσο μάλλον τον Ορέστη 35, μα αυτή η ιστορία θυμίζει το φορουμ του eftaxia και όχι τις ερωταντιστασιακές πένες των φαντασμένων μικροπροικισμένων ηδονοβλεψιών γόνων της πρωτοπασοκικής Αριστεράς που υπέγραφαν τα κουτογραφήματα που αναφέρεις

- Hector Buas
Προσωπικά, μεχρι εκεί άντεξα να διαβάσω...περαστικος έγραψε: ↑03 Ιουν 2020, 14:49Γεια σας! Το όνομα μου είναι Ορέστης και είμαι 35 χρονών...γενικά αντιμετωπίζω στυτική δυσλειτουργία (κοινώς, μου σηκώνεται δύσκολα)...αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι δεν κάναμε εύκολα σεξ.
...
Τελικά τα γυαλιά τα πούλησες?

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
με τρομάζει το οτι κάτσατε και το διαβάσατε.
συν ενα στο σεξουαλικο σεντονάκι .
η λυση ειναι απλη .

η λυση ειναι απλη .
SpoilerShow

απατο το τρολάρισμα του ορεστη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
λογικο δεν τσιμπαει κανεις με copy paste ιστορια απο bourdela.com
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εγώ νομίζω ότι ο τύπος κατά βάθος γούσταρε τον Τάκη
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Εγώ πάλι διάβασα μέχρι εδώ:
"Γεια σας! Το όνομα μου είναι Ορέστης και είμαι 35 χρονών."
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ωραίο είναιΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 12:42Εγώ πάλι διάβασα μέχρι εδώ:
Περιληπτικά είναι ένας τύπος 1.60 , 90 κιλά με μικρό πουλί αλλά δεν πειράζει αφού ούτως ή άλλως δεν του σηκώνεται, παντελώς άχρηστος που υποψιάζεται ότι η γυναίκα του τον απατάει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας κατά σειρά βαρύτητας
από Unique » 06 Μάιος 2023, 08:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
06 Μάιος 2023, 11:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γραφική Highway 1 στην California και τα προβλήματα λειτουργίας της
από Ίακχος » 26 Αύγ 2024, 10:53 » σε Αρχιτεκτονική - 2 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
26 Αύγ 2024, 11:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πολυπολιτισμικά προβλήματα στους Εργατικούς του Ηνωμένοι Βασιλείου
από Golden Age » 19 Οκτ 2023, 13:08 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
30 Νοέμ 2024, 18:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στατικά προβλήματα καθυστερούν την ανακαίνιση και παράδοση του Hilton
από Ίακχος » 20 Αύγ 2024, 14:21 » σε Αρχιτεκτονική - 1 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
20 Αύγ 2024, 14:24
-